- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.934
- 408
- Konu Sahibi tuanazehra
-
Ben boyle birdenbire gelisen kiskancliga kisi kendinden bilir isi diyorum.
Esinizi takip edin bence.
Net söylüyorum en nefret ettiğim adam tipi,saygi sevgi olmaz,huzur olmaz kişi kendinden bilir isi de. Bırak havlasin dursun sen kendinden ödün verme,çalış işine bak işin mı var acma,işin bitince şu şu işle mesguldum de inanmazsa inanmasin sen kendini ispata cabalama,Allah yardımcın olsun sabır versin.
Eşinizin bu davranışları normal değil. Kıskançlık saplantıya dönüşmüş. Kendi düşünceleri kirli ve kadınlara kötü gözle bakan erkeklerin bu derece kıskanç olduklarını düşünüyorum. Herkesi kendileri gibi sanmalarından kaynaklanıyor bu. Kimbilir kendisi çalıştığı ortamlarda bayanlara ne gözle bakıyor!Uzun aradan sonra tekrar Merhaba ben 9 yıllık evliğim.Daha öncede burda Temmuz Anneleri bölümünde yazmıştım.Bir kızım var 4 yaşında.
Konuya gelirsek uzatmak istemiyorum siz olsanız naparsınız nasıl davranırsınız bayanlar.
Eşimle severek evlendik uzun ve çok sıkıntılı dönemlerden de geçtik.Eşim vurdumduymaz umursamaz biridir.Çalışmayı sevmez sürekli iş değiştirir.Çalışan bir bayanım 1,5 senedir.Gel gelelim işe başladığımdan 6 ay sonra eşim çok değişti ki kızıma hamile kalmadan öncede çalışıyordum muhasebede çalışıyorum.Daha öncede aynı işi yaptım o kadar erkeğin içinde alnım ak çıkarım ve o zaman asla bu kadar kıskançlığı yoktu.Asla yani ama kızım doğdu gene sıkıntılar felan şehir değişiklikleri maddi sıkıntılar derken bende başladım işe ve 6 ay sonra eşimin kıskançlıkları hakaretleri bitmek bilmez oldu.İşeden 5 dk geç çıksam kavga telefonu meşgul olduğumda kapatmak kavga telefonda onunla konuşurken gülümsemem dahi problem oldu.Hiç cevap vermediğimde oda sırf hakaret ve kavga etmemek içindi.Bu durumda bile iş yerini basarım seni mahvederim rezil ederimlere kadar gitti ve işten çıkmamı istedi. sonrada baktı tek başına yetemicek sen bilisin ister çalış ister çalışma dedi geçti kenara.Ve halada artarak devam etmekte bu sorunlar.Bıkmış yorulmuş vaziyetteyim.Sussam suç konuşsam suç.Bana akıl verin napmalıyım. Çok baskısı var ve ben çok soğudum eşimden kızım var ayrılamam.Delirmek üzereyim çok kez düşündüm ayrılmayı bilmiyorumm napmalıyım....
Eşinizin bu davranışları normal değil. Kıskançlık saplantıya dönüşmüş. Kendi düşünceleri kirli ve kadınlara kötü gözle bakan erkeklerin bu derece kıskanç olduklarını düşünüyorum. Herkesi kendileri gibi sanmalarından kaynaklanıyor bu. Kimbilir kendisi çalıştığı ortamlarda bayanlara ne gözle bakıyor!
Böyle saçma kıskançlıklara zerre tahammülüm Yok , asla da alttan almadım. Evliliğimizin ilk aylarında kıskanacak oldu eşim , bin pişman ettim. Bana güvenmiyorsan ne işin var yürü git hayatımdan o zaman , ben gerizekalı mıyım nerde nasıl davranacağımı bilmiyor muyum falan filan... o son oldu. Şimdi en ufak bir kıskançlığı Yok.
