Eşim cezaevi belirsizlik

Hak etmediginiz maasa baglanarak kul hakkina girersiniz.
Sizin gibi herkes bu durumdan suistimal olsa, ne olur gercekten ihtiyac sahiplerinin hali.
Ilerde esiniz gibileri yuzunden daha cok kontrollerden dolayi asil ihtiyac sahiplerini maasa baglamazlar.
Vebali buyuk. Haram para misliyle mutsuz eder sizi.

konuyu okurken acayip sinirlendim.
bak şimdi psikolojik rahatsızlığın olduğunu hissediyorsan git tedavi ol.
ama sırf para için rapor falan olayına girme.
eşin hapis de yatan sorunlu biri sen psikolojik raporlu; o çocuğu elinden alırlarsa ne yapacaksın??
ya da eşin kunduzluk yapıp o raporlu diye çocuğunu alırsa??
git bir işe gir çalış ayakların üzerinde dur ve boşan yani.
sen daha çocuğunun babasını bile tanımıyorsun ne acı!

Yahu arkadasın esi hastanede yattı,birde belli adamın yürüyüsü vs sorunlu oldugu yine de calısıyordu adam .Psikolojik durumu bayaa kötüydü onun böyle bir durumu olmadı olsa dr söylerdi rapor alın diye .

Anksiyete için mi rapor al diyor
Tövbe tövbe
Aşağı yukarı bütün konularını biliyorum
Senin kafan gerçekten çok karışık hayatın ondan da karışık
Bu adamın ilk ceza evi vukuatı da değil bu
Boşanma lafı vardı bir ara
Sonra ikinci çocuk fikri
Sınava çalışmak mı işe girmek mi
Hem fiziksel hem ruhsal hastalıklar boşuna değil
Savrulup duruyorsun oraya buraya
Hayatının iplerini eline al biraz
Ah o kadar karışıgim ki gerçekten. Hem okuyup meslek sahibi olmak istiyorum.hem çalışıp para kazanmak ve bu adamı çıkartmak
Ne gibi bir psikolojik sorunun olduğunu iddia ediyor, rapor alıp maaş bağlanacak kadar
Benim annem şizofren,biyolojik annem.su an beraber oturduğum annem beni evlatlık almış.genetik yatkınlığım söz konusu.uzun süredir de ilaç tedavisi görüyorum 10 yıldır falan.donem dönem.ben istemiyorum maaş.cunku benden çok daha ihtiyaçlı insanlar var.

Hımm. İçerde yatıyor şimdi. Çıkınca da evde yatacak. Maaş gelecek nasılsa. Öte yandan sen hapise girdi diye boşanmak isterseniz diyecek ki, senin raporun var. Çocuğunun burnunun ucunu bile göremezsin. Çocuğun için boşanamazsın da isteseniz bile. Ayrıca sigortasiz bir ise daha sokar sizi. Ohh miss bedavaya hayat. İyi düşünün, çok iyi düşünün..
Çok teşekkür ederim.arkadaslar ıyi ya da kötü hepinizin yorumları çok değerli beni kendime getirdiniz.
Keşke annem destek olsa sizin gibi beni yureklendirse.o da korkuyor.ayrilma bekle çıkınca dene bakalim diyor.

Rapor almanıza gerek yokki..Sigortalı bir işte değilseniz esinizin tutuklu bulundugu cezaevinden guncel tutukluluk belgesini alip bulunduğunuz ilin aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne gidin 1 -2 aya size 500 tl kadar uygun gorurlerse maas baglanir.
Annemle kaldığım icin vermediler.ben maaş istemiyorum kesinlikle.calisiyordum işi bırakmak zorunda kaldim.simdi iş bakıyorum bir yandan ders çalışıp sınava hazırlanıyorum.

Hak etmediginiz maasa baglanarak kul hakkina girersiniz.
Sizin gibi herkes bu durumdan suistimal olsa, ne olur gercekten ihtiyac sahiplerinin hali.
Ilerde esiniz gibileri yuzunden daha cok kontrollerden dolayi asil ihtiyac sahiplerini maasa baglamazlar.
Vebali buyuk. Haram para misliyle mutsuz eder sizi.
Zaten bunu söyleyen teklif eden eşim
Ben asla yapmam böyle şey Allahtan korkarım.

duygu sömürüsü ile rapor alıp engelli maaşı almak kolay mıydı?

heski konunuza batım daha mart ayı içinde hamile miyim değil miyim sorusu var, geri çekilme ile birlikte oluyormuşsunuz. eşiniz için şiddete meyilli demişsiniz.

hiç mi yol gösterininiz yok?
Maalesef yok

Yorumları okumadım diyen varmı bilmiyorum.sakın psikolojik rapor cs alma.yarın birgün bunun raporlu psikolojik sıkıntısı car deseler cocugunu direk ona verirler

Sen o raporu alsan bilediyelim aldın hane kişi ve gelir sayısına bakılacak 286lşrayı geçmeyecek maaş için yani baban 1600 maaş alıyorsa evde 4 kişi yaşarsanız o maaşı alamazsınız.

Back
X