Eşim çalışmıyor

OltadakiZil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
1.224
204
123
39
s.a kızlar

2 yıllık evlıyım.eşim 1 yıl çalıştı bırdahada çalışmıyor..iş bulamadığını söylüyor..ve sureklı sordugumda da bana kızıyor..eger sormazsam ıyıyız..sorarsamda benden kotusu yok.ama bole nereye kadar.gırtlaga kadar borca battık..baktım o işe gırmıyor calısmıyor.bende artık bıraktım.
kızlar şimdi sızce bu konuyu kaynanama anlatsammı?.hem kaynanama bu olayı nasıl soylemelıyım.ona soylesem çare olabılırmı.eşime ne yapmalıyım.ya gıder söylerse..ya ne yapacagımı sasırdım..lutfen su mubarek gunlerde benım ıcın dua edın..yardımınıza ıhtıyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
siz yazın kızlar bu arada eşim heran gelebilir cvp yazamazsam kusura bakmayın ..

kaynanan eşinin bir senedir çalışmadığının farkında değilmi?
nasıl geçiniyorsunuz ne yiyip ne içiyosunuz anlamadım. maddi olarak bi ek geliriniz var heralde evde internetinizde var??

canım oncelıkle allah yardımcın olsun... bence kayınvalıdene anlatma derimm nede olsa sen gelınsın..oglu her zaman haklı olabılır...eşine çalışması gerektiğini söylediğinde ne diyor peki??

Canım Allah yardımcın olsun tembel bir insanla uğraşmakta çok zordur. Sanırım erkekler mutasyona uğradı hepsi aynı. Neden evlenmiş madem bir evi geçindirmeyecekse? çalışmak isteyen adam hamballık yapar yine çalışır. Anlamıyorum nedir bu rahatlık?

çok zor ya en korktuğum şeydir sorumsuz bi erkekle evlilik yapmak. nasıl geçiniyorsunuz peki

kaynanan eşinin bir senedir çalışmadığının farkında değilmi?
nasıl geçiniyorsunuz ne yiyip ne içiyosunuz anlamadım. maddi olarak bi ek geliriniz var heralde evde internetinizde var??

ben yenı cıktım ben yenı çıktım işten..artık bende calısmayacagım. internetım var evt..ek gelırım yok malesef..su zamana kadar benım aldıgım para goturuyordu.

Eşiniz önceki işinden kendi rızasıyla mı bir sebepten ötürümü ayrıldı?

Siz işi eşinize inat olsun diye mi bıraktınız?
Eşinizin aklının başına gelmesi şart ama bu kadar borç içindeyken sizin işi bırakmanızda çok doğru olmamış sanki..

Bu borçları nasıl ödeyeceğiz diyince bir cevap verebiliyormu nasıl geçiniyorsunuz?
Hikayenizde eksikler var tam anlayamadım kusura bakmayaın amacım sorgulamak değil kesinlikle..

evet ona ınat olsun dıye bıraktım..o çalışmıyor bende enayı degılım..

önccekı işinden ayrılma sebebi işten atıldı. henuz eşim 30 yasında askerlıgını yapmadı.okuyor anlıyacagınız. oyuzden kımsenın iş vermedıgını soyleuyor.konustugumuzda bu konuları duzelecek dıyor.

Doğru söylüyor olabilir 30 yaşında ve askerliğini yapmamış birine iş verilmemesi mümkün anca 2 master falan yapmış olması lazım ama belliki öylede değil.

Düzelecek deyince sizde gerçekçi cevap verin ve havadan paramı gelecek ne düzelmesi diyin.Ama sırf inat için işi bırakmışken ona sitem etmeyede çok hakkınız kalmamış,diğer türlü evi tek başıma benmi geçindireyim diyip biraz üstüne varabilirdiniz belki..

çalışmak istedikten sonra herkesin iş bulabileceğine inanıyorum ben bence bu konuda kesin ve katı olmalısın üzgünüm adına

nasıl bişey anlamıyorum..içi nasıl rahat ediyor..o evin sorumluluğunu nasıl bu hallere sokabiliyor bir erkek..
ben erkek olsam yemin ederim akşamları kahvehanelere gider bardak yıkarım yine evimin ekmeğini temin ederim kimseyede minnet etmem...töbe yaa sinirim bozuldu iyice..!!

aynen öyleeee

akıll verin kızlar ..durum zaten ortada ne yapabılırım..benım yerımde olsaydınız ne yapardınız...

Ben işten ayrılmazdım açıkcası.Eşin sıkıntı çeksin diye ayrıldın ama sende çekeceksin.Bir süre sonra birbirinizi yiyeceksiniz ve aranız iyice bozulacak.İşten ayrılmasaydında eşine iş bulana kadar seni bu evde istemiyorum deseydin mesela.Yada kayınvalidenle işten ayrılmadan konuşsaydın.Çalışırken çareler arasaydın

Bu adamla sonun hayırlı değil boşanmaların çoğu erkeklerin tembel ve mesleksiz oluşundan bu adamla bir gelecek görmüyorum senin için, erkek bir para kazanacak onuda beceremiyorsa zaten erkek değil o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…