Eşim bu sabah bana , sana ne yaparsam yapayım bosanamazsin dedi...

Sebep olmaz ama bu adam size neden bağırıyor yada vuruyor? Ne oluyor yani?
Geçmişe dönecek olursam, ramazan ayında mesela sınavıma hazirlaniyordum geceleri bu yizden geç uyuyordum çalışmam gerektiği için gündüz oğlum pek izin vermiyordu. Geç uyudum 3 gün felan sahura kalkamadım kendisi hazırliyordu. Bı gece yine kalktım ama ezana az kala hazırladım yemekbyiyecegim tam derslerime küfretti bana. Noluyor dedim dediki ben seni neden sahur hazırlaman için uyandriyorim kendin uyanacaksin alarm kurup halbuki kuruyordum da ama oğlumdan dolayı gündüz çok yoruldugum için duymuyordum bunu biliyordu. Bı keresinde de babası benle görüntülü konuşmak istedi ona kırgın olduğum için ve gerçekten üstün müsait değildi güzelce konusmak istemiyorum dedim telwofnu kapatıp vurdu beni. Bazen de vurduktan sonra diyor ki bana cevap vermeyeceksin alttan alacaksın felan yani biyle şeyler umarım kendimi ifade edebilmisimdie

Dün zaten aramız bozuk olduğu halde yatagimi balkona ser dedi, bende dedim ki yatakları zaten serdim keyfine uymuyorsa yatağını al git balkona. kırgın olmasam zaten götürürüm ama bana hzimetci gibi şunu bunu yap demesi üstelik kırdığı halde zoruma gitti. Ondan sonra normal yatağa geçti bende oğlunu emzirmek için uzandım onun arkası dönüktü oğlumun kolu onu. Yastığına değdi. Ani bı sekilde bağırıp üstüme yirudu ceneme vurdu. Haddini bil vs diye bende sus çocuk korkuyor dedim. Yani sürekli konuşmuyoruz felan ama şiddet bagirmalari olunc çok aniden oluyor . Bubyizden korkuyorum bazen ya yine bagirsa felan diye aniden
Bakın gidemiyorsanız ayrılamıyorsanız susun kuzu gibi her dediğini yapın. Diğer türlü elinde kalacaksınız bir gün.
Sizin dur sus yapma etmeniz ona etki etmiyor daha çok kışkırtıyor.
Sürekli diken üstünde yaşamaktansa gidin diyorum sığınma evine.

Ailem oğlumu istemiyor neden anlamıyor sunuz. Elin oğlu istemiyoruz diyorlar. Benim de bosanmami istemiyorlar ama bisansan şayet bı ihtimal onu yanına almiycan diyorlar
Aileniz çok acımasız sizde o annenize üzülüp durmayın şu anda en zor durumda olan siz ve bebeğiniz..

Madem şu ekonomik koşullarda çaresizsiniz o zaman çocuğunuzu büyütün sizde bu arada dışardan liseyi bitirin en azından, gücünüzü toplayın sonra tekmeyi basın bu adama.

Aileniz çok acımasız sizde o annenize üzülüp durmayın şu anda en zor durumda olan siz ve bebeğiniz..

Madem şu ekonomik koşullarda çaresizsiniz o zaman çocuğunuzu büyütün sizde bu arada dışardan liseyi bitirin en azından, gücünüzü toplayın sonra tekmeyi basın bu adama.
Lise mezunuyum zaten üniversiteyi bitirmek gibi bı çabam var umarım olur

E devletten felan çok yazdım çeşitli yerlere, 183 u de çok aradım ama arayınca da tek seçenek olarak kadın sığınma evi diyorlar. Keşke o kadar cesaretim olsa kendim için zerre kadar degil bebeğim küçük onun için korkuyorum adım atmaktan böyle de olmuyor biliyorum...
Tek seçenek olarak kadın sığınma evi diyorlar demişsiniz. Başka nasıl bir seçenek sunmalarını bekliyordunuz?

Geçmişe dönecek olursam, ramazan ayında mesela sınavıma hazirlaniyordum geceleri bu yizden geç uyuyordum çalışmam gerektiği için gündüz oğlum pek izin vermiyordu. Geç uyudum 3 gün felan sahura kalkamadım kendisi hazırliyordu. Bı gece yine kalktım ama ezana az kala hazırladım yemekbyiyecegim tam derslerime küfretti bana. Noluyor dedim dediki ben seni neden sahur hazırlaman için uyandriyorim kendin uyanacaksin alarm kurup halbuki kuruyordum da ama oğlumdan dolayı gündüz çok yoruldugum için duymuyordum bunu biliyordu. Bı keresinde de babası benle görüntülü konuşmak istedi ona kırgın olduğum için ve gerçekten üstün müsait değildi güzelce konusmak istemiyorum dedim telwofnu kapatıp vurdu beni. Bazen de vurduktan sonra diyor ki bana cevap vermeyeceksin alttan alacaksın felan yani biyle şeyler umarım kendimi ifade edebilmisimdie
Bu başınıza gelenlerin hepsinin tek suçlusu aileniz. O zaman toparlanma zamanı kendinizi şimdi toparlamaya çalışmazsanız bu köleliğiniz bitmeyecek.

