- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Konuyu saçma biryere açtım galiba ama çıkmazdayız.Yengemle amcam ayrılıyor 18 yıllık evlilik bir kadın yüzünden bitiyor yengem çalışmadıgı için bu zamana kadar amcam olacak adama X demek istiyorum öyle bir amcam olamaz benim. X bir kadınla bereber olmaya ve eve bakmamaya başlamış bir sürü olaylar ve yengemi benim babamın evinde oturuyorsun akşama kadar gitttin gitin yoksa keserim diye tehdit emiş o zavallımda ailesini çağırmış kıyafetlerini alıp mecburen gitmiş tabi çoçuklarda yengemle birlikte. X'in beraber oldugu salak da evliymiş .Şimdi bana akıl verin yengem boşansın istemiyoruz tabi birleşsinde istemiyoruz inanın o kadar zor zamanlar geçirdiki X'e bile yedirdi içirdi ailesinden gelenlerle çoçukları için.Şimdi vardır sizin fikirleriniz yengemin çoçukların yasal olarak hakları nelerdir tabi boşanmadan diğer kadınla yuva kuramaz inş. şikayet falan edilebilir mi neler yapılır.Yengem zor durumda biz tabiki maddi anlamda destek olacaz ama nerelere başvursam çoçuklar tamam büyüdüler amam tek erkek kuzenim çalışıyor.Ne olur akıl verin nerelere başvurabilirim.Şimdi bide yengemin boşalttıgı eve o kadını getirmek istiyormuş duydugumuza göre böyle birşey olabilir mi kadın evli başka biri ile X yengemle evli ama babasına kovmuş kadını ve eve başkasını getiriyor şikayet edilmez mi ne yapılır Allah rizası için fikir verin.