Iyyhh çok afedersin ama kocan tam bir hanzo! Sarkmayacak adamların yanında calisacakmissin. Çok biliyor o. Tanıdık olunca ne garantisi varmış taciz etmeyeceginin. Devlet dairelerinde de melekler çalışmıyor oralarda da var kötü niyetli insan. Hayata at gözlüğü ile bakan erkeklere ifrit oluyorumEşimle iki yıllık çalkantılı bir evliliğimiz var. Ben artık çalışmak istiyorum ama istemediğim bir yerde çalışırsan boşanırız diye tehdit ediyo. İllaki onun tanıdıgı güvenilir adamların çalıştıgı bir yer ya da devlet daireleri olacak. Devlete girmem cok cok zor.
Bunun yanında çalışmama karısacak kadar cok kazanmıyo da borclar boyumuzu aşmış b.ka batmış bir haldeyiz. İstediğim hiçbişeyi yapamıyorum para yok diyor. Kavgalar ettik boşanırız diye tehdit ediyo adam. Asla ikna olmuyo bişeyler fırlatıyo bu konuyu açtıgım zaman. Ne yapacağım ben benzer süreclerden gecenler yardımcı olun lütfen...
Edit: evlenmeden önce konustum. Calısıcam ben diye. O da tamam dedi. Çalışmamı istiyo ama sarkmayacak birilerinin yanında. Böyle yan çizdi.
Psikolojik olanıda var.
Boşanırsam böyle yazarım dilekçeye :)
Eşimle iki yıllık çalkantılı bir evliliğimiz var. Ben artık çalışmak istiyorum ama istemediğim bir yerde çalışırsan boşanırız diye tehdit ediyo. İllaki onun tanıdıgı güvenilir adamların çalıştıgı bir yer ya da devlet daireleri olacak. Devlete girmem cok cok zor.
Bunun yanında çalışmama karısacak kadar cok kazanmıyo da borclar boyumuzu aşmış b.ka batmış bir haldeyiz. İstediğim hiçbişeyi yapamıyorum para yok diyor. Kavgalar ettik boşanırız diye tehdit ediyo adam. Asla ikna olmuyo bişeyler fırlatıyo bu konuyu açtıgım zaman. Ne yapacağım ben benzer süreclerden gecenler yardımcı olun lütfen...
Edit: evlenmeden önce konustum. Calısıcam ben diye. O da tamam dedi. Çalışmamı istiyo ama sarkmayacak birilerinin yanında. Böyle yan çizdi.
Donu da yok galiba, borç içindeyiz demişHer yerde sarkan adamlar sizi bekliyor zannediyor herhalde ..
Donuna kadar alın boşayın bu odunu..
Donu da yok galiba, borç içindeyiz demiş
O olur:)))Çorap olsun o zaman:))
O olur:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?