Tek seçenek olarak kadın sığınma evi diyorlar demişsiniz. Başka nasıl bir seçenek sunmalarını bekliyordunuz?
Küçük görmüyorum ama şunu kadtettim bildigim birşey o yüzden söyledim

Bölümünüz ne ?
Hayatım beddua edilmiş gibi lisede de sorun çıktı. 10. Sınıfta dil bölümüne gittim sonra kapandi son 2 sene eşit agirlik bubyizden metematikten oldukça geri kaldım yapamıyorum

Hayatım beddua edilmiş gibi lisede de sorun çıktı. 10. Sınıfta dil bölümüne gittim sonra kapandi son 2 sene eşit agirlik bubyizden metematikten oldukça geri kaldım yapamıyorum
Kendine acımayı birak,bak kendini ne güzel ifade edebiliyorsun.Bir meslek kursu olur,kuaforluk,aşçılık vb.şeyler olabilir.Yapabileceğini düşünüyorum.Ailen çok hatalı evet ama sen de çok hatalısın.

Küçük görmüyorum ama şunu kadtettim bildigim birşey o yüzden söyledim
Bildiğiniz bir şeyse uygulayın, pislik bir adamdan dayak yemekten yüz kat daha iyidir. Ben olsam darp raporu alırım sonrasını zaten görevliler yönlendirir. Kimse de çocuğu elinizden almaz alamaz. Kocanız sizi nasıl korkutuyor ben olmazsam halin harap falan mı diyor size?

Kendine acımayı birak,bak kendini ne güzel ifade edebiliyorsun.Bir meslek kursu olur,kuaforluk,aşçılık vb.şeyler olabilir.Yapabileceğini düşünüyorum.Ailen çok hatalı evet ama sen de çok hatalısın.
İşte bende istiyorum ama eşim kurslara gitmeme izin vermiyor başka türlü de, okumam lazım bı meskek edinmek için böyle bir çabam var hedeflerin var bu konuda, hayata karşı umudum da var belki bu evlilikten kolay kurtulamayacagim ama kendimi geliştirmekten vazgeçmeyeceğim, 2 senelik üniv açıktan bitirdikten sonra geçiş yapamazsam kpss ye de girecegim

Kesinlikle katılıyorum artık çaba harcamalı. Bunu en çok kendi için yapmalı.

Bildiğiniz bir şeyse uygulayın, pislik bir adamdan dayak yemekten yüz kat daha iyidir. Ben olsam darp raporu alırım sonrasını zaten görevliler yönlendirir. Kimse de çocuğu elinizden almaz alamaz. Kocanız sizi nasıl korkutuyor ben olmazsam halin harap falan mı diyor size?
Bidaha vurursa alacağım zaten dün vurdu ama iz cikmadi- utanarak söylüyorum -. İşin açıkçası telefonumda kadesi gördü belkide bu yüzden vurmadı. Ona hep diyorum ama birdaha beni doversen yanına kalmyacak

İşte bende istiyorum ama eşim kurslara gitmeme izin vermiyor başka türlü de, okumam lazım bı meskek edinmek için böyle bir çabam var hedeflerin var bu konuda, hayata karşı umudum da var belki bu evlilikten kolay kurtulamayacagim ama kendimi geliştirmekten vazgeçmeyeceğim, 2 senelik üniv açıktan bitirdikten sonra geçiş yapamazsam kpss ye de girecegim
Dil öğrenip yurt dışına gitmeyi bile düşünebilirsin.

Bidaha vurursa alacağım zaten dün vurdu ama iz cikmadi- utanarak söylüyorum -. İşin açıkçası telefonumda kadesi gördü belkide bu yüzden vurmadı. Ona hep diyorum ama birdaha beni doversen yanına kalmyacak
Aynen öyle darp raporu alırsanız polis arkanızda durur dernekler arkanızda durur korkusundan hiçbir şey yapamaz. Ama asla affetmeyin o zaman şiddete devam eder. Oğlunuzu böyle şiddetli küfürlü bir ortamda büyütmeyin kurtulun oradan.

Dil öğrenip yurt dışına gitmeyi bile düşünebilirsin.
İngilizceye herzaman ilgim vardı sınıfta da hep birinciydim konu İngilizce olunca. Kendimi övmek için değil de içimde kaldığı için söylemek istiyorum arkadaşlarımın yıllarca para harcadığı halde kazanamadığı İngiliz Dili ve edeb bölümünü ben uzun bı aradan sonra 1 sene dershaneye giderek kazandım ama şehir dışı idi diye ailem izin vermedi

Back
X