Ara ara reddediyor halim yok midem ağrıyor gibi zaten istemediğini anlıyorum yakınlaşmıyorum o zamanlardIliski istediginde seni reddediyomu
Cok ilginc.Genelde erkekler boyle seylerden yakınırlar.Bende mesela ilk basta baslatamıorm.muhakkak bi ışık görmem lazım.ben kendime yakistiramiorm.Ben arzulanmak istiorum.Ilk o istesin cabalasin gibi.Merhaba arkadaşlar eşimle cinsel hayatımız hakkında danışmak istiyorum
2 günde 1 defa ilişkiye giriyoruz ama eşim bana yaklaşmıyor yani elleme dokunma yok ben yaklaşıyorum ben elliyorum ben gidip öpüyorum ben istediğimi belli ediyorum malum yaz ayı kısa şortlar etekler onun dikkatini ben çekiyorum kalçalarımı ona doğru yaslıyorum yatarken falan gibi .. eşim hep ilk yakınlaşmayı benden bekliyor kendisi mesela ayda 1 defa falan adet bitiminde geliyor öpüyo sadece özledim diyo ben başlatıyorum ilişkiyi 6 aylık evliyiz bu zamana kadar hiç yorgunum istemiyorum bugun yapmıyalım gibi bi kelime kullanmadım . Ama oda bana yaklaşsın beni ellesin dokunsun istiyorum hep ilki ben başlatmak istemiyorum .. önceden göğüslerimle çok ilgilenirdi şimdi üst kısmımı hiç çıkartmıyorum bile eşimin bana yaklaşmasını istiyorum bunu bi kaç defa dile getirdim ama saçlama ne alakası var diyo ondan sonra 1 defa öpüşme başlatıyo tekrardan aynı devam takiii ben tekrar bunu onu iza edene dek .. böyle bişey yaşıyan varmı eşimi çok mu rahata alıştırdım sizce onu çok seviyorum çok arzuluyorum acaba o beni arzulamıyor mu diye düşünmwye başladımm
Bizimki bi tuhaf sanki ben erkeğim gibi davranıyorCok ilginc.Genelde erkekler boyle seylerden yakınırlar.Bende mesela ilk basta baslatamıorm.muhakkak bi ışık görmem lazım.ben kendime yakistiramiorm.Ben arzulanmak istiorum.Ilk o istesin cabalasin gibi.
Evet konuştuğumdan sonra ilk o yanaşıyor sonra tekrar benden bekliyor başka bi yol bulmam lazım . Bi süre bende yanaşmıyım bekliyim dedim onada dayanamıyorum öpmeden sarılmadan duramıyorumSağlık sorunu var mı ? Belki cinselliğe bağlı bir problemi oluştu da utanıyordur ?
Eşinizle bu konuyu konuştunuz mu ?
Bence biraz ondan bekle.kendini tut ama.Yani onun gelmesini bekle.Umarim ise yarar canmBizimki bi tuhaf sanki ben erkeğim gibi davranıyor
Olabilir fırsat vermem lazım farkındayım ama elimde olmuyor bazenBelki de hiç fırsat vermediğinden. Baksana adet bitiminde zaten belirtiyor seni istediğini. Bence sen çok fazla üstüne düşüyorsun 2 güne 1 diyorsun adam hangi ara yaklașma isteği hissetsin
Biz en başta konuştuk o kendini korucaktı doğum kontrol haplarının zararları fazla onlardan etkilenmek istemiyorum . Ama ara ara seni hissetmek istiyorm diyip korumadan ilişkiye giriyoruz6 aylık evliyseniz bulduğu heryerde sizi skistrmasi lazım,biz tavşan gibiydik,evin her yerinde sevişirdik,sonra rutüna bağladık çocuk falan derken,
ilişki sırasında erkesiyon konsantrasyon eksikliği oluyormu,cokmu düz davraniyorsunuz,bide korunuyorsa çok cazip gelmez erkekler için,
icinize boşalmasına izin verin siz korunun daha narin daha kabullenen olun bir süre
Denicem denemeye çalışcamBence biraz ondan bekle.kendini tut ama.Yani onun gelmesini bekle.Umarim ise yarar canm
Prezervatif kullanmayı sevmiyor demekki ve zevk almıyor size de söyleyemiyordur...Biz en başta konuştuk o kendini korucaktı doğum kontrol haplarının zararları fazla onlardan etkilenmek istemiyorum . Ama ara ara seni hissetmek istiyorm diyip korumadan ilişkiye giriyoruz
Bende sevmiyorum ama korunmak için kullanmak zorundayızPrezervatif kullanmayı sevmiyor demekki ve zevk almıyor size de söyleyemiyordur...
Ben bayan olduğum halde sevmiyorum mesela...
Daha yeni evlisiniz ilerde spiral taktırın eşinizde zevk almaya başlayınca değişebilir.
Bizde de tam tersiMerhaba arkadaşlar eşimle cinsel hayatımız hakkında danışmak istiyorum
2 günde 1 defa ilişkiye giriyoruz ama eşim bana yaklaşmıyor yani elleme dokunma yok ben yaklaşıyorum ben elliyorum ben gidip öpüyorum ben istediğimi belli ediyorum malum yaz ayı kısa şortlar etekler onun dikkatini ben çekiyorum kalçalarımı ona doğru yaslıyorum yatarken falan gibi .. eşim hep ilk yakınlaşmayı benden bekliyor kendisi mesela ayda 1 defa falan adet bitiminde geliyor öpüyo sadece özledim diyo ben başlatıyorum ilişkiyi 6 aylık evliyiz bu zamana kadar hiç yorgunum istemiyorum bugun yapmıyalım gibi bi kelime kullanmadım . Ama oda bana yaklaşsın beni ellesin dokunsun istiyorum hep ilki ben başlatmak istemiyorum .. önceden göğüslerimle çok ilgilenirdi şimdi üst kısmımı hiç çıkartmıyorum bile eşimin bana yaklaşmasını istiyorum bunu bi kaç defa dile getirdim ama saçlama ne alakası var diyo ondan sonra 1 defa öpüşme başlatıyo tekrardan aynı devam takiii ben tekrar bunu onu iza edene dek .. böyle bişey yaşıyan varmı eşimi çok mu rahata alıştırdım sizce onu çok seviyorum çok arzuluyorum acaba o beni arzulamıyor mu diye düşünmwye başladımm
Cok acitiyor ya biz birkac kez kullandik da canimBende sevmiyorum ama korunmak için kullanmak zorundayız
Canım acımıyor ama prezervatif kullandığımızda ben zevk almıyorumCok acitiyor ya biz birkac kez kullandik da canim
Merhaba arkadaşlar eşimle cinsel hayatımız hakkında danışmak istiyorum
Ya zevk konusu degil zaten o ikinci planda cnmCanım acımıyor ama prezervatif kullandığımızda ben zevk almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?