- 8 Haziran 2015
- 402
- 513
- 53
- Konu Sahibi One of a kind
-
Eşiniz kıskandığından yapmıyor, ekonomik özgürlüğünüz olsun istemiyor bence.
Keşke birisi de benim çalışmamamı istese...
Sabah erkenden daha ezan okumadan yollara düşüyorum...
Soğuk Ayaz vasitam yok yürüyerek gidiyorum...
Bakmak zorunda olduğum evladlarim var...
Çalışmak ekonomik bağımsızlık güzel de gülüm ...
Ben artık bir sabahta uyumak istiyorum...
haklısnız yinede önce eşime söylemek istemiştim ama hata yaptım farkındayım bu konuda. ama zoruma giden şey eşimin tavır koyması kaç gündür suratı asık gerçektenKeşke eşinle aranı bozmadan önce iş bulmayı deneseydin bu devirde çok zorda. Sonra konuşmayı denerdin. Boşuna üzülmüşsünüz.
Çalışmak istemek illaki biryere girip saatli çalışmak değildir aklınızın yattığı bir kursa gidip evde kendiniz birşeyler yapabilirsiniz böyle evde yapıp ticaretini yapan çok insan var. gerçekten ihtiyaç için olsa eşiniz izin verirdi zaten. Bence anlayışla karşılamalısınız ki lise mezunu muhtemelen mağaza sektörü part time dediğiniz için birde yaş probleminizi unutmayın Çoğu sektör yaş sınırı koyuyor özellikle mağaza vb yerlerde 25 ve altu gibi bu zamanda çok zor iş bulmak.
tamam kabul de. sonra depresyona girmis gibi yap ama sakin girme sabah aksam deliler gibi alisveris yap. belki ozaman seve seve yollar
Tövbe Estağfirullahcanım anlamadığım kısımda o aslında..çünkü eskiden çalışıyordum birşey demiyordu.olay kayınvalide ile tartışmamdan kaynaklı sanırım öyle düşünüyorum ama şu çalışma mevzusunuda geçtim hiçbirşey demiyor surat yapıyor anca kaç gündür.anlamıyorum hiçbirşey.tavırlarından bunaldım gerçekten.durumu nasıl düzeltirim olay ne hiçbir fikrim yok
Tövbe Estağfirullah
Yahu her konu nasıl kayınvalideye bağlanıyor aklım almıyor.
Arkadaşım, konunun kv ile alakası Yok.
Eşin çalışmana izin vermiyor, eger bunu kv yüzünden yapıyorsa da yine burada eşinin sucu oluyor.
Kv yok, unutun onu.
Sizde onun istediği birseyi yapmasına müsaade etmeyin diretirse
Empati yap dersiniz :))
O zaman kusura bakmayın lütfenay kendimi yanlış ifade ettim sanırım.tabiki kv ile ilgisi yok ama geçen hafta tartıştım onun etkisiylede bana soğuk yapmıştı ama uzun sürmedi.iş konusunu açıncada yine aşırı soğuk davrandı.sadece kin mi tuttu diye düşündüm çünkü tek kelime etmiyor şuan yoksa kvnin olayla ilgisi yok.
siz kusura bakmayın haklısınız öyle bir izlenim yarattım sanırım:)O zaman kusura bakmayın lütfen
Bende ise yarıyor umarım sizde de yarar :)valla sanırım aynen nasıl davranırsa öyle davranıcam eğer böyle devam ederse dediğiniz gibi.:)
önerin için teşekkür ederim daha öncede açıktan devammı etsem diye düşünmüştüm çocuk falan zaman kalmamıştı düşünmeye:) şimdi hazır boş zamanım var iyi bir zaman gerçekten.Boşver sen bu kadar sıkma canını belki başka şeylere canı sıkılmıştır onun için durgundur biraz sen tavır yapıyor diye algılıyosundur. Gerçekten istemiyordur çalışmanı o yüzden hayır demiştir. Bence çalışmıyokende açıköğretim üniversiteye girme ve bitirmeye gayret et çok faydasını görürsün şiddetle tavsiye ederim hatta.
Bende ise yarıyor umarım sizde de yarar :)
Suratsa sürat tripse trip bakıyorum düzeliyor
Denemekte fayda var :)önerin için teşekkür ederim daha öncede açıktan devammı etsem diye düşünmüştüm çocuk falan zaman kalmamıştı düşünmeye:) şimdi hazır boş zamanım var iyi bir zaman gerçekten.
ay benimkine işlemez gibi geliyorda bakalım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?