• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim cezaewinde neolur yardim...

Sedainan7789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
27
9
1
35
Esim bir kawga olayindan dolayi cezaewinde karsi taraf sikayetini geri aldi ama ilk makmeye cikmasi icin bekliyoruz ilk mahkeme nezanan olur 1ay olucak nerdeyse nekadar suruyor bu zaman ikiz bebeklerim vardi kaybettim erken dogdular birde esimin yoklugu beni mahvetti bilgisi olan varmi nezaman olur.

Esim bir kawga olayindan dolayi cezaewinde karsi taraf sikayetini geri aldi ama ilk makmeye cikmasi icin bekliyoruz ilk mahkeme nezanan olur 1ay olucak nerdeyse nekadar suruyor bu zaman ikiz bebeklerim vardi kaybettim erken dogdular birde esimin yoklugu beni mahvetti bilgisi olan varmi nezaman olur.
Eşiniz bunu soramıyormu yetkili kişilere ?

Allah yardımcın olsun.

arkadaşım çok geçmiş olsun tutuklu değerlendirmeleri iddianame düzenlenip dava açılana kadar Cumhuriyet Başsavcılığının talebi ile aylık olarak tutukluluk değerlendirilmesi yapılır bunu Sulh Ceza Hakimlikleri yapar.

Ayrıca iddianame düzenlenip dava açıldı ise o zaman davanın açıldığı mahkemece aylık olarak yine tutukluluk durumunun devam edip etmeyeceği o mahkemece değerlendirilir

Siz Cumhuriyet Başsavcılığı hazırlık bürosundan eşinizin ad ve soyadı ile sorgusunu yaptırın ve hazırlık soruşturma nosunu öğrenin ve davasının açılıp açılmadığını öğrenerek yukarda bahsettiğim şekilde takip yapabilirsiniz

Avukatimiz var ama biz gerekeni yaptik sadece mahkeme gunu bildirilcek diyorlar esin gitti gun agrilarim basladi erken dogum yaptim 10gune yakin kuvezde kaldilar hepsinde yoktu esim onsuz cok zordu keske o olsaydi acisi gecmez ama hafiflerdi belkide onu cok ozledimmmm....

Iddianame dun itibariyle hazirlanicakti bu surec nekadardir hazirlanmasi onaylanmasi mahkeme 3ayi bulur demislerdi dogrumu daha erken olmazmi olamazmiki

Iddianame dun itibariyle hazirlanicakti bu surec nekadardir hazirlanmasi onaylanmasi mahkeme 3ayi bulur demislerdi dogrumu daha erken olmazmi olamazmiki
arkadaşım iddianeme mahkemeye gönderildi ise 15 gün içinde mahkeme iddianeme kabul edip davanın içeriğine girerek işlemlere başlar yada iddianemede eksik hususlar olursada karar ile Cumhuriyet Başsavcılığına iade eder.
Kabul edilirse iddianame ilk tensip kararı ile eşinizin tutukluk değerlendirilmesi yapılır ve duruşma günü o zaman o tensip zaptında yazılır

Avukatimiz var ama biz gerekeni yaptik sadece mahkeme gunu bildirilcek diyorlar esin gitti gun agrilarim basladi erken dogum yaptim 10gune yakin kuvezde kaldilar hepsinde yoktu esim onsuz cok zordu keske o olsaydi acisi gecmez ama hafiflerdi belkide onu cok ozledimmmm....

Allah sabır versin yardımcınız olsun. Kaç haftalık doğdu bebekler?
Savcılıktan falan sorgulama yapılır? Mutlaka bir bilgi verilir..

Sikayetci degilse kamu davasi olur ama kamu davasindada bu kadar yatilmaz onceden baska suclari olmadiysa denetimliye cikardi... oyle biliyorum ben...

Konuyla ilgili bilgim yok.

Sadece allah sabir versin demeye geldim

Icinize kapanmayin lutfen. Yakinda arkadasiniz falan varsa sık sık gorusun, yoksa hep foruma gelin. Muhabbet ederiz az da olsa iyi gelir.

Yalniz hissetmeyin.

Basın sağolsun ya bu olayin üzüntüsünden mi kaybettin? Çok üzüldüm

Simdide sawci 10una kadar izinliymis 10unda yazilcakmis iddianame cildiricam daha 1ay var demektir.25 haftalik dogdular cokkkkkkk zorrrr cokkk...

Anne ve oglusu bu konuda bilgin var tessekkur ederim sadece sormak istedigim 10unda yazilcak olursa bu daha 1ayi bulurmu daha kocam canim olmadan 1aymi belirsizlik olur

Anne ve oglusu bu konuda bilgin var tessekkur ederim sadece sormak istedigim 10unda yazilcak olursa bu daha 1ayi bulurmu daha kocam canim olmadan 1aymi belirsizlik olur

Sormak istediğiniz arkadaşın yazısının yanında "Cevapla" diye bir seçenek var, ona tıklayıp alıntılayarak sorunuzu sormanız lazım yoksa sizi görmez. Allah yardımcınız olsun.

A anneveoglusu

Şuça bağlı.

Daha önce kesinleşmiş bir cezası vs var mıydı?

Bazı suç durumlarında şikayet geri alınsa dahi re’sen kovuşturulur. Yargılandığı suçun kapsamı nedir?

Başınız sağ olsun..

Yaşadığınız şehrin adliyesindeki yoğunluğa göre değişir zaman aralığı.

Back
X