Eşim bu kadar kıskanç değildi...Artık yorumdum....

Net söylüyorum en nefret ettiğim adam tipi,saygi sevgi olmaz,huzur olmaz kişi kendinden bilir isi de. Bırak havlasin dursun sen kendinden ödün verme,çalış işine bak işin mı var acma,işin bitince şu şu işle mesguldum de inanmazsa inanmasin sen kendini ispata cabalama,Allah yardımcın olsun sabır versin.

Ben boyle birdenbire gelisen kiskancliga kisi kendinden bilir isi diyorum.
Esinizi takip edin bence.

Ediyorum bakalım ne çıkacak bende merakla bekliyorum inanırmısınız önceden iş dışında evden bir yere gitmesin isterdim ama şimdi keşke gitse biryerlerede kafamı dinlesem modundayım artıkk...

Benimde en nefret ettiğim insan tipi birden bire oldu böyle ve ben bişi demediğimde hemen işimle alakalı abuk sabuk şeylerle üzerime geliyor.Umarsamassın vurdumduymassın diyor.En deli olduğum şeylerr yaaa...
Saniyede morelimi alt üst edebiliyorrr.

Kusura bakmayın ama ben açıkçası evlendikten sonra değişime inanmıyorum bence yeteri kadar düşünmemişsiniz eminim sinyallerini vermiştir. Yazık, yok yere hayatınız zindan. Koskoca dünya, neler oluyor neler yaşanıyor bir sürü çocuk savaştan telef, bir sürü insan koca malvarlığı ile keyfini sürüyor ve eşim telefonda konuşurken gülümsüyorum diye olay çıkartıyor...

Eşinizin bu davranışları normal değil. Kıskançlık saplantıya dönüşmüş. Kendi düşünceleri kirli ve kadınlara kötü gözle bakan erkeklerin bu derece kıskanç olduklarını düşünüyorum. Herkesi kendileri gibi sanmalarından kaynaklanıyor bu. Kimbilir kendisi çalıştığı ortamlarda bayanlara ne gözle bakıyor!

Böyle saçma kıskançlıklara zerre tahammülüm Yok , asla da alttan almadım. Evliliğimizin ilk aylarında kıskanacak oldu eşim , bin pişman ettim. Bana güvenmiyorsan ne işin var yürü git hayatımdan o zaman , ben gerizekalı mıyım nerde nasıl davranacağımı bilmiyor muyum falan filan... o son oldu. Şimdi en ufak bir kıskançlığı Yok.

Bence kadınların bir kısmının hoşuna gidiyor (sen de o kesimden misin bilemem) be başta sesini çıkarmayıp "sevdiğinden kıskanıyor" diye sesini çıkarmıyor. Ne zaman ki ipin ucu kaçıyor o zaman değiştirmeye çalışıyorlar ama nasıl başlarsa öyle gider, eşinin değişeceğini düşünmüyorum

Çok zor sıkıntılardan geçtim hiç şükürsüzlük etmedim elimden geldiğince evliliğimi ayakta tutmaya çalışıyorum.Ama artık yorulmuş vaziyetteyim.Hani hiçbişi sebepsiz değildir ya hayatta ben kendimede bakıyorum çokmu iyiyim benimde vardır hatalarım ama ders almayı bilmek lazım yada geride yaşananlara bakmamak.Biz bunu yapamıyoruz sanırım.Konuşmakla hiç bişi hallolmuyor.Sanki daha kötüye gidiyor ve ortalama 7-8 aydır böyle

Yokk ben o kesimden değilim diyorum ya bu kadarı beni deli ediyor nesinden hoşlanıcam acaba ki daha önce asla böyle bişisi yokken yeni başladı yani sıkıntı burda anlatabildim mi. Ben öğle pısırık herşeye boyun eyen tamam kocacım sen bilirsin diyen bir insanda olmadım hiçç.Aslada olamam ben lafımıda derim altta kalmam susmamda.Onun dayanamadığı bu ve öğle olmadığım için böyleyiz zaten höött dedim mi durmam gerek diye düşünüyor oda bende yokk.. yaniiii

Evlilikten sonra değişim hemen olur ama eşimde 9 sene sonra oluyor..

