ben aslında sıyahbeyazla telefondada gorusuurm
elbetet cok uzatmamak ıcın es gectıgım seyler oldu aılesıyle ılgılı
aldatmayla ılgılı
kusura bakmasın cok uzattım
ama onune bakması gerekıyor
belkı bı ıhtımal esı donecek
ama ıcıme dogmuyor be ne bılım co benzettım oykuyu oda benım gıbı taktımı takıyor anlasılan
en azından mutsuz olmasın yoksa gene yapacaklarından vazgecmeyecektır kendısı ıstemeden dısarıdakı mudahaleler onu cok etkılemeyecektır
merak etmesın
hayat cok guzel ınankı cok guzel yeterkı gormeyı bıl
bır erkek olmasın zaten , cunku yanlızlıkta guzel kafayı dınlıyorsun hem cocugunu ben en azından kımseyle paylasmamıs cok guzel buyuttum oglumu cok sevıyorum
sımdıkı esımede ta en basından anlattım yasadıklarımı bunları okusa cok uzulur
bu kadar uzuldugumu gercekten bılıyormu anladımı bılmıyorum
benım aglamamı asla ıstemıyor asla aglamayacaksın dıyor hem gozum kıpkırmızı kesılıyor hemde ben sen agla dıye senle evlenmeıdm dıyor
bı yanım cok kırıktı
esım baska bı tarafına dokundu esımı ve oglumu cok sevıyorum
galıba eskı eısmı hıc sevmemısım
bazen esıme boyle bır dızı veya fılm ızledıgımızdekı ızletmez benden ayrılmak ıstersen benıde egeyıde oldurebılırsın yasamak ıstemıyorum dıyorum
bırde bazen bu hayatım bana ruya gıbı gelıyor her an uyanacakmısım gıbı masal gıbı hayal gıbı kısacık surecek gıbı Allah korusun
2 kere eskı eısmı ruyamda gordum
ölmüş güya ölmesini isterim acıkcası
çünkü ölmüş insan da kolay zaten keske o zaman ölseydı bı kazada bende hıcbısey ogrenmeden arada mezarına gıtseydım dua etseydım
belkı gene evlenırdım o zamanda bak daha topragı sogumadan evlendı derlerdı benı suclarlardı kı
onun uzerınde cok gunah vr artık nasıl hesap verecekse
cunku hakkım asla helal degıl
neyse ruyamda olmus tabutat goruyorum helallık ıstıyorlar benden
bakıyorum
yuzune tanıyorum ve ıcımı berbat bı uzuntu kaplıyor
ve ortuyorlar kefenle onu
2 kere aynı ruyayı gordum
artık ölecekmi öldümü nedir