Eşim çalişacak,yalniz tatil yapmak istiyorum ama vicdan yapiyorum

lutti

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
284
306
303
Almanya
Merhaba hanimlar,
Benim en büyük sorunum içimdeki obsesyon .
Herşeyi inceleyerek düşünürüm.Kendim için çok şeyden vazgectim .Eşim çocuklarim yalniz kalmasinlar yemekleri olsun diye .
Oysaki uzun zamandir çok yorgunum .
Ha..çocuklarim dedim ama iki oğlum erişkin oldular .Küçüğü 18 yaşinda .Bu zamana kadar bir kere 10 günlük gittim .
Bu senede tekrar gitmek istiyorum ,fakat içimdeki ses beni vaz gecirmeye uğraşiyor.
Haksiz olurmuş gibi ve vicdan yapiyorum.
Eşim acaba bana sirtini dönermi gidersem ,
onun izni yok ,çalişacak.
Benim yüzüme vurursa kendimi kötü hisederim ,kendimi suclu bulurum ezilirim diye korkuyorum.
Birde yalniz dedim ama kizkardeşimle bir hafta ayni evde kalacağiz.
Gercekten içimdeki sesi susturmak istiyorum ,
Artik kendi başima birşeyler yapmak istiyorum .
Birde eşim odun bir erkek ,bu kadin hem çalişiyor hem evin yüzde 80 yükü üstünde demez .Burda kalsam evimin etrafindan fazla biryere çikacağimi zanetmiyorum .
Beni düşünen biri değildir fakat biraz eski kafali.
Lütfen beni destekleyin ,bana güc verin .

1 2 gün izin alamaz mı?
Önce siz gitseniz, sonra eşiniz size katılsa hatta oğullarınız falan..
1 2 gün ailecek tatil yapıp sonra hep birlikte evinize dönseniz, nasıl olur?

Yalnız gidip keyif alacaksınız ,size iyi gelecekse neden olmasın ? Cocuklarinizda büyümüş herkes başının çaresine bakabilir dıye düşünüyorum.lakin eşiniz ile sorun yasacaksaniz burnunuzdan gelmesin tatil..

Gelecek karşınıza ne çıkaracak bilemezsiniz. Ben olsam giderdim . Bazı şeyler 1 kere denk gelir. Belki kızkardesinizle bir daha tatil fırsatını yakalayamayacaksıniz. Ben olsam giderdim. 1 haftacık kendinize ayırın

Odun mu ?? O da sizin kadar yorulup size bakıyor hoş değil odun demek, ben gitmezdim karı koca ayrı tatil olmaz ayrıca kız kardeşinizle olmak istedğnizi neden söylemedinizki
Evet odun .eşim bana bakmiyor .Ben çalişiyorum ve bütün ihtiyaclarimi kendim karşiliyorum .
Tatilimide kendim ödeyeçeğim.

Eşiniz odunsa bunca yıldan sonra sizi anlayacak , hadi git dinlen diyecek değil. Çıkın gidin neyini düşünüyorsunuz.. Valla artık çocuklar da büyümüş biraz da siz yaşayın.
Aynen bende öyle düşünüyorum .Fakat içimdeki ses sürekli bir hata olačağini söylüyor.

Yalnız gidip keyif alacaksınız ,size iyi gelecekse neden olmasın ? Cocuklarinizda büyümüş herkes başının çaresine bakabilir dıye düşünüyorum.lakin eşiniz ile sorun yasacaksaniz burnunuzdan gelmesin tatil..
Bende işte geldikten sonra hayati burnumdan getirirmi ,benim başima kalkarmi diye düşünüyorum

Bende işte geldikten sonra hayati burnumdan getirirmi ,benim başima kalkarmi diye düşünüyorum
bence gitmeden önce düzgünce konusun.bu tatile ihtiyacınız olduğunu soyleyin.eğer sen istersen gitmem deyin ki vay banada önem veriyor moduna girsin.ben öyle yapıyorum birşey isteyeceğim zaman 😀 onun tepkilerine göre karar verırsınız

Umrumda bile olmaz onca yıl sacinizi süpürge etmişsiniz çoluğunu zu çocuğunuzu buyutmussunuz hiç derdiniz olmasın gidin kafanizi dağıtın 1 hafta kardeşinizle

Eşinizin izni yok diye siz tatile gidemeyecek misiniz?
Başınıza kakmaya hakkı yok kesinlikle.

Normalde iletişiminiz kötü mü? Eş dediğin bunu başa kakmaz çünkü.

Eşinizin izni yok diye siz tatile gidemeyecek misiniz?
Başınıza kakmaya hakkı yok kesinlikle.

Normalde iletişiminiz kötü mü? Eş dediğin bunu başa kakmaz çünkü.
Malesef,iletişim diye birşey yok aramizda .
Tamam der git der sonra gelirsin üç gün konuşmaz .
Çok zor insan çok icinde yaşiyor be düşünür hic bilmem onun için bende hep kafamda kuruyorum

Evet odun .eşim bana bakmiyor .Ben çalişiyorum ve bütün ihtiyaclarimi kendim karşiliyorum .
Tatilimide kendim ödeyeçeğim.
Aman abla bosver adam yillarca dememis bu kadin hem calisiyor hem evi isare ediyor diye simdi sen neden dusunesin ki ? Got kardesinle miss gibu tatilini yap keyfini vikar inan cok iyi gelecek sonrasinda esin laf ederse de sen de cevabin ver neden uzulecekmissn, izni yokmus bosver seninde hakkin tatil...hem calisip hem ev cok zor

Siz yine de usulünce konuşun. Sensiz içime sinmiyor ama çok da bunaldim. Bu kadar zaman hep çok istedim ama kıyamadım size şimdi gitmeyi gerçekten çok istiyorum istersen sana da haftasonu uçak bileti ayarlayalım gel 2 gün kafa dağıt dön. Ne diyorsun deyin. Burda yazdıklarınızı aynen soyleyin ona da. Dönünce de konuşmuyorsa da siz hiçbirşey yok gibi davranın geçsin gitsin. Biraz kendinizle başbaşa kalınca bakın yılların ağırlığı nasıl gidecek kelebek gibi hissedeceksiniz. Ben 2 saat yalnız kalsam 1 haftaya yetecek mutluluk depoluyorum.

Back
X