Eski konularınıza göz gezdirdim allah yardımcınız olsun. Peki eşinize hala aşık mısınız çok zor bi durum dik duruşunuzu bozmayın zaten çocuk olsa da sorumluluk almaz her şey daha kötü olacak2 gün önce annem ile memleketimizden eşimin bulunduğu, benim de eskiden yaşadığım şehre geldik. Eşimle konuşup anlaşmalı boşanma işlerini başlatmak için.
Eşim telefonda konuşurken tamam diyordu, biz gelince tamam diyen adam ortadan kayboldu. Telefonla arıyorum, yok x şehrine gittim, yok işlerim var yok şöyle yok böyle dedi eve gelmedi, iki gündür bizi oyaladi. Annem de en sonunda sinirlendi, arayıp kızdı. Kızınca geç saatte geldi. Ben kendisiyle yalnız konuşmak istedim, dışarı çıktık.
Boşanmak istemiyor, ağlıyor. Yok ben seni çok seviyorum, yok şöyle yok böyle, bana biraz zaman ver diyor. Ama ben kesin kararımı verdim, bir an önce bitsin istiyorum (neden böyle bir karar verdiğime eski konularimdan bakabilirsiniz)
Ama adam işi yokuşa sürüyor. Laf arasında tazminat istediğimi de söyledim, ona da yanaşmadı.
Hep iyi davrandım güzel davrandım. Kırıcı olmadım, güzellikle konuşmaya çalışıyorum, ama boşanmak istemiyor, barışsak olacak yürüyecek bir şey değil ama ona göre her şey yolunda, kendisi hiçbir şey yapmamış bana,kötü bir şey yapmamış hiç yani,öyle düşünüyor.boşanmak istemiyor.
Ben yine de kararlı durdum, sözümden donmedim. Ben açarım mahkemeyi o zaman dedim, beni kızdırmayin kaçar giderim yurtdışına, bulamazsınız beni dedi, boşanmam dedi. Ben de iyi dedim, evlilikte yüzümü güldürmedin şimdi de boşanırken olay cikartiyorsun dedim, döndüm gittim. Pesimden geldi, sarılmaya falan çalıştı. Ben de annem bekliyordur, geç oldu deyip gittim.
Ben nasıl ikna edeceğim şimdi?adam boşanmak istemiyor. Değişse, değişmeyeceğini de biliyorum, barissam 3 gün sonra yine aynı. Çekişmeli yapmak da istemiyorum, bir an önce bitsin istiyorum. Bir de dava acsam, duruşmaya gelmeyebilir, işi uzatabilir,o da var...
gelmesin uzatsın işin ucunda kurtulmak var hele ortadan kaybolursa boşanmazsin diye bir şey yok boşanırsin2 gün önce annem ile memleketimizden eşimin bulunduğu, benim de eskiden yaşadığım şehre geldik. Eşimle konuşup anlaşmalı boşanma işlerini başlatmak için.
Eşim telefonda konuşurken tamam diyordu, biz gelince tamam diyen adam ortadan kayboldu. Telefonla arıyorum, yok x şehrine gittim, yok işlerim var yok şöyle yok böyle dedi eve gelmedi, iki gündür bizi oyaladi. Annem de en sonunda sinirlendi, arayıp kızdı. Kızınca geç saatte geldi. Ben kendisiyle yalnız konuşmak istedim, dışarı çıktık.
Boşanmak istemiyor, ağlıyor. Yok ben seni çok seviyorum, yok şöyle yok böyle, bana biraz zaman ver diyor. Ama ben kesin kararımı verdim, bir an önce bitsin istiyorum (neden böyle bir karar verdiğime eski konularimdan bakabilirsiniz)
Ama adam işi yokuşa sürüyor. Laf arasında tazminat istediğimi de söyledim, ona da yanaşmadı.
Hep iyi davrandım güzel davrandım. Kırıcı olmadım, güzellikle konuşmaya çalışıyorum, ama boşanmak istemiyor, barışsak olacak yürüyecek bir şey değil ama ona göre her şey yolunda, kendisi hiçbir şey yapmamış bana,kötü bir şey yapmamış hiç yani,öyle düşünüyor.boşanmak istemiyor.
Ben yine de kararlı durdum, sözümden donmedim. Ben açarım mahkemeyi o zaman dedim, beni kızdırmayin kaçar giderim yurtdışına, bulamazsınız beni dedi, boşanmam dedi. Ben de iyi dedim, evlilikte yüzümü güldürmedin şimdi de boşanırken olay cikartiyorsun dedim, döndüm gittim. Pesimden geldi, sarılmaya falan çalıştı. Ben de annem bekliyordur, geç oldu deyip gittim.
Ben nasıl ikna edeceğim şimdi?adam boşanmak istemiyor. Değişse, değişmeyeceğini de biliyorum, barissam 3 gün sonra yine aynı. Çekişmeli yapmak da istemiyorum, bir an önce bitsin istiyorum. Bir de dava acsam, duruşmaya gelmeyebilir, işi uzatabilir,o da var...
Eşime aşık değilim artık, arada eski yasanmsliklara bağlı bir hukukumuz var tabii,3 yıl kocamdi.ama yaşanan kötü şeyler de bende aşkı bitirdi.Eski konularınıza göz gezdirdim allah yardımcınız olsun. Peki eşinize hala aşık mısınız çok zor bi durum dik duruşunuzu bozmayın zaten çocuk olsa da sorumluluk almaz her şey daha kötü olacak
Hakim boşar ama bazen davalar 2 yıl-3 yıl sürer diyorlar, bu yüzden kafam karıştı, o kadar uzamasını istememAçın davayı.
Önceki konunuzu okudum hakin tek celsede boşar bence o herifin duruşmaya gelmesine bile gerek yok.
Hayır, çocuğum yokCocuk var mi
Evet bana yaslandığı için istemiyor ona göre hava hoş, memnun oAdamın işi yokmuş. Bence bi avukata danışın. Bu iş uzun sürmez zaten boşanırsınız. İkna edilecek biri değil. Tabi sırtını yaslayacak birini kaybedeceği için yanaşmaz.
Öyle mi? İnşallah öyle de olabiliyordur, ben de bir an önce bitsin istiyorumgelmesin uzatsın işin ucunda kurtulmak var hele ortadan kaybolursa boşanmazsin diye bir şey yok boşanırsin
Teşekkür ederim, evet ben de avukata danisacagimSizin bi avukata danışmanız lazım bir an önce. Böyle acabalarla zaman kaybetmeyin. Bence bu şartlarda hakim sizi boşar.
İstemediğimi söyledim, her şeyi konuştuk ama yanaşmıyorAdami ikna edin sevmedigini suyleyin hayatimda biri var deyin
Duruşmaya gelmezmiş, yurtdışına kacarmisyanaşmasın siz açın davayı.
aynısını aile içinde yakın birinde yaşadık adam yoktu yani terk edip gitmişti kadın çok güzel boşandı sadece yokluğunu kanıtlaması istendi diye biliyorum ayrıca şu an yurt dışına kaçmak çıkmak o kadar kolay değil kocan bu planları kuracak kadar zekiyse keşke seni elinden kaçırmamak için bu zekayı kullansaydıÖyle mi? İnşallah öyle de olabiliyordur, ben de bir an önce bitsin istiyorum
Duruşmaya gelmezmiş, yurtdışına kacarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?