daha cok lansiz ve sorumluluk. Esim birinciyide istememisti. Kendisi ugrasmamasi icicn. dert taNiye aldirmanizi istemisti? Iki cocuk arasi yaklasik 4 yas olacak zamanlama olarak fena degil ama maddi durumlar yuzunden mi? Plansiz mi hamile kaldiniz?
Akraba evliligi, 3 yasinda cocugumuz var 5 yildir evliyiz ve hamileyim 5 hafta. Esim cocugu aldirmami istedigini söyledi bana. Benim de fikrimi sordu ne düsündügümü aklimin ucundan bile gecmedigimi söyledim.
34 yasindayim. Esim 2 -3 saat sonra sen cocugu istiyorsun, anne olma duygusunuda tattin, sana cok da gelmiyor Cocugu aldirmayacagiz dedi.
Sonradan pisman olmak istemiyorum dedi. Kendi vicdanini rahatlatmak icin söylüyor bunu.
Sizde ne yapmaliyim. ? Gercekten ne yapacagimi bilmiyorum. 2inci olursa burdan tasinmak zorunda kaliriz. masraflar daha artar ama buna degecegini düsünüyorum.
Sonucuna katlanamayacağınız kolayına kaçacağınız sonuçlarını ön göremediğiniz cinsel birlikteliklerinizi korunarak yapın o zaman şu çocuk aldırma muhabbetlerinize ayrı ayar oluyorum. Adam ilk çocuğu bile istememiş KiAkraba evliligi, 3 yasinda cocugumuz var 5 yildir evliyiz ve hamileyim 5 hafta. Esim cocugu aldirmami istedigini söyledi bana. Benim de fikrimi sordu ne düsündügümü aklimin ucundan bile gecmedigimi söyledim.
34 yasindayim. Esim 2 -3 saat sonra sen cocugu istiyorsun, anne olma duygusunuda tattin, sana cok da gelmiyor Cocugu aldirmayacagiz dedi.
Sonradan pisman olmak istemiyorum dedi. Kendi vicdanini rahatlatmak icin söylüyor bunu.
Sizde ne yapmaliyim. ? Gercekten ne yapacagimi bilmiyorum. 2inci olursa burdan tasinmak zorunda kaliriz. masraflar daha artar ama buna degecegini düsünüyorum.
bencillikten başka bişey değil ben bebek istiyorum ben seviyorum o zaman olacakkonu çok eksik, hiç bişey anlaşılmıyor. kendi kendinize konuşur gibi açmayın şu konuları ya?
mesela ilk çocuğu da istememiş ama siz ikinciye hamilesiniz. heralde prezervatiflere iğne batırdınız hamile kalabilmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?