Canım ılk konumda nasıldım sımdı nasılım bıraz anlatır mısın bu bana ayna tutar,artık kımseye kızacagım
bır durum yok aynı dedıgın gıbı cıkmazdayım ama kafam hep degısıyor ,aynı arkadasın gıbı ..Ama eşim
danısmana gıtmeyı ıstemıyor asla dıyor..En azından arkadasının esı gıtmıs..
Damla ıste ben de bu yuzden cok üzgünüm ya ne esım ,ne aılesı asla kötu ınsanlar degıldı;esım her
işime kosan ve evde oldugum ev hanımı oldugum zamanlar dahıl hep yardımcı olan,benı her zaman
el üstünde tutan cok seven hatta sevgıden bogan,ısten eve evden işe,asla kumar ıckı sıgara dahıl
olmayan ve bebegımız dogunca da herkesın kıskanclıkla ızledıgı bır baba profılıydı ,bebegımızı de
cok guzel sevıyor yardımcı oluyordu ..Yanı resmen herkesın arayıp bulamadıgı bır tipken her yerde
duydugumuz o serefsızlerden olacagı aklıma gelmezdı

( Ondan dolayı da cok uzuluyorum böyle
bırıyle yaslanamayacagım ıcın ..ama tabı sonrakı eşim bambaskaydı o da ayrı,çocuktan dolayı
olmadıgını söyler hep ..6aylık hamıleyken eskı sevgılısıyle mesajlasarak aldattı hem de 3 aydır
yazıstıgını ama ayrı sehırde olduklarını söyledı,sonra doguma kadar ıyı davranıp köpruyu gecınce
aynı evın ıcınde benı yok saymalar,tartısmalar cıkartmalar,yuzume bakmamalar,suratsızca eve
gırıp tv ızlemeler vs vs..Yanı benım özlemım bastakı adama,sonrakı ıse tum nefretım kinim..

(