Eşim cimri mi bana mı öyle geliyor?

Umutsz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
27
3
1
Sırf 2 3 lira az para vereyim diye bebek bezini işyeri karşısında bi yer var ordan alır.Sırf uygun olsun diye 19 lt lik suyu bile kendisi alır damacanyla sipariş etmez yumurtayı başka biyerden böyle uzayıp gidiyo her şeyin sabit bi yeri var taksit taksit alıyoruz yani ben bi markete gitsem öyle bi evin ihtiyacını alamıcam bi keresinde sahile gitmiştik ordaki seyyar satıcıya suyun pazarlığını yaptı 2 tl ya ne olcak artık geriliyorum üstelik öyle bi üst baş da almıyoruz düzenli olarak.. sizde durumlar nasıl

Sırf 2 3 lira az para vereyim diye bebek bezini işyeri karşısında bi yer var ordan alır.Sırf uygun olsun diye 19 lt lik suyu bile kendisi alır damacanyla sipariş etmez yumurtayı başka biyerden böyle uzayıp gidiyo her şeyin sabit bi yeri var taksit taksit alıyoruz yani ben bi markete gitsem öyle bi evin ihtiyacını alamıcam bi keresinde sahile gitmiştik ordaki seyyar satıcıya suyun pazarlığını yaptı 2 tl ya ne olcak artık geriliyorum üstelik öyle bi üst baş da almıyoruz düzenli olarak.. sizde durumlar nasıl
Benim eşimde öyle hatta bende oyleyim ben çalışmıyorum eşimde o parayı zor kazanıyor sizin 3 lira dediğinizi gidip herhangi birinden isteyin verir mi bakalım yada bı markette kasa da eksik paranız kalınca vermeyeyim diyebiliyor musunuz
Bence şu pandemi döneminde tasarruflu olmanın önemini iyi anlamış olmalıyız

Alışkanlığı böyle demekki eşinizin. Parasını israf etmek istemiyor. Eğer bana dükkan dükkan gezdirip alışveriş yaptırıyor çok yoruluyorum deseniz hak veririm ama kocanız kendisi ilgileniyormuş bu tip ekonomik alışverişlerle. Yani bence sorun yok.

Sonuçta alıyormuş özellikle pandemi döneminde tararruf şart benim eşim çalışmama izin vermiyor kendi de bu dönemlerde sıkışıyor o yüzden hoş görmek lâzım bence,para kolay kazanılmıyor 10 kuruş eksik olsa simit bile vermezler insana

Arkadaşlar herkes aynı ki şeyi yazmış sırf pandemi diye değil hep böyleydi daha hepsini yazmadım durumun olmaz onu anlarım ama var hangi insan taksiye binip pazarlık yapar taksimetre diye bir şey var demi benim eşim yapıyor ama...

Back
X