Eşim cinsel partner aranılan bir siteye üye olmuş.

katılıyorum sana canım, asla güvenmceksin, çok şükür başıma öyle bişi gelmedi ama 2 gözünüde kapamıcaksın, her zmn bi gözün kocanın üstünde olcak, ben öyleym eşşeğini sağlam kazığa bağlamak gbi

:)))aferim .akıllı olmak lazım bu zamanda.erkeklerin zaafları çoktur.ben sürekli takip edrim eşimi.face,mail şifrelerini deneme yanılmayla buldum hep.gizli gizli takip ediyorum.bakıyorum ne yapmış diye.güvenmem anacım .napayım .hatta bi ara gizli kalem kamera almayı bile düşündüm.tabi almadım:))bu arada benim eşim memur dürüst güvenilir biri.yani o e çifte girdiyse herkes girer.

ben tüm şifrelerni bilirim girerim bakarım o da bilir bunu, dediğin gbi zaafları çok olduğu için kandırılmaya akıllarının çelinmesne çok müsaitler, sorarsan eşin kontrol edlcek kdr varmı die hiç de yapacak biri diil ama şeytan bu azapta gerek

bence şifreleri bildiğini bilmesin bir şekilde unuttur.senin şifren neydi unuttum falan de.yani gizli gizli takip et.hele benim eşim hayatta yapmaz dersin.kendide der asla aldatmam seni die.ama yoook güvenmem.eşimin içki gece hayatı hiçbişey yok.klasik memur hayatı.yinede siteye girmiş işte yakaladım.434 bayan bulmuş.ama resim yok sitede.yazışma sadece.tabi inkar etti.ama ben tetikteyim:))

bence şifreleri bildiğini bilmesin bir şekilde unuttur.senin şifren neydi unuttum falan de.yani gizli gizli takip et.hele benim eşim hayatta yapmaz dersin.kendide der asla aldatmam seni die.ama yoook güvenmem.eşimin içki gece hayatı hiçbişey yok.klasik memur hayatı.yinede siteye girmiş işte yakaladım.434 bayan bulmuş.ama resim yok sitede.yazışma sadece.tabi inkar etti.ama ben tetikteyim:))

434 değilde 3-4 demek istemiştim:))

yapman gerekenler,

pc de yüklü olan internet sağlayıcıların(internet explorer,firefox,chrome vs) hepsinin geçmişinde o sitenin ad kısmını aratmak,
buldun diyelim(ne mailiymiş bu diye yanlışlıkla açmışta olabilir),kullanıcılar arasında kocanın nickinde biri varmı diye aratmak,
(giriş yapmadan aratamıosan fake bi hesap aç arat,ben olsam yaparım emin olana kadar:) )
Orda gerçekten kocanın hesabını bulursan hangi bilgiler doğru hangileri yanlış bi kontrol et.

Bunların dışında bana haftada en az bir kere,yatak arkadaşım olurmusun,bilmem ne ateşli geceler,yok 7cm daha falan gibi hiç alakam dahi olmayan sitelerden mail geliyor.
Bu maillerin çoğuda kadın adıyla geliyor.Gönderdikleri adres sahibi kadınmı erkekmi bakmıolar bile.

o bilgilerini nişanlın kullanarak üye olmuş olmasın sana masumiyetini kanıtlamak adına

spam mail çoğu insana bahane gibi olmuş sanırım!
her mail spam değil sonuçta
spam maillerde sizi üye yapmış olamazlar üyeliğe davet ederler

günah da almak istemiyorum ama, üstte alıntıladığım mesajda da aynı olay olmuş ve ikinize de ne hikmetse sadece birkaç gün sonra aynı mail gelmiş. tesadüf mü yahu bu kadarı.
bana eşler kanıtlamak için bunu yapabilir gibi geliyor ama neyse :44: belli de olmaz

spam mail çoğu insana bahane gibi olmuş sanırım!
her mail spam değil sonuçta
spam maillerde sizi üye yapmış olamazlar üyeliğe davet ederler

heh işte aynen öyle.

