Ya ben kavgya gelemiyorum artık bağırıyo bişeyler kırıyo bu konu acılınca. Nasıl direneyimkiGidişat iyi görünmüyor zaten.
Ayaklarının üzerinde durmayı başar.
Ona muhtaç olmanı istiyor.
VİCDANSIZ.
DİREN !
Ona da posta koyuyo. Niye aldın niye yaptın diye. Yoktan anlamıyomusun diyo.madem batti balik yan gider hergün alisverise git... canim skilio de... wc ye ne zaman gidio onada karisio mu bu erkekler kendini ne saniyor
Blöfmüdür bilmiyorumBu adamlarda iyice azitti.
Son zamanlarda okudugum kacinci kocam beni calistirmiyor konusu!
konu sahibi kocan sana blöf yapiyor elin ekmek tutsun maasini bile elinden alir.
böyle yapacagını bilsem evlenir miydimerkek ne zamandan beri kadının çalışmasına karışabiliyor ya?
bu nasıl bir kafa?
ne diye gidip böyle heriflerle evleniyorsunuz sizde de hata var. kadına çalışma diyen erkeğe iyi gözle bakamam.
İş arıyorum harıl harıl. Ama heryer tanıdıkla alıyo elemanı. Bende kimseyi tanımam. İstese bulur bana bir yer ama yapmıyo.Boşansın o zaman çok lazımmış gibi kendinizi bu tiplere mahkum görüyorsunuz ya işte ona hastayım!
nasıl hatırlatıcam. Tehdit ediyo direkKocan sana diyor ki;sen hiç bir hattan anlamazsın, senin yerine ben karar veririm.İnsan ile evli olduğunu seninde kendi düşüncelerin olduğunu, bir kukla olmadığını eşine hatırlatmani tavsiye ederim.
Gece gece sinirlendim
Belliki ezikİş arıyorum harıl harıl. Ama heryer tanıdıkla alıyo elemanı. Bende kimseyi tanımam. İstese bulur bana bir yer ama yapmıyo.
nasıl hatırlatıcam. Tehdit ediyo direk
Ya ben kavgya gelemiyorum artık bağırıyo bişeyler kırıyo bu konu acılınca. Nasıl direneyimki
Ona da posta koyuyo. Niye aldın niye yaptın diye. Yoktan anlamıyomusun diyo.
Blöfmüdür bilmiyorum
böyle yapacagını bilsem evlenir miydim
Boşanmayı düşünüyorum başka konılardan zaten ama değer mi bunun için bilmiyorum işteBelliki ezik
Ciddi anlamda boşanmayı düşün derim
Konusmaz olurmuyuz evlenmeden konustuk. Çalışırsın tabi dedi geçti. Şimdi erkekleniyo. Sen söyledin mi bana şöyle adamların oldugu yerde çalışcam diye diyo.baştan bunları konuşmadınız mı iş durumu vs..
Konusmaz olurmuyuz evlenmeden konustuk. Çalışırsın tabi dedi geçti. Şimdi erkekleniyo. Sen söyledin mi bana şöyle adamların oldugu yerde çalışcam diye diyo.
Ya bunun için boşanırmı insan eşinden??şöyle adamlar derken?
her yerde erkekler ve kadınlar var. sokakta erkekler ve kadınlar var. otobüste, metroda var.
dinlemeyip çalışın siz.
çalışıyorsun diye boşanmak istese zaten hakim kabul etmez hatta tazminat bile alırsın.
Off benim önümü kapatıyo"Sarkmayacak birileri" ne ya? Kişi kendinden bilirmiş işi. Kendi birlikte çalıştığı kadınlara sarkıyorsa demek ki...
Sizin bu yaşadığınız ekonomik şiddet. Boşansanız siz haklısınız.Ya bunun için boşanırmı insan eşinden??
Off benim önümü kapatıyo
Ya bunun için boşanırmı insan eşinden??
Off benim önümü kapatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?