Ben boyle birdenbire gelisen kiskancliga kisi kendinden bilir isi diyorum.
Esinizi takip edin bence.
Altına imzami atarim kesinlikle katiliyorum.Aynisi benimde basima gelmişti bi arkadasimin ilişkisi var di sevgilisi boyle çok fazla sıkmaya baslamisti.İçimden bu çocuk bu kizi aldatiyor galiba demiştim ve dediğim de cikti.Kendisi bi haltlar ceviriyorsa psikolojik olarak şüpheye düşmüştür acaba o da yapiyor mu? Gibisinden dikkatli ol.

Bence eşinizin asıl kıskandığı konu sizin işinizde gösterdiğiniz istikrar. Sonuçta kendisi bunu beceremiyor ve o bunu beceremedikçe sizin yanınızda güçsüz konuma düşüyor. Bu da terk edilme vb. Korkuları beraberinde getiriyor
Özgüvensiz erkek ciddi bir problem. Bu problem dışında, benim gözümde hiçbir işte "keyfi olarak" dikiş tutturamamak bile bir ayrılık nedeni.

Ayrılmakla tehdit etme onu ama kızınıda lıp birgün cidden evi terket ayrılıgı ona hissettir ayrılık korkusu onu yola getirebilir.

Tuvalete girerken ara tuvalete giriyorum suan çıkınca mesaj mi atip yazarak mi haber vereyim de.
Sacmaladigini anlar belki.
Sonrada al karsina hayirdir bu guven problemi neden oldu kendinden bilir herkes bi durum mu var de

Ahhh ahhh çok kez konuşuyorum ama test tepkiler hepp diyor anlık naptığımı ne dediğimi bilmiyorum o an diyorum ama sonra çok pişman oluyorum diyor.Önceden ben böyleydim.Ama şuan o öğle oldu.
Psikologa gitsin ilaç alsın iyi gelir sakinleşir

Ay adam şaşırmış. Bu erkekler mikrop yaratıklar olduğundan haliyle diğer erkeklerin düşüncelerini yaklaşımlarını ya da bakışlarını tahmin edebiliyorlardır. Hepsi öyle demiyorum ama geneli öyle ne yazık ki..

Bu kadar sıkması bu sebepten. Kendine de güveni yok sanırsam ve sizi kaybetmekten korkuyor..

Farkında değil ki böyle yaptıkça kendinden hergün biraz daha itiyor.. konuşup yatıştırmaya çalışın. Bıkmadan usanmadan.. aklıma başka bi şey gelmiyo.

Bende 2 ya da 3 gün dışarı çıksam ertesi gün eşime dert olur bırakmaz bi yere.

Ama haftalarca dışarı çıkmasam gık demez.

Evet kaybetme korkusu var bunu bildiği halde neden böyle davranır anlamam.Bunu çok dile geçirdi kaybetmekten korkuyorum diye yaptıgından da geri kalmaz hala

Tuvalete girerken ara tuvalete giriyorum suan çıkınca mesaj mi atip yazarak mi haber vereyim de.
Sacmaladigini anlar belki.
Sonrada al karsina hayirdir bu guven problemi neden oldu kendinden bilir herkes bi durum mu var de

Canım böylede yaptım o zaman da hiç sıkılmadan devam eder ve alışır bu duruma bir tanesini unuttuğumda neden söylemedinlere girer.. Fena bir durum yaniiiii

Aynen öğle ben işime özen gösteririm her zaman zamanında gelir zamanında gider iş şartlarına uyarım ve o dayanamaz ve bi cevap vermedinmi aman işine bak falan filan işine gösterdiğin özeni bana göstersen böyle olmaz gibi laflar duyarım hepp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…