Merhaba hanimlar,
Benim en büyük sorunum içimdeki obsesyon .
Herşeyi inceleyerek düşünürüm.Kendim için çok şeyden vazgectim .Eşim çocuklarim yalniz kalmasinlar yemekleri olsun diye .
Oysaki uzun zamandir çok yorgunum .
Ha..çocuklarim dedim ama iki oğlum erişkin oldular .Küçüğü 18 yaşinda .Bu zamana kadar bir kere 10 günlük gittim .
Bu senede tekrar gitmek istiyorum ,fakat içimdeki ses beni vaz gecirmeye uğraşiyor.
Haksiz olurmuş gibi ve vicdan yapiyorum.
Eşim acaba bana sirtini dönermi gidersem ,
onun izni yok ,çalişacak.
Benim yüzüme vurursa kendimi kötü hisederim ,kendimi suclu bulurum ezilirim diye korkuyorum.
Birde yalniz dedim ama kizkardeşimle bir hafta ayni evde kalacağiz.
Gercekten içimdeki sesi susturmak istiyorum ,
Artik kendi başima birşeyler yapmak istiyorum .
Birde eşim odun bir erkek ,bu kadin hem çalişiyor hem evin yüzde 80 yükü üstünde demez .Burda kalsam evimin etrafindan fazla biryere çikacağimi zanetmiyorum .
Beni düşünen biri değildir fakat biraz eski kafali.
Lütfen beni destekleyin ,bana güc verin .
Benim en büyük sorunum içimdeki obsesyon .
Herşeyi inceleyerek düşünürüm.Kendim için çok şeyden vazgectim .Eşim çocuklarim yalniz kalmasinlar yemekleri olsun diye .
Oysaki uzun zamandir çok yorgunum .
Ha..çocuklarim dedim ama iki oğlum erişkin oldular .Küçüğü 18 yaşinda .Bu zamana kadar bir kere 10 günlük gittim .
Bu senede tekrar gitmek istiyorum ,fakat içimdeki ses beni vaz gecirmeye uğraşiyor.
Haksiz olurmuş gibi ve vicdan yapiyorum.
Eşim acaba bana sirtini dönermi gidersem ,
onun izni yok ,çalişacak.
Benim yüzüme vurursa kendimi kötü hisederim ,kendimi suclu bulurum ezilirim diye korkuyorum.
Birde yalniz dedim ama kizkardeşimle bir hafta ayni evde kalacağiz.
Gercekten içimdeki sesi susturmak istiyorum ,
Artik kendi başima birşeyler yapmak istiyorum .
Birde eşim odun bir erkek ,bu kadin hem çalişiyor hem evin yüzde 80 yükü üstünde demez .Burda kalsam evimin etrafindan fazla biryere çikacağimi zanetmiyorum .
Beni düşünen biri değildir fakat biraz eski kafali.
Lütfen beni destekleyin ,bana güc verin .