Eşim çalışmama karışıyor

Iyyhh çok afedersin ama kocan tam bir hanzo! Sarkmayacak adamların yanında calisacakmissin. Çok biliyor o. Tanıdık olunca ne garantisi varmış taciz etmeyeceginin. Devlet dairelerinde de melekler çalışmıyor oralarda da var kötü niyetli insan. Hayata at gözlüğü ile bakan erkeklere ifrit oluyorum Hem eve adam gibi para getiremez hem de karısının çalışmasına mani olur. Sen de saf olma canım az uyanık ol. Nerden boşayacak allasen kuru sıkı sallıyor işte. Bosarsan boşa de bakalım resti çek nasıl da etekleri tutuşur. Genç kadınsın yemek içmek giymek istersin, sosyalleşmek istersin. Hakkın bunlar. Sonuna kadar da hakliligini diret. Biraz medeni olsun. Çok kıskanıyorsa sabah bırakır aksam alır, bir işe yarar

Kişinin içinde varsa evde de yapar öyle kötu şeyler.
Eşinin ilk önce bunu anlaması lazım .

Benım eşimde ilk zmnlar çok karşı çıktı . Çalıştırmam diye.
Şuan bir lastikçi bayisinde muhasebecyim . Müşterilerim hep erkek .
4 yıldır burdayım .
Sarkan olmadımı oldu . Hepsini pişman ettim .

Eşinin sana güvenmesi lazım . Sonrası çorap söküğü gibi gelir.

Devlet dairesi, tanidik insan ne alaka?
Sanki devlet dairelerinde sarkan eden yok... hee sanki devlet dairesi davetiye gönderdi gel çalış diye...

Ayyy, ac ayı oynamaz de... madem çalıştırmıyor bari yeterli bir para getirsin eve...

Böyle adamlara inanılmaz gıcık oluyorum. Sanki çalışan kadınlara herkes sarkmak için bekliyor da bizim kocalar da yalı kazığı sesleri çıkmıyor. Bi kendisi biliyor karısını korumayı.
O zaman evini tek başına geçindirsin paşazade.
Çalışabilmek için izin almak zorunda kalmak da feci bir şey.
Bu zihniyetteki adamı biraz zor ikna edersiniz.

Her yerde sarkan adamlar sizi bekliyor zannediyor herhalde ..
Donuna kadar alın boşayın bu odunu..

Çalışmamı istemeyen kocayı dinlerim.
Ama her dakika beni boşanmakla tehdit eden,bağırıp çağıran bir şeyler fırlatan kontrolsüz adamı şutlarım.

Büyük mü konuştum...
Sanmam,hak ettiği bu böylesinin.

"Boşan o zaman deyin" siz de kalakalsın..
Tanıdığı olacakmış peh.. Zihniyeti pis.
Artık kendi çalıştığı yerlerde milletin karısını kızına nasıl bakıyor rahatsız ediyorsa pislik..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…