Eşim cinsel partner aranılan bir siteye üye olmuş.

edasu

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
318
24
643
Ankara
Eşim cinsel partner aranılan bir siteye üye olmuş.Bu durumu tesadüfen 3 hafta önce öğrendim,bilgisayardan.Ama kendisine de kimseye de bahsetmedim.Bugün konuşmaya karar verdim ve söyledim.Açtım gösterdim.Kesinlikle inkar ediyor.Ben üye olmadım birileri bilgilerimi ele geçirip üye olmuş diyor.Haberim yok diyor.Çok da büyük yemin etti.İki kızım var ve çocuklara çok düşkündür.İyi bir babadır.Çocuklarımın ölüsünü öpüyüm diyor.Ayrıca suçlu ben oldum.Bana iftira atıyorsun dedi.Kendisi öğretmen.Ben de öğretmenim.Gerçekten dediği gibi bir şey olabilirmi?Bu konuda bilgisi olan varmı?Gördüğümemi inanayım yoksa duyduğumamı şaşırdım kaldım.Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

ah bu insnalara ne oluyor böyle ya ortalık iyice bozuldu
canım benim çocuklarınızın üzerine mi yemin etti ben yapmadım diye
iyide o yapmadıysa kim üye oldu o zaman misafirniz felan gelmişmiydi bilgisayarın başına oturan biri sizden başka belki onlar yapmış olabilir mi??
yoksa hangi baba evladına kıyıpta onların üstüne yemin edebilir..

mailini çalmış olabilirler ama neden partner arasınlar o adla uydurma bir msnde acabilirler 5 dakkalık iş bu kadar zahmete gerek kalmaz resmini gördün mü sitede cnm?

şifresini bilen birisi varmıydı yada biyerde açık unutup ta başkaları tarafından yapılmıs olablir bizzat bu tarz bişey başıma geldigi için.mailimi başka bi pc de açık unutmuştum öyle bi site degil ama başka arkadaslık sitelerine benim adımla üye olunmuş çok sonra fark ettim bi arkadasım sayesinde kötü niyetli insan çok piyasada

ne kadar bir bilgi var sitede eşinle alakalı isim,yaş falan filansa bir başkasıda olabilir çünkü

bilgisayarda "geçmiş"te falan denk geldiysen, o bilgisayar kullanılarak girilmiş demek. ama maile geldiyse üstünde durma, spam olarak herkese geliyor bu tür şeyler.

Bazı virüslü seylerden dolayı olabiliyor. mail adresınızle uye olmus gibi mailler gelebılıyor. Yani eşin dogru soyluyor olabılır.

Daha evvel ben bunu öğrenmeden önce bir keresinde bir konu olmuştu.Eşim de bana demişti ki,benim öyle şeylerle işim olmaz.E posta ve facebok şifrelerimi veririm dedi ve vermişti.Sonra bir ara onun e postasına baktığımda silinmişlere baktım,boştu.Sonra altta bir yazı gördüm.Silinmişleri kurtar diye.Oraya tıklayınca bu dediğim siteden gelen mesajı gördüm.Siteye tıkladım ve üyelik karşıma çıktı.Kendi profil bilgileri ve aradığı kadındaki kriterler.bekar yazıyordu,göz rengi kahverengi olmasına karşın siyah yazılmış.Ama yaşı memleketi,mesleği,doğum tarihi doğru.Kilosu 85 olduğu halde 77 yazılmış.Bir başkası yazdıysa rakam yakın yani.Sitede resim koyulmamış.Az önce eşimin e posta daki bilgilerine baktım.Adı dışında bir de doğum tarihi yazılmış.Ne meslek ne memleket yok.Face hesabında ise yine memleket belirtilmemiş.Doğum tarihi de gizlenmiş.Profilde gösterme demiş.Ama sitede memleket ve meslek doğru.Bir de bana diyor ki,öyle bir şey olsa niye sana şifrelerimi vereyim.Şu an bana çok kızgın.

canım benimde hotmail adresime böyle sapık mailler geliyordu ben açmadan siliyordum valla
birde virüs bulaştırıyorlar onlar açma bile

bak canım benim eşime güvenim sonsuz onun msn hiç kapalı deyil faceside bigün bakarken bir baktım mesaj açiyim dedim ve baktım aaaaaaaaaa ne gürüyüm sapık karı mesaj çekmiş birlikte olmak için ama o an sanki ev üstüme yıkıldı ben diyer odadaydım eşime bir seslenişim var apartman ayağı kalktı eşim nasl korkarak geldi bana bişe oldu diye sorunca bu neydiye sen benden bekliyomusun dedi ne bu dedim iyce açtı mesajı baktık reklam viristende olabilirmiş ama ne bileyim üst üte mesaj yazmış hemde cinsel içerikli manyak karı o yüzden iyce araştır sonra pişman olma eşini az çok tanıyosundur

böyle spam mailler geldiği doğru ama artık insanlar bunun arkasına sığınıyolar! arama sitelerinde girdiğiniz aramalara göre mailinize gelen iletiler belirlenir aslında... isterseniz site adını söyleyin bi bakalım

siz maillerden ziyade bilgisayarınızın geçmişinden bakıp buldunuzmu eşinizin girdiği siteleri felan