Bence kadınların bir kısmının hoşuna gidiyor (sen de o kesimden misin bilemem) be başta sesini çıkarmayıp "sevdiğinden kıskanıyor" diye sesini çıkarmıyor. Ne zaman ki ipin ucu kaçıyor o zaman değiştirmeye çalışıyorlar ama nasıl başlarsa öyle gider, eşinin değişeceğini düşünmüyorum
Kusura bakmayın ama ben açıkçası evlendikten sonra değişime inanmıyorum bence yeteri kadar düşünmemişsiniz eminim sinyallerini vermiştir. Yazık, yok yere hayatınız zindan. Koskoca dünya, neler oluyor neler yaşanıyor bir sürü çocuk savaştan telef, bir sürü insan koca malvarlığı ile keyfini sürüyor ve eşim telefonda konuşurken gülümsüyorum diye olay çıkartıyor...
Altına imzami atarim kesinlikle katiliyorum.Aynisi benimde basima gelmişti bi arkadasimin ilişkisi var di sevgilisi boyle çok fazla sıkmaya baslamisti.İçimden bu çocuk bu kizi aldatiyor galiba demiştim ve dediğim de cikti.Kendisi bi haltlar ceviriyorsa psikolojik olarak şüpheye düşmüştür acaba o da yapiyor mu? Gibisinden dikkatli ol.Ben boyle birdenbire gelisen kiskancliga kisi kendinden bilir isi diyorum.
Esinizi takip edin bence.
Psikologa gitsin ilaç alsın iyi gelir sakinleşirAhhh ahhh çok kez konuşuyorum ama test tepkiler hepp diyor anlık naptığımı ne dediğimi bilmiyorum o an diyorum ama sonra çok pişman oluyorum diyor.Önceden ben böyleydim.Ama şuan o öğle oldu.
Ne alaka ya ?eşimden kızım var ayrılamam.
Ay adam şaşırmış. Bu erkekler mikrop yaratıklar olduğundan haliyle diğer erkeklerin düşüncelerini yaklaşımlarını ya da bakışlarını tahmin edebiliyorlardır. Hepsi öyle demiyorum ama geneli öyle ne yazık ki..Bunalmam yaptığı baskılar 2 gün herşey güzel canım balım ertesi günü mesela iş yerine sabah geldiğimde 5 dakika geç arasam sorun ediyor.Büyüyorda büyüyor olay işle alakalı bankaya gidiyorum neden kaber vermedinler.Arar eli boş olur benimde işim çok ve yoğun olur. Konuşamam yogunum demem kavga sebebi mesela.Sadece kendiyle ilgileneyim ister.Bu normal mi benmi abartıyorum bilmiyorum...
Ay adam şaşırmış. Bu erkekler mikrop yaratıklar olduğundan haliyle diğer erkeklerin düşüncelerini yaklaşımlarını ya da bakışlarını tahmin edebiliyorlardır. Hepsi öyle demiyorum ama geneli öyle ne yazık ki..
Bu kadar sıkması bu sebepten. Kendine de güveni yok sanırsam ve sizi kaybetmekten korkuyor..
Farkında değil ki böyle yaptıkça kendinden hergün biraz daha itiyor.. konuşup yatıştırmaya çalışın. Bıkmadan usanmadan.. aklıma başka bi şey gelmiyo.
Bende 2 ya da 3 gün dışarı çıksam ertesi gün eşime dert olur bırakmaz bi yere.
Ama haftalarca dışarı çıkmasam gık demez.
Tuvalete girerken ara tuvalete giriyorum suan çıkınca mesaj mi atip yazarak mi haber vereyim de.
Sacmaladigini anlar belki.
Sonrada al karsina hayirdir bu guven problemi neden oldu kendinden bilir herkes bi durum mu var de
Bence eşinizin asıl kıskandığı konu sizin işinizde gösterdiğiniz istikrar. Sonuçta kendisi bunu beceremiyor ve o bunu beceremedikçe sizin yanınızda güçsüz konuma düşüyor. Bu da terk edilme vb. Korkuları beraberinde getiriyor
Özgüvensiz erkek ciddi bir problem. Bu problem dışında, benim gözümde hiçbir işte "keyfi olarak" dikiş tutturamamak bile bir ayrılık nedeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?