- 20 Ocak 2012
- 2.471
- 671
- 363
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Selam kızlar benı merak ettıgınız ve yorumlarınız ıcın cok teşekkur ederım.
4-5 gundur teyzemde kalıyordum ,buraya da yazdım dıye hatırlıyorum ama
yazmadım demek ...Eşim tam 11.gun cuma aradı acmadım sonra da ''grip
oldugu ıcın gelemedıgını ve bebegımızı ''sordu,cevap vermedım..Bugun
aramıs tekrar duymamıstım,annemı aradı cuma kızımızı görmeye gelecekmıs
ıs cıkısında..
Herhangi bir gelişme olmadı ama ben tepkı vermemeye calısıyorum ,dayım
bana normal davran ararsa ac ama tartısma dedı,bır dahakıne öyle yapmayı
dusunuyorum,cunkı bu tepkısızlık de onu önemsedıgımı gösterır;ama normal
davranmam daha ıyı olur ,sizce??Görmeyecegım,ama ararsa da normal cevap
verecegım ınsallah bakalım artık..YSMC sen hep esım yanımdaymıs gıbı yorum
yazıyorsun ama adama ,hele de benı bu halde ortada bırakıp gıden,bebegımı
babasız bırakan bır adama nasıl sevgı dolu yaklasayım ve neden??Benım ıcımden
o arayınca ya da onu görunce sadece delı gıbı aglamak gelıyor o kadar((
Dayım tekrar yanına gıdıp olayları bılmıyormus gıbı konusup ''dusunecektın,
ama aramadın ne oldu''dıyecekmıs..Sizce mantıklı mı kızlar,ben kararını verdıysen
artık davanı ac bıtır demesını ıstedım,ama o hala umutlu..''Ortada buyuk bır sebep
yok,bebegınıze yazık'' dıyor..Ama sımarıp havaya gırmesını ıstemıyorum bu kadar
süredır konusmuyorum ne guzel..
Canim o yoldan az cok bnde gectim, benim soylemek istedigim al bagrina bas degil biraz manteliteyi degistirmen gerekiyor gurun yuzunden surekli agresif tavir sergiliyorsun ve inan seni hic dikkate almiyor sadece ona dogru karar verdigini dusunduruyorsun adam zaten gitmis yanlis anlama ama senin tribin ona koymuyor bu iliskiye hasta gibi bak ona ve kendinede hastaymis gibi bak.Sende onu duymaya calis onlar melek degil ama erkekler bir makina gibi gururunu dusunme demek istiyorum son yazdigindaki gibi aradiginda ac laf sokma senin sinirini kontrol ettiginde belki daha normal konusabileceksiniz ve iste o anda onu anlamaya calismani soyluyorum.Ofkemiz hicbirseye yaramiyor sen her yazdiginda defolsun gitsin zaten o soyleydi boyledi kendini gaza getiriyorsun burda birsuru insanda surekli seni gaza getiriyor daha mi iyi olacak belkide evet daha iyi olacak ama birde uysal olmayi denediginde ne oldugunu gorup baktin olmuyor iste o zaman sen ona yol ver seni ofkelendiremesin bile karisik yazdim demek istedigim sen cabala degil sadece sakin olmani soyluyorum.Elinden geleni yapan taraf hep sonra daha huzurlu olur, hakkindan hayirlisi umarim sizin icin hayirli olan olur.