- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi OltadakiZil
-
normalde cok ıyı bır ınsan severek evlendık..askerlık problem degıl..nasıl olsa 5 ay yapacak dedık..ama evdekı hesap carsıya uymadı..ne iş var nede derslerde ılerleme..hala 2 sınıfta.derslerıde vermemıs zatı..aman ne bıleyım bıktım usandım artık..ibret olsun halım.tüm sevenlere..iyi bir işi olmadan kimse evlenmesin ben yandım siz yanmayın...
kocanız 30 yaşında ve 2.sınıfta.ne zaman okul bitecek,ne zaman askere gidip işe girecek.o zamanda yaştan dolayı işe giremeyecek.eşinizin aklını başına toplaması lazım
o zaman bana uslup soyleyın onunla ne sekılde ve nasıl konusmalıyım..ben ılkokul mezunuyum ..pek te kendımı ıfade edemıyorum..konusmaya baslayınca hemen kavga edıyoruz.gercı ben onla hep konustugumda halledecegız canını sıkma dıyor..
ailesiyle uzakmısınız.çalışmadığını farketmiyorlar mı.büyüklere anlatın bence.nereye kadar sürecek bu.eşinin gönlü olana kadar yaşı geçecek
inanın artık herseyden nefret eder oldum..anlatacagım annesıne.eger babası duysa cok kotu seyler olur.suratına tukururler bunun..işte sorun da burda kımseye soyleyemıyorum..ona soyleyecegım ama.bu seferde aramız bozulacak temellı..ben ıstıyorum..aramız bozulmadan halolsun hersey.
bu arada kımse farketmıyor calısmadıgını ..cunku evden dısarı cıkmıyor.gunduz kımsede gelmez evıme.zaten anam babamda yok bır onun annesı babası var baskada kımsem yok benım..
evet uzaklar dogru bıldın..işten ayrılalı fazla bısey olmadı..evt ınternet luks haklısın.ama gelde..kapattır bakalım kapattırabılıyorsan..bır otuuryor basına..bıdahada kalkmıyor ..ah ahhhhhhhhhh
kizlar bende 4 senelik evliyim 7 aylik bebegim var esim kesinlikle calismiyor biz annemgille yasiyoruz bebegimin tum masraflari benim tum masraflarimi baban karsiliyor ne yapmaliyim sizce evim falanda yok bu arada annemlerle yasiyorum
kendinize bir konu acsaniz daha mantikli olur. Konu 4 yillik
kizlar bende 4 senelik evliyim 7 aylik bebegim var esim kesinlikle calismiyor biz annemgille yasiyoruz bebegimin tum masraflari benim tum masraflarimi baban karsiliyor ne yapmaliyim sizce evim falanda yok bu arada annemlerle yasiyorum
kendi ailene soyle onlar devreye girsin cocugun varmis.a kızlar
2 yıllık evlıyım.eşim 1 yıl çalıştı bırdahada çalışmıyor..iş bulamadığını söylüyor..ve sureklı sordugumda da bana kızıyor..eger sormazsam ıyıyız..sorarsamda benden kotusu yok.ama bole nereye kadar.gırtlaga kadar borca battık..baktım o işe gırmıyor calısmıyor.bende artık bıraktım.
kızlar şimdi sızce bu konuyu kaynanama anlatsammı?.hem kaynanama bu olayı nasıl soylemelıyım.ona soylesem çare olabılırmı.eşime ne yapmalıyım.ya gıder söylerse..ya ne yapacagımı sasırdım..lutfen su mubarek gunlerde benım ıcın dua edın..yardımınıza ıhtıyacım var.
ben yeni uye oldum nasil oldugunu bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?