Eşim çalışmıyor

kocanız 30 yaşında ve 2.sınıfta.ne zaman okul bitecek,ne zaman askere gidip işe girecek.o zamanda yaştan dolayı işe giremeyecek.eşinizin aklını başına toplaması lazım

kocanız 30 yaşında ve 2.sınıfta.ne zaman okul bitecek,ne zaman askere gidip işe girecek.o zamanda yaştan dolayı işe giremeyecek.eşinizin aklını başına toplaması lazım

o zaman bana uslup soyleyın onunla ne sekılde ve nasıl konusmalıyım..ben ılkokul mezunuyum ..pek te kendımı ıfade edemıyorum..konusmaya baslayınca hemen kavga edıyoruz.gercı ben onla hep konustugumda halledecegız canını sıkma dıyor..

ya çokta kötü bişey demek istemyiroum bende evlenicem barklanıcam kısmetse ama böyle olayları gördükte insan evlilikten soğuyo yaaa Allah yardımcın olsun arkadaşım tez zamanda düzelir inş eşin

eşinizin pekte bana göre anlayacağı yok. rahat biri belli. evliliği kaldırıcak biirisi sorumluluk alacak birine benzemiyor. allah yardımcın olsun cnm

ailesiyle uzakmısınız.çalışmadığını farketmiyorlar mı.büyüklere anlatın bence.nereye kadar sürecek bu.eşinin gönlü olana kadar yaşı geçecek

ailesiyle uzakmısınız.çalışmadığını farketmiyorlar mı.büyüklere anlatın bence.nereye kadar sürecek bu.eşinin gönlü olana kadar yaşı geçecek

inanın artık herseyden nefret eder oldum..anlatacagım annesıne.eger babası duysa cok kotu seyler olur.suratına tukururler bunun..işte sorun da burda kımseye soyleyemıyorum..ona soyleyecegım ama.bu seferde aramız bozulacak temellı..ben ıstıyorum..aramız bozulmadan halolsun hersey.

bu arada kımse farketmıyor calısmadıgını ..cunku evden dısarı cıkmıyor.gunduz kımsede gelmez evıme.zaten anam babamda yok bır onun annesı babası var baskada kımsem yok benım..

anlat canım.bozulursa bozulsun ama ailesi öğrensin.belki aklı başına gelir

internet/oyun bağımlısı olmuş olabilirmi?

Eşiniz ne okuyor ?

Mezun olunca iyi bir işe girecekmiş gibi davranıyor sanki..Şimdiki zamanı önemsemiyor

bence eşiniz askerlikten korkuyor korkutmuşlar onu sonçta 4 senelik yüksek bi üniv kazanmamış örgün eğitim almıyor gitsin paşa paşa askerlik yapsın sizde bu süre içinde çalışır birikim yaparsınız tehdit et askere git ben bebek hasretiyle yanıp tutuşurken sen askerliğini henüz yapmadın de aslanlar gibi gtsn yapsn gelincede doru düzgün bi iş bulur 5 ay askelik yapcak die ömür boyu evde mi oturcak gerekirse ceza ver eve alma ağer yapamazsan ona bun söyledikten sonra ailesine söyliceğinide söyle sonradan ailesi bize nie sölmedn die seni zan altına tutarlar haberin olsun genlde su yüzüne çıkıverirler . ah ahh benimkide çalışmıyor abileri batttı 2 trlyon borca acısı bizden çıkıo 20 aylık evliyim 1 de 11 aylık oğlum var ne aptalım ne salağım diorum kendi ailemede dönemem sığamıyorum çocuk varken olmuyor oda yerini yadırgıyor yemiyor uyumuyor bide masrafı var doğduğundan beri hep kaynana ve annem aldı herşeyi bebeğime hazırlk bile yapamadım çimde uktedir hepsi evllenir evlenmez hamiş kaldım kendimi öldürsem allaha inancım var sonra oğlm o kadar ihtyacı varki bana deli oluyor o nu bırakıp asla gidemem bile senden çok vahim durumdayım allah yardmcmız olsun bizmi çingar çıkarmasını bilmyrz anlamıyorm ama benm yermde başka bri olsa ortalığı ayağa kaldırrdı başımıza gelen herşey kaderimiz gbi boyun eğiyoruz bu akşam ilk defa eve almamaya karar verdim bende bakalım nolcak .

kizlar bende 4 senelik evliyim 7 aylik bebegim var esim kesinlikle calismiyor biz annemgille yasiyoruz bebegimin tum masraflari benim tum masraflarimi baban karsiliyor ne yapmaliyim sizce evim falanda yok bu arada annemlerle yasiyorum

kizlar bende 4 senelik evliyim 7 aylik bebegim var esim kesinlikle calismiyor biz annemgille yasiyoruz bebegimin tum masraflari benim tum masraflarimi baban karsiliyor ne yapmaliyim sizce evim falanda yok bu arada annemlerle yasiyorum

kendinize bir konu acsaniz daha mantikli olur. Konu 4 yillik

eşin iş bulup çalışacak öncelikle
sonra mümkünse sen de çalışırsın
ayrılırsınız babanızın evinden kendi düzeninizi kurarsınız
o değil de aileni tebrik etmek lazım bu zamanda damada bakan kayınbaba?

kendi ailene soyle onlar devreye girsin cocugun varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…