• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuğum gelecek boşanmak kafa karışıklığı

oyy cnm ya senin de çilen zormuş. Allah güç kuvvet çıkış yolu versin inş.
yalnız ben bişey merak ediyorum. ne güzel lise mezunuymuşsun. devletimizin yetimhane de kalan çocuklar rahatlıkla memur olabiliyorlar. acaba araştırıp bu yolda gidemez misin?? şayet olursa öyle birşey inşallah olursa çocuğuna da kendine de rahatlıkla yetebilirsin. daha özgüvenli daha dik olursun.

İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye haber vermemistim. 1 kere teyzeme gittim sadece onun haberi vardi aksamina geri geldim yine dayak yedim. En son olayda dayımlara haber verdim yurda haber verdim. Eşim olacak insan ben gitmem nasıl gittiyse öyle gelsin diyor. Karar veremiyorum o gelse bile gitsem mi gitmesem ne halt yicem. Kafayı yicem. Böyle dövüp de sonra geri dönen sonra iyi olan oldu mu. Anne yok baba yok ne yapicam. Bu zamana kadar kimseye haber vermedim. Şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi acaba. Afedersiniz iki ucu b.klu değnek yani.

Düşünecek hiç bir şey yok, insanın sahibi Allah'tır
Yurttan çıktıysan memur olma şansını değerlendir o zamana kadar da kadın sığınma evine başvurabilirsin
Eşin düzelmeyecek orası kesin
Yaşın daha çok genç, gayret et çabala ve ayağa kalk kimseye ihtiyacın yok
Bir şeye ihtiyacın olursa forumdan yaz, ben ve burada ki nice kadın yalnız bırakmayız seni ama o pislik herife el uzatma

lütfen lütfen lütfen tekrar çocuk yapma. yazık değil mi o yavrucaklara. yurttan çıkan kişiler daha kolay memur olabiliyor. o şansını değerlendir. en düşük memur maaşı 2400 den başlıo. sana da yeter evladına da yeter.

Nasıl inandın kayınvalidenin lafına.Kayınvaliden seni kandırmış .Eşler arasında hırsızlık suçu oluşmuyor. Ev ikinizin evi.Sessizce daya nakliye aracını topla toplayabildiğin bütün eşyalarını al..Aksi takdirde mahkemede eşyaların iadesi için uğraşıp duracaksın.Bırak o uğraşsın.
Sorduk gercekten oyleymis ama dogruymus kiyafetlerimi alsam yeter zaten gerisi kalsa da olur davadan sonra alirim .. ben alttan alaym susayim diye bekliyor kv esim ararsa gelirse istemiyorum deme sakin diyor bna valla kafam corba gbi oldu

anneciğin şiddet yüzünden canına kıymış, seni yalnız bırakmış.
sen kızın yokken intihara meyletmişsin. o adamla evli kalmaya devam edersen, sonun annen gibi olur. kocan da kızına neler yapar kimbilir, tıpkı baban gibi.
dayın yanında, onun ve devletin desteğiyle bir şeyler yap lütfen.
boşa o caniyi.

Haklısın canım inşallah

Annenin yaşayamadığı mutluluğu sen ve kızın yaşamak istiyorsan biraz cesaretli ol.Bunu annen için,kendin için ve kızın için yapmalısın.
Yapman gereken ilk şey cesaret.Dayın da arkandaymış.İş bulma ihtimalin de bir hayli yüksek.Kızını kreşe verirsin İnan daha mutlu ve sağlıklı büyür.
15 yıllık meslek hayatımdan ve sosyal hayatımdan bildiğim tek şey var şiddet başladı mı arkası katlanarak geliyor.
Bende öyle düşünüyorum canım.

Seni almaya gelirse, gitme.. Yüzüne bakma... Bebeğini düşün... Aynı acıyı ona yaşatmak istemezsin.. Annesinin her defasında dövüldüğünü gören bir kız çocuk yetiştirip onu da aynı yoldan götürmeyin!! Yazık ona
Ben en çok kızıma üzülüyorum zaten. Psikolojisi bozuldu çocuğun

Düzelmeyeceğini sen de biliyosun değil mi?:KK43: Bildiğinden farklı bişeyler duymak umidiyle burda yazıyorsun. Düzelmeyecek maalesef. Çocuğun ve kendin için onsuz hayatına nasıl devam edeceğin hakkında çareler arayalım bence

Yurtta kaldim derken cocuk esirgemenin yurdunda degil mi?
Devletin calisma imkanlari öncelikleri cok fazla sizler icin.. bunu degerlendirmlisiniz. akrabalarinizin birinde gecici olarakta olsa kalıp sonrasında bir hayat kurup cikabilirsiniz. esiniz düzelecek gibi gelmiyor maalesef.

Evet canım esirgemede kaldım. Değerlendircem inşallah.

ah be güzelim zor evlilik zaten berbat bişey bide üstüne dayak yiyorsun saygı görmüyorsun sevilmiyorsun o daha da zor.. ama yurtta büyümüşsün devlet iş imkanı sağlamaz mı? araştırmak lazım bul devlet dairesinde bir işini bas tekmeyi pislik herife. hele böyle yapıp seni almaya gelmiyor bide ona ayrı bi uyuz oldum

Çocuk gelişimi mezunları lise bile olsa iş bulabiliyor canım. Kreşlere üstün dökmen merkezlerine belediyelere başvur. Yada meslek edindirme kurslarımız var git. Kum torbası olma diyen arkadaşa katılıyorum. Çocuğuna tutun ve dimdik ayakta dur. Kimseye muhtaç değilsin.

İnşallah canım

Tam olarak neden yanı mesela ne bıleyım kufurmu edıyor.
Cunku bu sekılde sıgınacak bır yerı yok bu bayanın sıgınma evlerındede surelı olarak kalabıldıklerı ıcın en azından evlılıgıne devam et ama dayak yemege calısmayarak esktra efor sarfetmesını soyleyecegım zıra cok ufak bır cocugu var

Yok canım küfür etmiyorum. Şunu yapma bunu yapma falan deyince kocalık yapıyormuşum ben ona

normalde bunu çalışan,maddi kazancı olan,annesi-babası yanında duran bir kadın açsaydı boşansana daha neyi bekliyorsun derdim ama ilk defa net bir şekilde boşan diyemiyorum birisine.

daha doğrusu sen yaparsın,anneler güçlüdür kadınlar her şeyin üstesinden gelir demek istiyorum ama...fırsatın olduğu ilk anda kurtul bu pislikten.

İnşallah canım

İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye haber vermemistim. 1 kere teyzeme gittim sadece onun haberi vardi aksamina geri geldim yine dayak yedim. En son olayda dayımlara haber verdim yurda haber verdim. Eşim olacak insan ben gitmem nasıl gittiyse öyle gelsin diyor. Karar veremiyorum o gelse bile gitsem mi gitmesem ne halt yicem. Kafayı yicem. Böyle dövüp de sonra geri dönen sonra iyi olan oldu mu. Anne yok baba yok ne yapicam. Bu zamana kadar kimseye haber vermedim. Şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi acaba. Afedersiniz iki ucu b.klu değnek yani.
Gerçekten düzeleceğine inanıyor musun?

Düzelmeyeceğini sen de biliyosun değil mi?:KK43: Bildiğinden farklı bişeyler duymak umidiyle burda yazıyorsun. Düzelmeyecek maalesef. Çocuğun ve kendin için onsuz hayatına nasıl devam edeceğin hakkında çareler arayalım bence

Biliyorum canım. Cumartesi günü toplanacak herkes onu bekliyorum bakalım

Back
X