Canım tabiki ağla Dök içini rahatlarsin ben aglayamiyorum bile ama o bilmesin bunuCanim benim keske senin kadar guclu olup dik durabilsem ama gunduDen beri mahvoldum aglamaktan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tabiki ağla Dök içini rahatlarsin ben aglayamiyorum bile ama o bilmesin bunuCanim benim keske senin kadar guclu olup dik durabilsem ama gunduDen beri mahvoldum aglamaktan![]()
Evet belki de haklisin canim. Su an cok uzuluyorum ama belki sonra iyi ki beni istememis ve benden ayrilmis derim belki de![]()
belkide de değil kesin öyle diyeceksin ,
Canım tabiki ağla Dök içini rahatlarsin ben aglayamiyorum bile ama o bilmesin bunu
Su an sanki hic gecmeyecekmis gibi![]()
Klasik avukat konuşması. Sizi ufak yollu tehdit etmiş boşa ne sen uğraş ne bizi uğraştır diye. Sen bi avukatla görüşsene. Yada keşke şimdiye kadar bir avukat bulsaydın ve beni aramayın avukatımla görüşün deseydin direk.Kizlar, avukat aradi, esimin annesi ve babasi sahit olacakmis mahkemede, zaten bizim evlilik birligimi kurulamamis onlar da buna sahitlik edeeklermis ben de evet bosanmak istiyorum biz anlastik dersem cok uzamadan sonuclanirmis ama istemedigimi soylersem bosu bosuna ugrasirmisim mahkemelere gidip gelirken yipranirmisim bosuna![]()
avukat tut ve senin onurunla oynadığını belirterek maddi manevi tazminat davası aç. sen rahat ol, o tutuşsun.Kizlar, avukat aradi, esimin annesi ve babasi sahit olacakmis mahkemede, zaten bizim evlilik birligimi kurulamamis onlar da buna sahitlik edeeklermis ben de evet bosanmak istiyorum biz anlastik dersem cok uzamadan sonuclanirmis ama istemedigimi soylersem bosu bosuna ugrasirmisim mahkemelere gidip gelirken yipranirmisim bosuna![]()
Sen ne dedin canım
Kizlar, avukat aradi, esimin annesi ve babasi sahit olacakmis mahkemede, zaten bizim evlilik birligimi kurulamamis onlar da buna sahitlik edeeklermis ben de evet bosanmak istiyorum biz anlastik dersem cok uzamadan sonuclanirmis ama istemedigimi soylersem bosu bosuna ugrasirmisim mahkemelere gidip gelirken yipranirmisim bosuna![]()
avukat tut ve senin onurunla oynadığını belirterek maddi manevi tazminat davası aç. sen rahat ol, o tutuşsun.