Esim cocugmun dogmasini istemiyor, ama benim icin istiyor

İkinciyi asla istemeyen adam ekstra önlem alacaktı. Ben keyfi yapılan kürtaja karşıyım.
Ona can veren Allah, taşıyacak sahip çıkacak kişi siz olsanız da hayatına son verme yetkiniz yok.

Üstelik eşiniz birinciyi de istemiyormuş. Sizin ekstra önlem almanız gerekiyordu çift olarak

Benim eşim ikinciyi istemiyor mesela. Ben ise hala kararsızım. Ben istersem ileride ikna olabilir de bilinmez. Dolayısıyla önlemi elden bırakmıyoruz. Tüm önlemlere rağmen Allah "ol" derse ilki kadar başımızın üstünde yeri var.

Umarım bebek doğunca onun anlayacağı zaman "kaza, istemeden oldu" gibi talihsiz cümleleri kullanmazsınız.
Çevrenize bu konuda detaylı bilgi vermeyin..

Hem yapmis hem istemiyor ben olsam sert cikisirdim hatta kendi çocuğuna bakamicak kadar aciz bir adam benim kocam olamaz deyip bosanmayi bile sunardim okadarda zor değil bir çocuk büyütmek ya onun canına kiymak dahamı Kolay mis koskoca adam çevremizde kimse yokmu Abla kuzen falan alın onların cocuklarinin kuculenlerini zaten emecek çocuk en ucuzu biraz büyüyünce pirinç unu al yediremedim yani bukadar zor olmamalı evlenmeseymis bi ailesini gecindiremiyorsa

Ilkonce aldir demis
Sonra bosver dogur demis
Vs vs

Hamile kalmadan konusmadiniz mi?
2.cocugu istiyoruz ya da istemiyoruz diye?

Korunmuyor musunuz?
Anlamadim ki birsey?

Tek anladigim su hamile kalma olayini oyuncaga cevirdi bazi ciftler

Istemiyorsan korunursun bu kadar kolay.

keşke bunları hamile kalmadan önce düşünseydiniz ama aldırması daha kolay tabi

İlk çocuğu istememiş,peki şuan nasıl bir baba,ilgili mi? Yani ilgili değilse Allah aşkına ikinciye de yazık etme...kondom sağlık ocağında bedava,gidip alın korunun...konu da eksik bence...başka problemleriniz mi var,niye çocuk istemiyor adam...yazık şu çocuklara ya

Kurtaj dogum kontrol yontemi mi?

Olunca istemezsek aldiririz diye rahatsiniz yani?

Bisey demiyeyim çunkü insanlık olmayinca laf etsen de fayda etmez. Bildigin katil olmak yapmayı düsünduğunuz şey ama acayip de rahatsıniz. Saglik sorunu disinda cocuk aldirilir mi ya bu genislik nerden geliyor hic anlamiyorum.

akraba evliliginde cocuk icin yeniden yeniden dusunmek gerekir,
cocukta sorun olma ihtimali yuksek ise aldirmayi dusunun bence,
esiniz size destek olmayacagini aciklamis zaten.

Reactions: 000
Eğer aldırırsanız kendi bebeğinizin katili olursunuz, buna vicdanınız elveriyorsa siz bilirsiniz.
Ayrıca rabbim o masum bebeğin rızkını da gönderir, merak etmeyin.

Akraba evliliği olduğu için lütfen tüm testleri yaptırın. İlk çocuğunuz sağlıklı olmuş ama 2. De öyle olacağı anlamına gelmiyor. Çocuk istemiyorsa korunacaktı. Siz 2. Çocuğun sorumluluğunu maddi manevi kaldırabileceğinizde inanıyorsanız yapın.

ya kusura bakmayın ama çocuğu yaparken aklınız neredeydi? ah günahsız yavrular.

korunma konusunda en cahilinden en bilgilisine kadar eğitim verilmeli.
Tekrar tekrar kafalara sokula sokula eğitilmeli insanlar.
Keşke imkan olsada kafaları yarıp içine koyulsa bilgiler.
Yazık telef olan bebeklere.
Anne babalarının bir anlık zevklerine kurban ediliyorlar.
Ben ciddi anlamda korunanların hamile kalamayacağına inanıyorum kimse kusura bakmasın.

Kusura bakmayın ama esinize hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum. Oyuncak mı bu?! Tövbe tövbe. Ban yedirticek adam bana şimdi

Eşiniz bir zahmet siz hamile kalmadan önce dusunseymis, anne rahmine düşmüş çocuğun hayatına son vermek istiyorsa vicdan yapar tabiki.. şu an hamilelik hormonlarim tavan benim sinirlendim valla kusura bakmayın..
Ne olursa olsun o cana kiymayin ayrıca bir evladıniz varmış ve her çocuk bir kardeşi hakeder bence.. ayrıca Allah rizkiyla gönderir.. sakin hataya düşmeyin

Burada o kadar kadın ki onlardan birisi de benim çocuk için yanıp tutuşurken bu tarz başlıkları görünce ağlıyorum cidden 7.senenin içindeyiz evliliğin ve 7 senedir çocuk için çırpınıyorum bu insanlar hamile kaldıklarında bizleri düşünseler kendilerinin ne kadar şanslı olduklarını anlarlar ama gerçekten hem kendileri hemde vicdanları kör olmuş yazık gerçekten yazık hiçbirşey çocuğu aldırmak için sebep değil kusura bakmayın (tecavüz hariç) sözüm evlilere korunsaydın kardeşim korunsaydın o çocuğun ne suçu var sizin iki dakikalık zevkinizin kurbanı olamaz çocuklar korunmasını bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…