Biri neden esinizin bilgileriyle boyle bir sey yapsin...sacma yani...hadi yapti resim yok demissiniz resmi kullanir yani isim mail calacakta ne olacak....kusura bakma arkadasim ben olumsuz yorumlar yapmam pek acaba derim....ama bana esinin savunmasi mantiksiz geldi...ben erkeklerin boyle bir durumda yakalandiklarinda oyle yeminler ettigini gordum ki:)))))yemininede inanmam...niyetim baskaydi yemin ederken der....seni kaybetmemek icin der sonra....suclu demiyorum...ama bu kadar az bilgiyi baskasini kullanmasi sacma..biri maili calsa sifreside degismis olur zaten...site aktivatasyonu icin o maile girmesi gerekir bu kisinin...sifreyide degistirir bir daha kullanamazdiniz...esinizin sinirli olamasina gelince :))))o sinirinede bence cok guvenmeyin...suc bastirma taktigi olabilir...bence arastirmaya devam edin bekleyin...

Belki de sizi ayırmak isteyenlerin bir oyunu olabilir dicem ama sen bilgisayardan nasıl buldun onu anlamadım. Sık kullanılanlardan mı buldun, geçmiştenmi buldun, çerezlerden mi buldun yani bir yerden bunu bulmuş olmalısın eğer sizin bilgisayardan girilen biryerden bulduysan yukarıda saydıklarımdan birinde ve bilgisayarıda sizden başka kimse kullanmıyorsa üzgünüm ama kesin eşindir... Yok onlardan bulmadım diyorsan nereden buldun eşinin böyle bir yere üye olduğunu anlamadım ..

Son düzenleme:
ebrutolga canım yukarıda açıklamıştım.Galiba okumadın.Kendi e postasında silinmişlerde buldum.

Başıma geleni anlatayım sonucuna siz karar verin.

Bundan 6 7 ay önce nişanlımın mailerine bakıyordum. Birden bir mesaj geldi. Partner sitelerinden. Aaa spam herhalde dedim silecektim ama bir açıp bakayım dedim. Açtım, yan tarafta eşimin kullanıcı ismi ve her zaman kullandığı şifresi vardı!

Annem yanımdaydı o ara. Kıyametleri kopardım konuşmadım anneme bitti dedim yüzüğümü attım. Telefonda nasıl tartıştık ve o günden sonra saatlerce arasada kendisiyle görüşmedim.

Ancak ertesi gün aynı mail bana geldi! Hemde normalde sitelere üye olurken kullandığım isim ve 7 yıldır kullandığım şifremde yazıyordu!!!!

Ondan sonra anladım amaaaaa iş işten geçti tabii. Meerse benim üye olduğum sitelerden bu şekilde şifre ve rumuz çoğaltma olayları oluyormuş Yada bilhassa gmaile, venezüelle hindistan gibi hesaplardan erişip sponsorlara veriyorlarmış bu mailleri.

Tabii sonra suratıma bakmadı benim Annene rezil ettin beni dedi. Nasıl böyle birşey bekledin benden dedi. Yerin dibine girdim :85:

Yani sizin olayı bilmem ama, bunların da olabileceğini düşünün lütfen. Aynı mail bana gelmese biz ayrılıyorduk resmen :2:

Spamdir bu kadar dert etme. Benim mailadresime bile avratlardan mailler geliyor.tiklayinca da dadaniyorlar.arkaslik siteleri ile cok benzer yani.

eşin çok deger verdiği şeylerin üzerine yemin etmiş olabilir ama mantıklı düşünmek lazım.. kim napsın senin eşinin bilgilerini..
uyduruk bi hesap açıp,uyduruk bilgiler yazabilirdi.. bence eşine inanmamalsın..

canım benim benzeride benim başıma geldi bence eşin doğru söylüyor çocuklarının üzerine yemin etmiş ki bu az şey değildir. msn adresi almak sadece 2 dakika sürer face de öyle. neden senin şifresini bildiğin yerden yapsın ki? açar bi adres ordan yapar ruhun da duymaz. eşin öğretmenmiş hiç sanmıyorum. böyle bir şey yapacağını bana kalırsa doğru söylüyor ona inan ve yuvanı huzursuz etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…