- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Aynen dediğin gibi hepsınde haklısın eger benım yüzümden gittiyse bana da hatalarımı yanımdayken
söyleyıp cabalaması gerekmez mıydi?Bu kadar şeyden sonra dürüst olacagına hıc ınanmıyorum ve
aynı yerde oturdugu arkadasının da onu guzel doldurdugunu dusunuyorum ..Şu an pişman olması
cok zor..Ben yılbası konusunda adım attım reddedıldım ya onda bıle kötu oldum ..O yüzden de bu
konuyu sorup da kötu cevap alırsam şu dönemde çok üzülürüm gibi geliyor..Zaten iletişim kopuklugu
var aramızda had safhada okuyunca anlamıssınızdır ..İyice kavgaya dönusmesınden veya yanında
aglayıp zayıf dusmekten korkuyorum acıkcası ..Ama bir süre buna kendımı hazırlayıp sınavlarım
bittiği zaman yapabilirim sanırım ..Ona da düşünmesı ıcın tek kalması ıcın zaman lazım ..hiçkimse
bırakmadı kı ..
Hataların olabilir ama eşinde bu hataları yapabilmen için her türlü zemini hazırlayıp sonra bunları düzeltmenle ilgili hiç bir uyarı yapmadan çekip gitmekle en büyük hatayı kendisinin yaptığının farkında bence.... Ve kaçtığı senmisin yoksa kendisimi ben anlıyamadım bir türlü..Kendisininde tam anladığından emin değilim...