• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim cezaewinde neolur yardim...

Amin soruyor awukatimizda var ilk mahkeme tarihi bildirilmesi gerekiyormus ama bu tarih nezaman olur
Muhtemelen ilk durusmada tahliye edilir ancak davanin acilmasi lazim. Normalde tutuklulugun ayda bir degerlendirilmesi gerekir. Avukatiniz var mi? Yoksa tutukluluga itiraz edin tahliye talep edin. Bazi hakim/ savci talebi degerlendirirken yattigi surenin yeterli oldugu kanaatine varip tahliye ediyor. Ancak surekli takip edip itirazlarinizi yapin. Davasi ne zaman acilacak savci ile gorusebilirsiniz. Cunku dava acilinca tahliye olmasi daha da kolay oluyor. Kavgadan tutuklu yargilama yapildigina pek sahit olmadim. Tabi silahla yaralama yoksa...

Iddianame dun itibariyle hazirlanicakti bu surec nekadardir hazirlanmasi onaylanmasi mahkeme 3ayi bulur demislerdi dogrumu daha erken olmazmi olamazmiki
Tutuklu dosyalarda surec daha hizli isliyor. Ayda bir tutukluluk halinin degerlendirilmesi gerekir. Tabi bu durumda da her ay durusma yapilmali.. Iddianame indikten sonra tutuklu dosyalarin onceligi vardir. Islemleri daha hizli ilerler.

Anne ve oglusu bu konuda bilgin var tessekkur ederim sadece sormak istedigim 10unda yazilcak olursa bu daha 1ayi bulurmu daha kocam canim olmadan 1aymi belirsizlik olur
arkadaşım ocak 10da yazarsa bile eşinin son tutuklanma tarihi üzerinden birer aylık süre içinde birer kez tutukluluk değerlendirilmesi yapılır eşinin tutuklanma tarihi misal olarak 10 kasım eşinizin 5-10 aralık tarihlerinde tutuklu değerlendirilmesi olur. bunun için illaki iddianame düzenlenmesi gerekmez savcılık sulh ceza hakimlikleinden ister dava açılmış olursada hangi mahkemeye düşerse o mahkemece değerlendirir. Avukatınız zaten size bilgi verecektir. iddianeme düzenlenmemiş olmaması tutukluluk değerlendirilmesi yapılmasına engel değil

arkadaşım acaba eşinin kavga ettiği kişi veya kişiler şikayetlerinden vazgeçmiyormu kavga sırasında yaralama oldumu normalde kavga için her hakim tutuklama istemez ceza infaz kurumları son yaşanan olaylar nedeniyle dolu
bazı arkadaşlarda belirtmiş önceden sabıkası varsa oda tahliyesini engelliyor olabilir. şikayetten vazgeçmeleri kişilerin davayı sonlandırmaz ama tutukluğun kalkmasına vesile olabilir

Bebekleriniz için çok üzüldüm allah size sabır versin inşallah tez zamanda eşiniz tahliye olur sizde eşinizle bu zor dönemi geride bırakırsınız

arkadaşım ocak 10da yazarsa bile eşinin son tutuklanma tarihi üzerinden birer aylık süre içinde birer kez tutukluluk değerlendirilmesi yapılır eşinin tutuklanma tarihi misal olarak 10 kasım eşinizin 5-10 aralık tarihlerinde tutuklu değerlendirilmesi olur. bunun için illaki iddianame düzenlenmesi gerekmez savcılık sulh ceza hakimlikleinden ister dava açılmış olursada hangi mahkemeye düşerse o mahkemece değerlendirir. Avukatınız zaten size bilgi verecektir. iddianeme düzenlenmemiş olmaması tutukluluk değerlendirilmesi yapılmasına engel değil

arkadaşım acaba eşinin kavga ettiği kişi veya kişiler şikayetlerinden vazgeçmiyormu kavga sırasında yaralama oldumu normalde kavga için her hakim tutuklama istemez ceza infaz kurumları son yaşanan olaylar nedeniyle dolu
bazı arkadaşlarda belirtmiş önceden sabıkası varsa oda tahliyesini engelliyor olabilir. şikayetten vazgeçmeleri kişilerin davayı sonlandırmaz ama tutukluğun kalkmasına vesile olabilir

Bebekleriniz için çok üzüldüm allah size sabır versin inşallah tez zamanda eşiniz tahliye olur sizde eşinizle bu zor dönemi geride bırakırsınız

Cok saol canim kavgadan dolayi ama 5 kisi olduklari icin cete kapsamina giriyor simdi gormeye gidiyorum gorusumuz var cok ozledim onu bianda o we cocuklarim gitti bi umut isigi ariyorum awukat var ama hep en kotu ihtimali soyluyor oysa benim bi damla bile olsa bi umut isigina ihtiyacim var....

Canim gordum esimi bugun gordum canimi oda bugun dediki 10undan sonra ara mahkeme olabilir belki cikabilirim acaba senin bahsettigin seydenmi bahsetti tahliye olabilirmi

Cok saol canim kavgadan dolayi ama 5 kisi olduklari icin cete kapsamina giriyor simdi gormeye gidiyorum gorusumuz var cok ozledim onu bianda o we cocuklarim gitti bi umut isigi ariyorum awukat var ama hep en kotu ihtimali soyluyor oysa benim bi damla bile olsa bi umut isigina ihtiyacim var....

5 kişi bir olup bir kişiyi mi dövmüşler

Eşin olacak adamın Ne işi var kavgada hamile eşi ile ilgileneceğine!
Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun.

Canim gordum esimi bugun gordum canimi oda bugun dediki 10undan sonra ara mahkeme olabilir belki cikabilirim acaba senin bahsettigin seydenmi bahsetti tahliye olabilirmi

evet arkadaşım iddeaname düzenlenmemiş olsa hadi düzenlendi mahkemede kabul edilme süresi 15 gün o aşamada bile Cumhuriyet Başsavcılığınca tutukluluk değerlendirilmesi yapılması için Sulh Ceza Hakimliklerinden talepte bulunur

İnşallah eşiniz bu sefer tahliye olur arkadaşım

Offf size çook üzüldüm, eşinize de çok kızdım : ((
İlgiye , alakaya, hayat eşine en çok ihtiyaç duyduğunuz anlarda adam iyilik serserilik peşinde. Bilmiyor mu ki bu ülkede adam dövmenin cezası olduğunu? Nefsi müdafaa olsa neyse, ama resmen toplanıp bir adama girişmişlerler. Sen liseli serseri misin? Köşe başındaki tinerci misin??
Offf yazık ya : (
Eşiniz umarım akillanmistir, bu vicdan azabıyla bir ömür karincayı incitmemesi dilegiyle

evet arkadaşım iddeaname düzenlenmemiş olsa hadi düzenlendi mahkemede kabul edilme süresi 15 gün o aşamada bile Cumhuriyet Başsavcılığınca tutukluluk değerlendirilmesi yapılması için Sulh Ceza Hakimliklerinden talepte bulunur

İnşallah eşiniz bu sefer tahliye olur arkadaşım

Evet cok haklisi cok saol 12sinde degerlendirme varmis cok iyi geldi bana cikarmi sizce ihtimal vardir degilmi

Back
X