- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 103
- 32
- Konu Sahibi handeac123
-
e nasıl bir planı var peki?yeni bir işletme mi kurmak istiyor?Aile işletmesi vardi işleri bozuldu kapattilar bir meselegi yok 2yildir evde cevresi vesayre yok oda bunalima girdi hayatdan biktim diyor. Gecimimizi aile yardimlari ile eldeki nakitlerle sagliyoruz. 7 24 evde iş ara desem fabrikada calismam diyor ne yapacagim
Meslek kurslarına gidebilir.Aile işletmesi vardi işleri bozuldu kapattilar bir meselegi yok 2yildir evde cevresi vesayre yok oda bunalima girdi hayatdan biktim diyor. Gecimimizi aile yardimlari ile eldeki nakitlerle sagliyoruz. 7 24 evde iş ara desem fabrikada calismam diyor ne yapacagim
Allah Allah paşa soyundan mı geliyormuş eşiniz?Aile işletmesi vardi işleri bozuldu kapattilar bir meselegi yok 2yildir evde cevresi vesayre yok oda bunalima girdi hayatdan biktim diyor. Gecimimizi aile yardimlari ile eldeki nakitlerle sagliyoruz. 7 24 evde iş ara desem fabrikada calismam diyor ne yapacagim
fazla yazma.sonra biri gelir hani eşitlik vardı der.çalışmayan erkeğe saldırıyorsunuz ama siz de ev kadınısınız der neme lazımmAllah Allah paşa soyundan mı geliyormuş eşiniz?
Yok o öyle değil, erkek çalışıp yetiremeyince yazıyoruz onu ya da aradığı halde iş bulamazsafazla yazma.sonra biri gelir hani eşitlik vardı der.çalışmayan erkeğe saldırıyorsunuz ama siz de ev kadınısınız der neme lazımm
Ev kadını oluyor da ev erkeği neden olmasın değil mi?Ama ev kadını gene evde çalışıyor,yemek,temizlik,çocuk falan derken.Konu sahibinin paşa soyundan gelen kocası da evde fotosentez yapıyorfazla yazma.sonra biri gelir hani eşitlik vardı der.çalışmayan erkeğe saldırıyorsunuz ama siz de ev kadınısınız der neme lazımm
Iste ne yapacagimi sasirdim umutsuzumFabrikada çalışamayacaksa , garsonluk yapsın , kuryelik yapsın , komilik yapsın .
Eşinizin çalışmaya niyeti yok sanırım .
Ne zamana kadar aile desteği ile geçineceksiniz ?
Ben insanlardaki rahatligida anlamiyorum.Biz üç ay çalışmasak açlıktan ölürüz heralde, milletin iki sene çalışmama hatta iş beğenmeme lüksü var. Vay anam vay...
Eldeki parasina guveniyor borsada altin bitcoin ve araba ya yatirim yapmsti onlarla idare ederiz diyorBen insanlardaki rahatligida anlamiyorum.
Is degistirdim, nasil stres oldum. Yeterince is saatim olmaz ise Maas az olur diye. Koca koca insanlari aile yardimi ile bu kadar uzun sure idare etmeye nasil utanmiyor anlamiyorum.
Evet camis gibi yatiyor :SEşiniz aile yardımıyla geçinen bir iç güveysi, 2 senedir malak gibi yatıyor mu yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?