Mesajlarını tarafsız olarak okudum kardeşim sende suçsuz değilsin ben seni tarafsız olarak
değerlendireceğim
Okursan senin faydana olur.
Durumuna üzüldüğüm için üye olup mesaj yazmak istedim.Benim ailem çoçukken ayrıldı
yani yaşadıklarının kat kat fazlasını yaşadık seninki büyük bir şey değil demek anlamında değil ve küçümsemiyorum.
ben 6 yaşında iken annem ile sokağa atılmıştık resmen parasız pulsuz kalmıştık ne günlerde annem ile neler çektik.
Haline şükret...
Evliliğin hakkında karar alırken forumlara konu açman pek mantıklı değil bu konular aile içinde
ve yakında dostların ile konuşarak atlatacaksın.Yazdığın bir çok mesajlara yanıt.Ayrıl,daha iyisini bulursun
sağlık ol hep sana kişisel gelişim kitaplarından çıkmış cümleler kuruyorlar söyleyenlerin kendi bile söylediklerini yapması zor kardeşim.Annem ayrılınca yıkılmıştı kadın bunlar kolay atlatılabilecek olaylar değil.Psikolojmik bunalıma giriyor insan.
Senin çektiğin acıyı kimse bilemez ayrıl demesi kolay, yık demeside önemli olan bir olayı çözümleyerek yuvayı kurtarmak.
Ayrılırsan kendine yazık edersin.Çoçuğunda var ben babam ile bayramı yapmamış biriyim.Tam 20 sene oldu
annem hala yuvamız neden yıkıldı der sen şunları kendine sorar mısın
Ayrılınca daha mı iyi olacaksın seni ve çoçuğunu sevecek birini bulacakmısın ? geç bunları derim.İlk evliliğe 2.evlilikler tutmaz.

Çoçuğu büyütmek bir bayan için hiç kolay değil emin olllll.Baba lazım kızım.ben babasız büyüdüm grel anneme sor istersen.
Ayrılsan bile geçmişini unutamayacaksın emin ol dostum.
Çoçuğun için katlan derim bir yolunu bul yuvanı düzelt.Kocanı elinde tut.
Forumdaki konulara yada mesajlara bakıp hayatını mahvetme.Buradaki yazılanlar sanal szöler burda herkes ahkam kahkam keser.Gerçek hayatta uygulasınlar da görelim.Gerçek hayat klavye başından bir şeyler yazmaktan ibaret değildir.

GErçe dünya çok farklı kardeşim.
Annem dul olduğunda yada boşandığını görenler daha farklı gözle bakıyorlar demişti anlatabildim mi...
Sen daha yolunbaşındasın ayrılmış birinden dinle bakalım hyat hikayesini.Sonra ayrılma kararı al.
Psikolog vs bunlar para tuzagı sen kendini bilmezsen kimse bilmez unarın ablatabildim.Seni seven dosltarın ile atlatırsın her şeyi kendini motive edecek hobbyle edin.;Kurs vs. imkanın vaktin varsa yazıl.
Kendini kocanı çoçuğunu yakma.Alttan al aileni kurtar derim.Burada aileni kurtarman yada yıkman kimsenin umrunda olmaz.Yaşadıklarımı senin çoçuğun yaşamasın diye yazdım.Tesadüf olarak konunu okudum.Kendini bir sorgula eşimden ve ben nerede hata yaptık
karşı tarafa hat bulman sadece senin tatmin eder yada karşı tarafa fatura kesmen gerçekleri değiştirmez emin ol.
Ne kadar haklıyım masumum desende senin ve eşin ahirette
o çoçuğun hakkını verebilecek mi.Ondan kardeşim yuvanı dağıtma imaknın varsa.Forumda yazılanlardan
hayatına yön verme.Ciddi konuları gelip buralara yazma kimi geyiğini vurur kimi bu ne diye.Şimdi bayan arkadaşlar ver yansın ederler erkeğin suçunu mu örtüyor bu cile çekilir mi diye.
annen hiç babanın kahrını çekmedi.Eğer anında boşanma kararı alınsaydı emin ol sen olmazdın belki.Bu dönemde gördüğüm çok kolay ayrılma kararı alınıyor.Evlilik oyuncak mı kardeşim azıcık kahır çekmezsen evlilik sürer mi :)
Bu görüşler tamamen bana ait.Ne bir tarafı tutmak ne bir tarafı savunka için yazdım.Verdiğin karar iyi olsa bana faydası yok kötü olsa zararı yok herkes gibi konun okunulup üzüldükten sonra biraz unutulup gidecektir.Hayatta bazı kararlar alırken erken davranma.+ ve -lerini kıyasla.
Hayatında başarılar dilerim ayrılsanda ayrılmasanda karar senin.Hoş Çakal.