bi kere üyeliğe davet ederken bile maili alırken yazdığınız ismi kullanırlar, ötesini bilemezler çünkü, deneyin isterseniz. ben mailimde uydurma isim kullanıyorum, öyle mailler o uydurma ismime hitaben geliyor, gerçek adım soyadıma hitaben değil. işleri güçleri yok millete virüs yollayıp bilgilerini öğrenip üye mi yapacaklar zorla ? onlara siteye girecek kanlı canlı üye lazım, üye ismi değil ki

bence kendinizi üzmeyin
esinizin sizden saklisi gizlisi olsa sifreleri vermez
baska adresler alir onlarin sifrelerini verirdi
hic kafanizi kurcalayip süphelere düsmeyin

Ben de nişanlımın hotmailinde benzer bir şey görmüştüm. Hem de mail adresi şifre var ve bayan ismi olduğu belli olan uyduruk bir isimden mesaj geldi diye bir mail Şoka girmiştim ama tıklayınca hiçbir profil bilgisinin olmadığını gördüm. Mesaj da yoktu tabi. Yeni bir spam şekli sanırım bu. Hotmail adresini çalıp uyduruk şifre ve mesaj geldi mailleriyle site reklamı yapıyolar. Yine de emin olun bu tür bir spam olup olmadığından

Merhaba ,

azginhatice rumuzlu hanimefendi siz teklifte bulundu cevap bekliyor!

Kullanici adiniz: melek_bulut
Hemen Mesajinizi Okuyun!

Aradiginiz zevkleri ve mutlulugu burada bulacak ve yasayacaksiniz.

Sevgiler,

bana gelen onlarca mailden sadece biri

ayrıca hiç bir gerçek mailde, kullanıcı adınız şu şifreniz bu yazmaz,
ancak özel taleple bu bilgiler yollanır.

Son düzenleme:
Ay bana da geliyor bin tane her gün.. Eşimin mailinde de görüyorum hep. Spam onlar yaa takmayın, artık o kadar alıştım ki o mailleri görmeye gözlerim otomatik olarak ayırıyor onları gerçek maillerimden. Nerden buluyorlarsa buluyorlar işte adreslerimizi.

bizimde hotmailimize geliyor ama ben birkere nerak edip açtım gelen maili yoksa eşim üyemi olmuş düşüncesiyle direk msj çıkıyor ve hemen üye ol falan yazıyor..yani üye olmadıysa üye ol yazısı çıkıyor zaten...üyelik bilgileri falan yazmıyor bildiğim kadarıyla....ama açmaz olaydım artık günde bi 10 tane geliyor değişik değişik sitelerden virüs oluyor çoğuda....

Bazı spam sitelerden gelen maile tıkladığınız anda üye olmuş gibi otomatik bilgiler yazılır..
O maille kullanılan şifre ve rumuz eklenir.Hotmaile kaydolurken yazılan şehir yaş sınır v.s otomatik eklenir. Yani o maillere kesinlikle tıklanmaması lazım.

Bunu dikkate alarak şuanki durumunuzu değerlendirin derim.

İllaki o siteye girmek istiyorsanız o kullanıcı adını aklınızda tutarsınız..
Gelen linki sadece / olan kısmına kadar adresi kopyalarsınız. / işaretinden sonraki kısım zaten bilgileri kopyalıyor ve hotmailden birde giriş yapıyorsanız kaçınılmaz oluyor..

Sonra adres çubuğuna kopyalarsınız.Rumuzu aratırsınız.Şifreyi tahmin edersiniz ve kontrol edersiniz.

....

Arkadaslar konu sahibini neden dikkatli okumuyorsunuz?

Herkes spam mailden bahsetmiş. Yer kalabalığı yapmış.

Bu spam mail değil ki. Adam bağıra bağıra üye olmuş. Bunun başka açıklaması yok. Belli ki heyecan yasamak istemiş. Niye kendinize gelen spamleri anlatıp yanlış yola giriyorsunuz. Adam resmen üyelik formunu güzelce doldurmuş.

Bir de utanmadan cocukların ölüsünü öpeyim diyor. İftira diyor zeytinyağı misali.

Yazıklar olsun!

en iyisi pc geçmişine baktır arkadaşım piyasaya çıkarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…