Esim bosanmak istiyor..

Kizlar, avukat aradi, esimin annesi ve babasi sahit olacakmis mahkemede, zaten bizim evlilik birligimi kurulamamis onlar da buna sahitlik edeeklermis ben de evet bosanmak istiyorum biz anlastik dersem cok uzamadan sonuclanirmis ama istemedigimi soylersem bosu bosuna ugrasirmisim mahkemelere gidip gelirken yipranirmisim bosuna :(

Evli kalmak için hiç bir sebep kalmamış. Boşan kurtul bu duygusuz maddiyatçı adamdan. Bİr de ben olsam seni sevmiyorum diyen birinden anında soğurum. Üzülmeye değmez bu adam için.

Avukat gözünüzü korkutmaya çalışmış. Siz de bir avukata danışın lütfen. Alabildiğinizi alın. Bu kadar kısa sürede insanın hayallerini yıkmanın bir bedeli olmalı. Boşanmak istemiyorum demeyin anlaşmak istemiyorum diyin ve kendi şartlarınızı oluşturun. Boşanmak isteyen oysa bi zahmet şartlarınızı kabul etsin. Hem anne babası kaç kere evinize geldi de şahitlik yapacak kadar bilgi sahibi oldu

Kizlar, avukat aradi, esimin annesi ve babasi sahit olacakmis mahkemede, zaten bizim evlilik birligimi kurulamamis onlar da buna sahitlik edeeklermis ben de evet bosanmak istiyorum biz anlastik dersem cok uzamadan sonuclanirmis ama istemedigimi soylersem bosu bosuna ugrasirmisim mahkemelere gidip gelirken yipranirmisim bosuna :KK43:
Klasik avukat konuşması. Sizi ufak yollu tehdit etmiş boşa ne sen uğraş ne bizi uğraştır diye. Sen bi avukatla görüşsene. Yada keşke şimdiye kadar bir avukat bulsaydın ve beni aramayın avukatımla görüşün deseydin direk.

Acilen bir avukat bul olanları anlat ve maddi manevi yıpratıldım her türlü tazminatımı istiyorum de. Boşan ama onların dediği şartlarda değil şartları sen belirle.

Seni resmen ensesine vur ekmeğini al biri olatrak görüyor karşı taraf buna nasıl izin veriyorsun canım. Haklısın yaşadığın kolay değil ama bu şerefsizi sürüm sürüm süründürmen lazım. Herşeye tamam deyip öyle kolayca hiçbişey yokmuş gibi davranmasına izin verme bence.

Sen demiyormuydun ben evlenmek istemiyordum beni ikna etti öyle evlendik diye. Farzet ki ikna olmadın ve hiç evlenmediniz. Sil at şu ana kuzusunu yahu.

Kizlar, avukat aradi, esimin annesi ve babasi sahit olacakmis mahkemede, zaten bizim evlilik birligimi kurulamamis onlar da buna sahitlik edeeklermis ben de evet bosanmak istiyorum biz anlastik dersem cok uzamadan sonuclanirmis ama istemedigimi soylersem bosu bosuna ugrasirmisim mahkemelere gidip gelirken yipranirmisim bosuna :KK43:
avukat tut ve senin onurunla oynadığını belirterek maddi manevi tazminat davası aç. sen rahat ol, o tutuşsun.

haklarını almadan boşanayım deme sonradan pişman olursun. bu kadar kısa sürede evlilik bitirmeye çalışması seni zor duruma düşürür. kesinlikle bi avukat bul. enayi yerine koymasınlar seni.

Ama sizde yani o kadar akıl veriliyor gelip gidip canım yanıyor, Ağlıyorum diyorsunuz. Biraz dinleyin burdakileri. Gözünüzün önünü göremiyorsunuz şu an. Onun için şu anki verdiğiniz kararlara güvenmeyin tam tersini yapın. Yani iyi bi avukat tutup alın ne alınıyosa da o ailesinin yüreğine insin. Sonuçta sizinle oynamış gibi görünüyor. Hiç kendi yaptığını demeyip evlilik birliğ kurulamadı demiş baksanıza. Anlaşırsanız o maddeleri kabul etmiş olursunuz

Kendinize bir avukat bulmalısınız . Avukatlada avukatınız görüşsün . Sizi arayan eşinizin avukatı tabiki eşinizi düşünerek konuşur . Bence haklarınızı fazlasıyla almalısınız . Alın ihtiyacı olana dağıtın istemiyorsanız ama alın insanların hayatlarına zarar vermek bu kadar kolay olmamalı .:KK12:

Ya gercekten kesinlikle kimseyi yermek icin soylemiyorum haddime de degil zaten ama minnacik okumamis etmemis guvencesi olmayan kizlar bile bosanirken sizden daha akli selim yol izliyor.yani lutfen alinmayin ama bu kadar da olmaz.bi kendinize gelin artik

avukat tut ve senin onurunla oynadığını belirterek maddi manevi tazminat davası aç. sen rahat ol, o tutuşsun.

katılıyorum. boşanmaktan bile vazgeçebilir. cebinden para çıkmasın diye..
her hakkını alacağını üstüne basa basa söyle

Adam avukat tutup ifade bile hazırlatmış, konu sahibinin daha avukatı bile yok, ağlayıp zırlıyor. Hay Allahım azıcık dişini çıkar da göster boşanmak o kadar kolay mı?
Önce bi avukat tutup tazminat talep et !

Back
X