eşim boşanmaya yanaşmıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Den
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Den

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
1.519
1.069
333
2 gün önce annem ile memleketimizden eşimin bulunduğu, benim de eskiden yaşadığım şehre geldik. Eşimle konuşup anlaşmalı boşanma işlerini başlatmak için.
Eşim telefonda konuşurken tamam diyordu, biz gelince tamam diyen adam ortadan kayboldu. Telefonla arıyorum, yok x şehrine gittim, yok işlerim var yok şöyle yok böyle dedi eve gelmedi, iki gündür bizi oyaladi. Annem de en sonunda sinirlendi, arayıp kızdı. Kızınca geç saatte geldi. Ben kendisiyle yalnız konuşmak istedim, dışarı çıktık.
Boşanmak istemiyor, ağlıyor. Yok ben seni çok seviyorum, yok şöyle yok böyle, bana biraz zaman ver diyor. Ama ben kesin kararımı verdim, bir an önce bitsin istiyorum (neden böyle bir karar verdiğime eski konularimdan bakabilirsiniz)
Ama adam işi yokuşa sürüyor. Laf arasında tazminat istediğimi de söyledim, ona da yanaşmadı.
Hep iyi davrandım güzel davrandım. Kırıcı olmadım, güzellikle konuşmaya çalışıyorum, ama boşanmak istemiyor, barışsak olacak yürüyecek bir şey değil ama ona göre her şey yolunda, kendisi hiçbir şey yapmamış bana,kötü bir şey yapmamış hiç yani,öyle düşünüyor.boşanmak istemiyor.
Ben yine de kararlı durdum, sözümden donmedim. Ben açarım mahkemeyi o zaman dedim, beni kızdırmayin kaçar giderim yurtdışına, bulamazsınız beni dedi, boşanmam dedi. Ben de iyi dedim, evlilikte yüzümü güldürmedin şimdi de boşanırken olay cikartiyorsun dedim, döndüm gittim. Pesimden geldi, sarılmaya falan çalıştı. Ben de annem bekliyordur, geç oldu deyip gittim.
Ben nasıl ikna edeceğim şimdi?adam boşanmak istemiyor. Değişse, değişmeyeceğini de biliyorum, barissam 3 gün sonra yine aynı. Çekişmeli yapmak da istemiyorum, bir an önce bitsin istiyorum. Bir de dava acsam, duruşmaya gelmeyebilir, işi uzatabilir,o da var...

Eski konularınıza göz gezdirdim allah yardımcınız olsun. Peki eşinize hala aşık mısınız çok zor bi durum dik duruşunuzu bozmayın zaten çocuk olsa da sorumluluk almaz her şey daha kötü olacak

Reactions: Den
gelmesin uzatsın işin ucunda kurtulmak var hele ortadan kaybolursa boşanmazsin diye bir şey yok boşanırsin

Adamın işi yokmuş. Bence bi avukata danışın. Bu iş uzun sürmez zaten boşanırsınız. İkna edilecek biri değil. Tabi sırtını yaslayacak birini kaybedeceği için yanaşmaz.

Eski konularınıza göz gezdirdim allah yardımcınız olsun. Peki eşinize hala aşık mısınız çok zor bi durum dik duruşunuzu bozmayın zaten çocuk olsa da sorumluluk almaz her şey daha kötü olacak
Eşime aşık değilim artık, arada eski yasanmsliklara bağlı bir hukukumuz var tabii,3 yıl kocamdi.ama yaşanan kötü şeyler de bende aşkı bitirdi.
Çocuk çok şükür yok, olsa da aynen dediginiz gibi sorumluluk almaz,daha kötü olur her şey

Açın davayı.
Önceki konunuzu okudum hakin tek celsede boşar bence o herifin duruşmaya gelmesine bile gerek yok.
Hakim boşar ama bazen davalar 2 yıl-3 yıl sürer diyorlar, bu yüzden kafam karıştı, o kadar uzamasını istemem

Adamın işi yokmuş. Bence bi avukata danışın. Bu iş uzun sürmez zaten boşanırsınız. İkna edilecek biri değil. Tabi sırtını yaslayacak birini kaybedeceği için yanaşmaz.
Evet bana yaslandığı için istemiyor ona göre hava hoş, memnun o

Sizin bi avukata danışmanız lazım bir an önce. Böyle acabalarla zaman kaybetmeyin. Bence bu şartlarda hakim sizi boşar.

Adami ikna edin sevmedigini suyleyin hayatimda biri var deyin

Öyle mi? İnşallah öyle de olabiliyordur, ben de bir an önce bitsin istiyorum
aynısını aile içinde yakın birinde yaşadık adam yoktu yani terk edip gitmişti kadın çok güzel boşandı sadece yokluğunu kanıtlaması istendi diye biliyorum ayrıca şu an yurt dışına kaçmak çıkmak o kadar kolay değil kocan bu planları kuracak kadar zekiyse keşke seni elinden kaçırmamak için bu zekayı kullansaydı

Adam da tuhaf yaw zorla guzelik olmaz ki ya ben anlamadim biri bir insani istemezse nasil yaninda durur tuhaf ben olsam o kadinin yuzune bir daha bakmam millete yüz falan kalmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…