benzer olay benim başıma geldi.eşim e-çift.coma üye olup hatun aramış kendine.bekar tanıtmış kendini vs.vs.gizlice maillerine girdim yakaladım.söylediğimde inkar etti.normal.kimse kabul etmez.neyse birdaha yakalarsam biter dedim hemde tanırsın beni kızarsam organını bile keserim dedim.biraz tırstı.ama erkeklere asla güvenmem.kaypak yaradılışlı tipler hepsi..
katılıyorum sana canım, asla güvenmceksin, çok şükür başıma öyle bişi gelmedi ama 2 gözünüde kapamıcaksın, her zmn bi gözün kocanın üstünde olcak, ben öyleym eşşeğini sağlam kazığa bağlamak gbi
:)))aferim .akıllı olmak lazım bu zamanda.erkeklerin zaafları çoktur.ben sürekli takip edrim eşimi.face,mail şifrelerini deneme yanılmayla buldum hep.gizli gizli takip ediyorum.bakıyorum ne yapmış diye.güvenmem anacım .napayım .hatta bi ara gizli kalem kamera almayı bile düşündüm.tabi almadım:))bu arada benim eşim memur dürüst güvenilir biri.yani o e çifte girdiyse herkes girer.
ben tüm şifrelerni bilirim girerim bakarım o da bilir bunu, dediğin gbi zaafları çok olduğu için kandırılmaya akıllarının çelinmesne çok müsaitler, sorarsan eşin kontrol edlcek kdr varmı die hiç de yapacak biri diil ama şeytan bu azapta gerek
ben tüm şifrelerni bilirim girerim bakarım o da bilir bunu, dediğin gbi zaafları çok olduğu için kandırılmaya akıllarının çelinmesne çok müsaitler, sorarsan eşin kontrol edlcek kdr varmı die hiç de yapacak biri diil ama şeytan bu azapta gerek
bence şifreleri bildiğini bilmesin bir şekilde unuttur.senin şifren neydi unuttum falan de.yani gizli gizli takip et.hele benim eşim hayatta yapmaz dersin.kendide der asla aldatmam seni die.ama yoook güvenmem.eşimin içki gece hayatı hiçbişey yok.klasik memur hayatı.yinede siteye girmiş işte yakaladım.434 bayan bulmuş.ama resim yok sitede.yazışma sadece.tabi inkar etti.ama ben tetikteyim:))
Başıma geleni anlatayım sonucuna siz karar verin.
Bundan 6 7 ay önce nişanlımın mailerine bakıyordum. Birden bir mesaj geldi. Partner sitelerinden. Aaa spam herhalde dedim silecektim ama bir açıp bakayım dedim. Açtım, yan tarafta eşimin kullanıcı ismi ve her zaman kullandığı şifresi vardı!
Annem yanımdaydı o ara. Kıyametleri kopardım konuşmadım anneme bitti dedim yüzüğümü attım. Telefonda nasıl tartıştık ve o günden sonra saatlerce arasada kendisiyle görüşmedim.
Ancak ertesi gün aynı mail bana geldi! Hemde normalde sitelere üye olurken kullandığım isim ve 7 yıldır kullandığım şifremde yazıyordu!!!!
Ondan sonra anladım amaaaaa iş işten geçti tabii. Meerse benim üye olduğum sitelerden bu şekilde şifre ve rumuz çoğaltma olayları oluyormuş Yada bilhassa gmaile, venezüelle hindistan gibi hesaplardan erişip sponsorlara veriyorlarmış bu mailleri.
Tabii sonra suratıma bakmadı benimAnnene rezil ettin beni dedi. Nasıl böyle birşey bekledin benden dedi. Yerin dibine girdim :85:
Yani sizin olayı bilmem ama, bunların da olabileceğini düşünün lütfen. Aynı mail bana gelmese biz ayrılıyorduk resmen :2:
bu kadar net konuşmayalım lütfen
bir gün aynı mail benim eşimin de inbox ındaydı.
gece 3 te gördüm.
beynimden vurulmuşa döndüm.
en yakın arkadaşımı aradım o saatte.
ekran görüntüsünü aldım, ona gönderdim.
gelen mailden tıklayınca bir profil çıkmıştı karşıma. şifre bile istememişti.
bir sürü msajlar vardı karşıdan gelen, bir tane bile cevap yoktu profilden gönderilen.
ama eşimin adı, soyadı tutuyordu.
yaşı ve yaşadığı şehir yanlıştı ama herşey doğruydu.
sabahı sabah ettim, suratına laptopu neredese sokarak uyandırdım.
mahmurlukla yalan söyleyemez, toparlayamaz diye.
benden daha şaşkındı.
"manyak mıyım ben hem de senin benim maillerime girdiin halde bu mail adresinden mi yaparım" dedi.
yeminler, vs ler inanmadım tabi... konuşmadım çok uzun süre.
(üstelik eşim hafta içi yok. beraber geçirdiimiz günleri de zehir ettim yani9
2-3 gn sonra hotmailime girdim. (çok kontrol etmem ben)
ne tesadüf ki ben de üyeydim o siteye.
beynimden vurulmuşa döndüm.
o halde şimdi ben de aynı siteye isteyerek partner bulmak için üye oldum öyle mi?
spam mail çoğu insana bahane gibi olmuş sanırım!
her mail spam değil sonuçta
spam maillerde sizi üye yapmış olamazlar üyeliğe davet ederler
en iyisi pc geçmişine baktır arkadaşım piyasaya çıkarrrEşim cinsel partner aranılan bir siteye üye olmuş.Bu durumu tesadüfen 3 hafta önce öğrendim,bilgisayardan.Ama kendisine de kimseye de bahsetmedim.Bugün konuşmaya karar verdim ve söyledim.Açtım gösterdim.Kesinlikle inkar ediyor.Ben üye olmadım birileri bilgilerimi ele geçirip üye olmuş diyor.Haberim yok diyor.Çok da büyük yemin etti.İki kızım var ve çocuklara çok düşkündür.İyi bir babadır.Çocuklarımın ölüsünü öpüyüm diyor.Ayrıca suçlu ben oldum.Bana iftira atıyorsun dedi.Kendisi öğretmen.Ben de öğretmenim.Gerçekten dediği gibi bir şey olabilirmi?Bu konuda bilgisi olan varmı?Gördüğümemi inanayım yoksa duyduğumamı şaşırdım kaldım.Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?