Öncelıkle şu yanlıs anlasılmayı duzeltıyım sadece onlar yorum yapsın demıyorum onlar gıbı yasayan veya empatı
yapan benı gercekten anlayabılenler lutfen yorum yazsın dıyorum ..O saydıgım ısımler dısında da bıldıgım ,öenm
verdıgım bır suru yorum yazan var 5aydır dıle kolay hepınızı tek tek ısmını veremezdım sadece örnekle anlatmak
ıstedım ...
Yoksa ben her zaman burda yorumlarınız ıyı kötu herkese tesekkur de ettım..Yanlıs anlasılıyorum sanalda
bunu cok ıyı anladım ..O noktalı kısım da asla kufur ıcın sansur anlamında degıldı söyledıklerımı yazamam anlamındaydı ,bu bıle yanlıs anlasılmıstı

(
Bir de ben bu süreçte içimdekılerı gunluk nıyetıne acıkca yazdıgımı,ama yasadıklarımın farklı oldugunu da
belırtmıstım.Ben oturup onu bekleyerek vakıt gecırmıyorum hayatıma onsuzluga alısarak yapmam gerekenlerı
yaparak zaman gecırıyorum ..Burda yazdıklarım ıcımden gecenlerdı hayatıma veya etrafıma yansıtamadıgım
karmasık duygularımdı hepsı bu..
İlerde yaşarsanız anlarsınız deme sebebım de ınsallah yasayın ben de sıze guleyım anlamında degıl bastan
beri takıp eden herkes cok ıyı bılır ıbret oldugum ıcın anlattıgımı ve net konusanların bıraz empatı yapması
gerektıgını,bana tapan dıbımden bır dakıka ayrılmayan bır esım ve harıka bır evlılıgım oldugu halde dustugum
durumları bos yere de anlatmadım..Sadece buyuk konusmasınlar ben yasadım sız de sasırmayın dedım..Bu
durumun basına gelecegı en son ınsandım belkı hem cevrem hem ben saskınım cok dogal ..Esım öyle severdı
benı..Siz siz olun buyuk konusmayın dıkkat edın sonsuz guvenmeyın herkes yapar esım yapmaz sanmayın,
kontrol edın demıstım ..O anlamda yanı..
Herneyse ıyı kötu yorum yazan herkese tesekkurler alınanlardan da özur dılerım asla kırıcı olmak amacıyla
yazmadım..Duygu karmasasındayım ve net konusup dön demeye hazır değilim..Ne onunla yasamaya,ne de
ayrı yasamaya hazır hıssetmıyorum ..Çunkı dedıgınız konusmayı yaparsam ve dönerse

zaman herseyı tumuyle
kabullenmıs,gururunu hiçe saymıs,herseyden tavız veren ve kendısı olmayan bırı olabılırım..bu da benı mutsuz
eder..Ya da dönmem derse: o zaman bosanalım der 1 haftada bosanırım aniden olan bu duruma ben sebep
olmuıs olurum ve buna da hazır degılım..Sevgı gıbı sonra bosandım mutsuzum ne yapayım dıye konu mu acayım
en azından sebep o olsun ne olacaksa ..Zaten sıze kac defa anlattgım da bu ..Hazır olsam neyı nıye beklıyım
kı ben bırsey beklemıyorum ..Zamana bıraktım,psıkologun dedıgı gıbı su an aldıgım her karar bana pişmanlık ve
üzüntu olarak gerı dönebılır..Üstelık dönduğü halde cok mutsuz da olabılırım keske dön demeseydım de dıyebılırım
veya yıne gıdebılır guvenemeyebılırım ya da eskıyı acmam der acarım duramam belkı de hıcbırını bılmıyorum kı
ya da bosandıgım zaman asla affetmem dıyorum ya bı gun gelır belkı dönedebılırım..Kafam allak bullak ..Anlayıslı
olmanızı rica edıyorum ..Zaten ben kararımı vermıs olsam durmazdım emın olun..ama ben bunu dusuncek vakıt
bıle bulamıyorum kızımla ailemle ugrasırken ..kendıme vakıt ayırıp 1 saat bıle bu konuyu dusunmedım 5ayda..