- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
Mrb arkadaşlar. İkizlere hamileyim. 2oğlumuz olacak inş. Konyada yaşıyorum ve burda geleneklere göre bir babanın bütün oğğulları çocuğuna annesinin babasının adını veriyor. Ben evlenmeden önce kocam kendmz istediğimz ismi verirrz diye söz verdi. Şimdide öyle bişey demediğini iddia ediyor. Babasının adını vermk istyomş yanınada bi isim daha koyarz diyo. Bi kere ikimizde 2ismi sevmiyoz. Kızımızın tek ismi var. Ben hiç sevmiyom 2ismi. Uzun ismi zaten hiç sevmem. O da yeterki babamn adı konsunda 2isimli olsn derdnde. Hamileliğimn başında Babasının adını direterek sinir krizine soktu beni. Ağladm saatlerce umrunda değil. Ne yapaym? Bende okumş çalışan bi insanm neyim eksik bi erkekten? Niye böyle yaparlar? Kaynmn 2oğlu oldu o biraz modern babasının adını beğenip koymadı. Sonradan utandı adını değiştrdik diyo. Buraya her geldğnde babasnn ve diğer koydupu isimle hitap ediyor. Bana çok itici geliyo. Kaynanamı zaten hiç sevmem o da oğluna babann ismini koy diye baskı yaptı ve oğlu onun adını koydu diye mutlu kocasnn adıyla sesleniyor. Benm rahatsz olacağım manzaralar.. halbuki ben gidipte nüfus cüzdanını değiştrceğini düşünmüyom. Bizi kandryolar koyduk diye.. her neysede ben çok rahatszm hem uzun hem eski bir isim. Ben kerem düşünüyom bide eymen olabilir diğrri. Önüne bi isim istemiyom. Ne yapablrm?:-(