Eşim çalışmıyor, Benim Maaşımdan Medet Umuyor!

konu başlığı,kocam çalışmıyor benim maaşımdan medet umuyor.

konu içinde kocam çalışıyor ve çokta ağır bir işi var.konu başlığı yanlış olmuş

bu durumda aslında kocanın ticari bir zekaya sahip olmadığı çıkıyor.çalışıpta kazanamaması,atılımlar yapamaması bunu gösteriyor.ticaretle uğraşanların biraz gözü kara olmalı ve risk almaktan korkmamalı

ayyyy tüh tüh kocamı bu yazıdan sonra yeni tanımış oldum.meğer benim kurnaz ve yalancı bir kocam varmış:44:

tüh tühhhh ben de çalışmıyorum ne olacak bizim halimiz:26:

çok merak ediyorum ticaretle uğraşanlardan niye boşanılması gerekiyor,bir bildiğim var sonra söylerim demişsin.söyle de ben de öğreneyim de gardımı alayım 24 yıl sonra

Benim tanidigim yeni evlenmis bir bayana esi demiski ben ise gitmek istemiyorum bi sure evde oturmak istiyorum senin maasinla idare edelim :s kiz cok uzgun daha evleneli 2 ay oldu ve esi cok sorumsuz. Boyle erkeklerin adamligindan supheliyim. Erkek dedigin tasi sikar suyunu cikarir ya evini gecimini saglyamayacaksan niye evlendin kadinla hayatini mahvettin?

Arkadaşlar buradaki sorun eşinin ticaret yapması değil ticaret yapamaması, becerebilse zaten evi geçindirecek, ya başka bir iş bulsun arkadaşım,zorla bu konuda en azından maaş alsın, olmuyosa bilmiyorum yaa nolcak, böyle giderse o arsa hallolana kadar eşin muhtemelen batar, gelen de borca gider, en iyisimi sen o dükkanı kapattırmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…