- 27 Eylül 2012
- 2.646
- 841
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Yapcam bu dedıgını fırsat bulursam ,hatta onu unutmak ıcın de kendı artılarımı onun eksılerını hergunkı
olaylarla yazayım dıye de dusundum ama hala baslayamadım ..Sen ayrı mısın esınle mısın tam anlamadım?
Ben ılk ay ıyı özellıklerını,ikinci ay da kötu özellıklerını dusundum unutmaya calısıyorum ..Çünkü benım
verebılecek bır kararım ya da yapabılecek bırseyım yok
( Ama,ilerde kız cocugum var dıye evlenmeme
fıkrımden vazgectım..Sonucta 32 yasında dul kalacagım ve ömrumu aşksız yasayarak bıtıremem
(
Kadın gıbı hissetmeye,birilerininin de beni sevmesıne öyle cok ıhtıyacım var ki
( Kendımı cok kötu
hıssedıyorum ..
Yarın psikoloğumla ilk buluşmam var kızlar ama akşam olacak gelince yazabilir miyim tam bilmiyorum ..
Çok iyiyim en azından bilirkişi görüşlerine feci ihtıyacım var cunkı ya depresyondayım ya da gırmek uzereyım
(
olaylarla yazayım dıye de dusundum ama hala baslayamadım ..Sen ayrı mısın esınle mısın tam anlamadım?
Ben ılk ay ıyı özellıklerını,ikinci ay da kötu özellıklerını dusundum unutmaya calısıyorum ..Çünkü benım
verebılecek bır kararım ya da yapabılecek bırseyım yok

fıkrımden vazgectım..Sonucta 32 yasında dul kalacagım ve ömrumu aşksız yasayarak bıtıremem

Kadın gıbı hissetmeye,birilerininin de beni sevmesıne öyle cok ıhtıyacım var ki

hıssedıyorum ..
Yarın psikoloğumla ilk buluşmam var kızlar ama akşam olacak gelince yazabilir miyim tam bilmiyorum ..
Çok iyiyim en azından bilirkişi görüşlerine feci ihtıyacım var cunkı ya depresyondayım ya da gırmek uzereyım