- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- 118
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
siyahbeyaz ara ara okuyorum konunu içim yanıyor.. o çocuklar senin içinin nasıl yandığını biliyorum.. benim boşanmam da eşim babama gidiyo ben boşanmak istiyorum diyo ve babam beni eve almaya geliyo ve bir ay içinde anlaşmalı olarak boşanıyoruz bu kadar basitti yani.. o bir ay pişman olsun gelir diye bekledim sonuçta çocuğu var dedim. erkek vazgeçtimi gerçekten çocuk eş dinlemiyor.. 3 ay sonra daha önce yoktu eminim biriyle sözleniyor ve 3 ay sonrada evleniyor..ve benimkinin mesleğini söylesem şok olursun dinini imanını bilen adam dersin yani... eve geldiğimde annemler hep beni suçladılar, bişey anlatayım sana; boşandıktan sonra altınlarımı göndermişler babama. babam eve getirdi fırlatır gibi senin değerin işte bu dedi. o kadar ağır geldiki bana bu laf. neler geçirdim yarabbim kimseye yaşatmasın.. ailen içinde zor dışardaki insanlarla muhatap oluyorlar herkez acır gibi soruyor daha neler .. bende annemle tartışırdım.. ilk bir yılım çok zor geçti.. kpss hazırlandım 90 puan aldım atandım işte ondan sonra ailemin bakışıda değişti... ama annemlerden alllah razı olsun onlarında yaşadığı hiç kolay birşey değildi ben zaten stresliyim birde onların stresini alttan almaya çalışıyordum onlarda bana patlıyorlardı ben kime patlıyayım.. iki yaşında çocukla.. ölmek istedim o çocuk ne olacaktı.. rabbim o kadar zor ki.. gerçekten en kötü evlilik boşanmaktan daha iyi geliyor biliyormusun...iki kız çocuğunla başkasının yanında ezik olacağına en azından babalarının yanında biraz sabrederek biraz dişini göstererek geçinirsin.. bu türkiye denen yerde boşanmak kadına çok büyük bir yük veriyor.. senin için birşey yapmak istiyorum yapabileceğim en büyük şey dua.. canı gönülden dua..