Esim cocugmun dogmasini istemiyor, ama benim icin istiyor

TUBA250

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
21
3
6
38
Akraba evliligi, 3 yasinda cocugumuz var 5 yildir evliyiz ve hamileyim 5 hafta. Esim cocugu aldirmami istedigini söyledi bana. Benim de fikrimi sordu ne düsündügümü aklimin ucundan bile gecmedigimi söyledim.

34 yasindayim. Esim 2 -3 saat sonra sen cocugu istiyorsun, anne olma duygusunuda tattin, sana cok da gelmiyor Cocugu aldirmayacagiz dedi.

Sonradan pisman olmak istemiyorum dedi. Kendi vicdanini rahatlatmak icin söylüyor bunu.

Sizde ne yapmaliyim. ? Gercekten ne yapacagimi bilmiyorum. 2inci olursa burdan tasinmak zorunda kaliriz. masraflar daha artar ama buna degecegini düsünüyorum.

Niye aldirmanizi istemisti? Iki cocuk arasi yaklasik 4 yas olacak zamanlama olarak fena degil ama maddi durumlar yuzunden mi? Plansiz mi hamile kaldiniz?

Niye aldirmanizi istemisti? Iki cocuk arasi yaklasik 4 yas olacak zamanlama olarak fena degil ama maddi durumlar yuzunden mi? Plansiz mi hamile kaldiniz?
daha cok lansiz ve sorumluluk. Esim birinciyide istememisti. Kendisi ugrasmamasi icicn. dert ta

Akraba evliliği ise aslında bir sağlıklı çocuğunuz varsa mutlu olup, yetinin bence. Eşiniz çocuk istemiyorsa, zorlanırsınız.

Kendinizi de iyi tartın. Vaktiniz olması avantaj.

Umarım sizin için en iyisi olur.

Pardon ama eşiniz çocuk istemiyordu madem neden korunmadınız. Ya da adamı kandırıp öyle mi hamile kaldınız anlamadım ki.
İstemeyen adam tedbirini alır.

İyi de adam bi an kafa karışıklığıyla aldır demiş hemen sonra vazgeçmiş.
Bu kadar takacak bi durum yok, sizde bu durumu istiyor gibisiniz.

Ayrıca neden ve nerden taşınacaksınız falan, konudan anladığım birşey yok.

Üzücü

Ben neden çocuğu aldırmak istediğine takıldım biraz?
Neden böyle bir talep ile geldi size?

Maddi zorluklar hepimizin yaşadığı şeyler.
2. çocuk insanı zorluyor, her anlamda.
2 Çocuk annesi olarak, psikolojik, maddi, manevi, fiziki gerçekten çok yorgunum.
Ancak sayılı zaman çabuk geçiyor, yakında ufak olan da kendisini kurtaracak, ondan sonra rahatım kısmetse.
Zaman çabuk geçiyor ve annemin bir lafı var "evlatların yanına kâr" der her zaman.
Gerçekten öyle, evlatlarım iyi ki var.

Bizim de 2. çocuk süprizdi.
Ancak hiç bir şekilde aldırmanın "a"sı geçmedi aklımızdan.
Ben korkarım böyle şeylerden, ömrü veren Allah, canı almak bizim ne haddimize.

Eşinizin istemediğini biliyorduysanız, keşke iyi bir korunma yöntemi uygulasaydınız.
Üzüldüm gerçekten, hakkınızda hayırlısı olur umarım.
Ama iyi düşünün derim.

Konu sahibi konu hakkında ne karar verirsen ver, bu durumu kimseye söyleme çevrende. Kendi kendine ve eşinle düşün bu konuyu.

Acaba çocuk sahibi olmalı mıyım diye düşünürken, “Korunsaydın”, “İstemiyorsan korunmalıydın”, “Şu dinin konu hakkındaki yorumu bu” diyenler asla çocuğu büyütürken yardım etmeyecek. Yargılamak çok kolay olduğu için insanlar onu seçiyor.

Aynı şekilde, “bakamayacaksan aldır” diyen de ileride bu konuda üzülürsen ya da pişman olursan orada olmayacak. Tek fark, çocuk sahibi olmak geri döndürülebilecek bir şey değil ve ilk çocuğunu da etkileyecek bir şey.

konu çok eksik, hiç bişey anlaşılmıyor. kendi kendinize konuşur gibi açmayın şu konuları ya?

mesela ilk çocuğu da istememiş ama siz ikinciye hamilesiniz. heralde prezervatiflere iğne batırdınız hamile kalabilmek için?

Sonucuna katlanamayacağınız kolayına kaçacağınız sonuçlarını ön göremediğiniz cinsel birlikteliklerinizi korunarak yapın o zaman şu çocuk aldırma muhabbetlerinize ayrı ayar oluyorum. Adam ilk çocuğu bile istememiş Ki

bencillikten başka bişey değil ben bebek istiyorum ben seviyorum o zaman olacak

Cocugu aldirayim mi diye bize mi soruyorsunuz?
Buna burada hic kimse karar veremez.
Esiniz istemiyorsa korunmak neden akliniza gelmedi?
Akraba evliligi yapmis olsam ki asla yapmam, birakin ikinci cocugu bir cocuk bile yapmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…