Esim bunalimdami piskolojik oyunmu oynuyo

siz ne yaşamıştınız taşınmak zorunda kaldınız?

Ailesiyle gecinemedim ilk konumda anlatmistim. Bardagi tasiran olay kaynimin ustume yuruyup seni gebertirim demesiydi annesini dinlemeyip tasinmak istedigimi soyledigim icin. Ayriydi evim

Simdide iste esim ailesine karsi kendini suclu hissediyo kotu bi sekilde ordan tasindik diye

Esin sana oyun oynuyor sen eşinin haline üzülüp ailesinin yakın olduğu yere taşın diye bırak mutsuzsa yoĺla ailesine hiç te eğilip bukulme

Sizi eşi olarak göremiyor, bir gelecek göremiyor ama ilişkiniz bu şekilde devam etsin istiyor öyle mi? Ne istediğine karar versin önce. Arada iletişim, muhabbet, sevdiğini hissettirmek gibi şeyler yoksa bu tür bir ilişki kimseye huzur, mutluluk getirmez. İlişki değil de oyalanmak denir böyle bir birlikteliğe.

Bence siz de çekin restinizi, "ya hep ya hiç"deyin bakalım, ne olacak. Evliliğinizin devam etmesini istiyorsa, yapıcı adımlar atılması gerekiyor. Bu ilişkiyi ne toparlar; bence çift terapistine gitmelisiniz, çünkü tarafsız, objektif, gerçekçi bir yönlendirme çok işinize yarar. En azından eşiniz bir uzmanın karşısında triplerinden sıyrılıp, gerçeklerle yüzleşmek zorunda hisseder kendini gibime geliyor. Yok, biz baş başa çözeriz bu meseleyi diyorsanız, onu da siz bilirsiniz elbette. Ama asla bu muameleye boyun eğmeyin. Böyle davranmaya devam ederse, sonsuza kadar onun yanında olmayacağınızı fark etmesi gerekiyor.

yani senin yanındayım ama aklım orda diyo? bence de blöf yapıyor,böyle yaparsa sen mutlu olmak adına ailesine adım atarsın sanıyor ama bence kendini üzeceğine sen de, ben de artık gelecek görmüyorum ayrılalım de bakalım görsün gelecek kimdeymiş..

Canım yeniden aşık olmam lazım sana diyorsa senden daha çok ilgi
Alaka istiyordur keşke beraber bir piskoloğa gitseniz. bir yerlere tatile gitseniz değişiklik olur, çünkü bende bu aralar bu piskolojideyim eşimden daha çok ilgi bekliyorum. beraber dışarı çıkmak istiyorum. buralardan uzaklaşmak istiyorum.

Oyun yapio olabilir evet ama acikli acikli turkuler dinliyo. Bi durgunlugu var ve rahatsiz oldum cok. Hani acaba sormasamiydim duygularini ne biliyim. Ben zaten ona yapabildigi kadar iyi olmaya calistim daha fazlasini yapamam zaten

Baskasindan hoslanmaya baslamis olabilir mi?

Sizi seviyor blöf yapıyor yakinda çikar kokusu aklinda bisey var zemin hazırlıyor..

Esimde iste disari cikmak istemiyo. Evde oturalim erken yatalim istiyo ben ne ilgisi verebilirimki zaten sevgimi hissettirmeye calisiyorum sakalar yapiyorum zaten dedi farkindayim elinden geleni yapiosun ama bana bisey ifade etmiyo dedi. Ben zaten gezme delisiyim ama esim orali olmuyo birlikte bisey yapmak ona ifade etmiyomus sasirdim vallahi daha ne ilgisi aski....

Açık sözlülük başka birşey saygısızlık başka birşey
Eş olarak göremiyosan ya çık git ya saçmalama yani, terbiyesiz.

Bence adam sizi seviyor ancak şu anda kafası karışık ve mutsuz. Akşamları sarı kantaron demleyip içirin. Ben eşime bazen içiririm. Rahatlatıyor. Bazen muz veya çikolata yediririm bunlar da mutluluk veriyor. Her insanda böyle zamanlar olabilir. Önemli olan sakin atlatabilmek.

Ne düşünüyorsun, ne hissediyorsun diye sormanız hata olmuş. Direkt olarak bu mutsuzluğunun sebebi neyse bul, çöz ya da birlikte çözelim, böyle olmaz " diye net konuşacaktınız. Asosyal ve içine kapanık bir insanı açarsanız durduk yere işte böyle saçmalar.
Çunku böyle yapınca daha çok ilgi toplayacağını bilir , topu üzerinize atar.
Siz net olun , o da net olur..
Beni karısı gibi görmeyen adamla devam edemem derseniz toparlar kendini.
Uzman desteği alsın. Sizi üzmeye hakkı yok.

bak dedimki bi secim yap. Evliligini devam ettirmek istiyosan arkasinda dur bunun ne yapmak lazimsa yapalim anlasmali. Isteklerin neyse bende yapiyim benden ne bekliyon dedim. Yok mutsuz olcaksan ozaman bitirelim dedim bu kararin arkasinda dur ozaman dedim. Ama boyle olmaz mutsuz mutsuz icine kapanik durgun bi sekilde. Dedigi sey devam edelim isimize gidip gelelim ben boyle yasarim
Bitane degil her sferinde dgisik sebepleri var hangisi diyorum hpsi diyo. bi bana guvenmesingerekiyomus, bi benim iletisim tarzimdan rahatsiz, bi problemler cogalmis hayatina devam edemiyomus, bi ailesine karsi suclu hissediyomus. Hani benle ilgili seylerde diyorum cokmu sertim acaba diye yok bana iyisin hep tatli oldun diyo geride daha napabilirim

Tasinmayi istemedigi icin esiniz sizi cezalandiriuo olabilir .Ailesinden uzaklastirmissiniz gibi dusunuyodur belki birde sogudum falan demesi baska biri olabilir mi birisi oyle yazmis mantikli geldi ? Ya da sizin tahmininz gibi piskolojisi bozulmus olabilir piskologa gitmeniz iyi olur. Bence disarı cıkmak istememesi de dogru degil bi yolunu bulup biseyler yapın dısarıda,yeni yerinizdrn birileriyle tanisin insallah düzelir

Baska biri degilde belki bana karsi kizgindir onu ailesinden ayirdim diye dusunuyodur. Icinde gicik olmustur bana.. Piskologu onerdim ama orali olmuyo randevu alip tutup kolundan gorureyimmi bilmiyorumki

Baska biri degilde belki bana karsi kizgindir onu ailesinden ayirdim diye dusunuyodur. Icinde gicik olmustur bana.. Piskologu onerdim ama orali olmuyo randevu alip tutup kolundan gorureyimmi bilmiyorumki

Banada oyle geldi .Piskologa gitmek istemiyorsa bence cokda zormalama cunku ters etki yapabilir bence biraz alttan alın nasıl davranmami istiyorsun seni bunaltmak istemiyorum ama yardimci ol bana falan gibi konus. Birazda esinizin ailesine ilgi gosterin arayın yada ziyarete gidin duzelecektir baska sebep yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…