siz ne yaşamıştınız taşınmak zorunda kaldınız?
bence blöf. söylediği gibi olan bir adam o kadınla evlilik sürdüremezdi. taamen yıldırıp ailesine bağlama politikası
yani senin yanındayım ama aklım orda diyo? bence de blöf yapıyor,böyle yaparsa sen mutlu olmak adına ailesine adım atarsın sanıyor ama bence kendini üzeceğine sen de, ben de artık gelecek görmüyorum ayrılalım de bakalım görsün gelecek kimdeymiş..Ailesiyle gecinemedim ilk konumda anlatmistim. Bardagi tasiran olay kaynimin ustume yuruyup seni gebertirim demesiydi annesini dinlemeyip tasinmak istedigimi soyledigim icin. Ayriydi evim
Simdide iste esim ailesine karsi kendini suclu hissediyo kotu bi sekilde ordan tasindik diye
Şimdi nasılsınız?yok ayrılmadık 8 sene önce yaşamıştım.
Canım yeniden aşık olmam lazım sana diyorsa senden daha çok ilgiSelam kizlar
Esimle evlendikten sonra problemlerimiz oldu ailesiyle. Bu yuzden bi bucuk saatlik bi yola tasindik. Kimseyi tanimadigimiz biyer. Benim ailemde baska yerde kaliyolar. Neyse esim zorla tasindi istemiyodu ama bitmesin evlilik diye tasindik. Tasindiktan sonra iyice bi tuhaf oldu neyse kac gundur konusuyoruz. Soruyorum ona duygularini. Bana dioki "mutsuzum hayatimdan nefret ediyorum. Sana karsi duygularim eskisi gibi degil bi sene olmadan ne cabuk gitti. Yeniden asik olmam lazim sana. Sanki mecbur hissediyorum evliligimi sana destek olmam lazim dusundugum icin. Seninle disari cikmak bana bisey ifade etmiyo dedi. Goruyorum sen elinden geleni yapiosun ama bana hicbisey ifade etmiyo dedi. Bi aliskanlik oldu evliligimiz. Esimsin ama bi es olarak goremiyom bizi dedi. Evet hakli kopukluk oldu ama duzeltmek bizim elimizdydi. Esimin dedigi cok problem yasadik hayatima devam edemiyorum yasanmis problemlerden dolayi. Diyorumki ozaman bitirelim anlasip. Niye bu soruyu soruyosun ben bitirmek istemiyorum seni hayatimda istiyorum seviyorum diyo. Israr etmek istemiyorum bitsinmi diye ama bu sekildede yasanmazki adam mutsuz. Olsun diyo yasariz boyle. Tutumumu degismem lazim diyo.
Ben anlamiyorum kizlar gercekten. "gelecegi dusundugum zaman gelecek goremiyorumda dedi.
Hani acaba bunalimdami falan diye dusunuyorum oyle gibi ama bilemiyorum.
Tum bunlari duyduktan sonrada acikcasi icimden pek bisey gelmiyo. Hatta bisey yokmus gibi yapmasina kiziyorum. Cunku ben saf saf problem yok sanarken adam hergun dusuncelere boguluyomus
Oyun yapio olabilir evet ama acikli acikli turkuler dinliyo. Bi durgunlugu var ve rahatsiz oldum cok. Hani acaba sormasamiydim duygularini ne biliyim. Ben zaten ona yapabildigi kadar iyi olmaya calistim daha fazlasini yapamam zaten
Canım yeniden aşık olmam lazım sana diyorsa senden daha çok ilgi
Alaka istiyordur keşke beraber bir piskoloğa gitseniz. bir yerlere tatile gitseniz değişiklik olur, çünkü bende bu aralar bu piskolojideyim eşimden daha çok ilgi bekliyorum. beraber dışarı çıkmak istiyorum. buralardan uzaklaşmak istiyorum.
Baskasindan hoslanmaya baslamis olabilir mi?
Olamaz
Ne düşünüyorsun, ne hissediyorsun diye sormanız hata olmuş. Direkt olarak bu mutsuzluğunun sebebi neyse bul, çöz ya da birlikte çözelim, böyle olmaz " diye net konuşacaktınız. Asosyal ve içine kapanık bir insanı açarsanız durduk yere işte böyle saçmalar.
Çunku böyle yapınca daha çok ilgi toplayacağını bilir , topu üzerinize atar.
Siz net olun , o da net olur..
Beni karısı gibi görmeyen adamla devam edemem derseniz toparlar kendini.
Uzman desteği alsın. Sizi üzmeye hakkı yok.
Tasinmayi istemedigi icin esiniz sizi cezalandiriuo olabilir .Ailesinden uzaklastirmissiniz gibi dusunuyodur belki birde sogudum falan demesi baska biri olabilir mi birisi oyle yazmis mantikli geldi ? Ya da sizin tahmininz gibi piskolojisi bozulmus olabilir piskologa gitmeniz iyi olur
Baska biri degilde belki bana karsi kizgindir onu ailesinden ayirdim diye dusunuyodur. Icinde gicik olmustur bana.. Piskologu onerdim ama orali olmuyo randevu alip tutup kolundan gorureyimmi bilmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?