- 20 Ocak 2010
- 47.382
- 176.629
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi naneli_limon
15. lui ye kadar gidereğer öyleyse 1.Süleyman 2.Süleyman 3.Süleyman ... diye devam eder.Konu sahibi Allâh kolaylik versin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15. lui ye kadar gidereğer öyleyse 1.Süleyman 2.Süleyman 3.Süleyman ... diye devam eder.Konu sahibi Allâh kolaylik versin.
valla gider15. lui ye kadar gider![]()
Burası öyle bir memleket. Adını koymasanda akrabalar tuhafsıyorlar, ayıplarlardr belkide saçma sapan işteHa birde bir ailede bi çocuğa verildiyse o isim her torunada verilmez ki çok saçmaymış ozaman ne olucak 10 erkek torun olsada 10unada babasınin isminimi koyucaklar![]()
Ahaha ne güldüm yaEvetdünyanın en dusuncesizce durumu inanin. Bi sesleniyorlar adamin dört çocuğundan dört torunun adida dedenin adi. Ayni sekilde babaannenin adida öyle. Bayramlarda tan bir facia. Seslenince hepsi ayni anda odadan çıkıyor.
Kullan bunu. İsmin güzelliği veya adını alacağı şahsın karakteri değil zaten sorun. Sorun çocuğun iki isimli olması, sizin o ismi koymak istememeniz ve de eşinizin sizi buna zorlaması.Düşünmüyor değilim valla. Üstelik benm babamn adı çok kötü. Çok örnek bir insan da değilbenm babamn adını kimse koymuyo.. çok itici bi ismi var. Onun babasının adı ise eski yine fakat dini anlamı güzel bi isim babasıda örnek bi insan. Acaba diyorum iki isim olmasn madem direk biri onun babasnn adı olsn biride benm babamn adı olsn madem desem??? İnş etki eder
Yav bacım orası neresi? Sanırsın İngiltere kraliyet ailesiBurası öyle bir memleket. Adını koymasanda akrabalar tuhafsıyorlar, ayıplarlardr belkide saçma sapan işte
Ahaha ne güldüm yaBenim de eniştem ve torunun adı aynı. İkisi bir evdeyken teyzem , enisteme seslenecekse kendi şivesiyle bağırıyor, torununa seslenecekse kimlikte yazdığı şekliyle gayet modern bir biçimde sesleniyor. O ses ve söyleyiş bakımından eniştem de torunları da hangisine seslendiğini anlıyor
![]()
Kullan bunu. İsmin güzelliği veya adını alacağı şahsın karakteri değil zaten sorun. Sorun çocuğun iki isimli olması, sizin o ismi koymak istememeniz ve de eşinizin sizi buna zorlaması.
Madem öyle ben olsam bunu kullanırdım. Abdulrezzak Kerem koyalım kocacağım desenize birAbdulrezzak'ı babanızın ismi olarak farz ettim.
Hayır bir de 2 ismi kabul etseniz de aile içinde illa ki kayınpederin ismini söyleyeceklermiş. E okulda ayrı, evde ayrı derken saçma sapan bir kimlik bunalımı ortaya çıkacak. Şahsen bende oldu.
Yav bacım orası neresi? Sanırsın İngiltere kraliyet ailesi
İsmi yaşasa ne olur, yaşamasa ne olur.
Kanuni Sultan Süleyman bu kadar dert etmemiştir bu isim meselesini vallahi.![]()
Aman ne gerekse artık, çok meraklılar Nurlu Canlı zorlama isimlere. Birçok tanıdığım zorla koydu, Fevzican çocuğun adı ya. Anne dede ölünce Can demeye başladı. Ölmeden evvel de dede ortada yokken Can diyorduOkul sorunu feci
Oğlumun arkadaşı var
Dedesinin adı ve kısa modern ismi var
Öğretmen ilk adı olan dede adını, çocuklar ikisini birden diyor
Annesi öğretmen ile konuşmuş ama kadın alışmış o tek dedesinin adını söylüyormuş
Babaanne çok mutluymuş oğlum da adını tam öğrenir artık diye
Çocuklara barkod yapıştirsinlar hiç karışmazlar. Ahaha çok komik ya ,numaralandırmis bir deYönteme bak iyiymis sizinkilerbayramda ziyaret ettigimiz bir ailede görmüştüm onlarda dedeleri ayni tonlama ile söylüyordu 4 torununa da durum daha fena
babanne sesleniyor 1 2 3 4 diye numaralandırılmış torunlari. Bi de övünuyorlar her cocugumuz da koydu isimleri diye nasil kasilip anlatiyorlar hey allahim
![]()
Kullan bunu. İsmin güzelliği veya adını alacağı şahsın karakteri değil zaten sorun. Sorun çocuğun iki isimli olması, sizin o ismi koymak istememeniz ve de eşinizin sizi buna zorlaması.
Madem öyle ben olsam bunu kullanırdım. Abdulrezzak Kerem koyalım kocacağım desenize birAbdulrezzak'ı babanızın ismi olarak farz ettim.
Hayır bir de 2 ismi kabul etseniz de aile içinde illa ki kayınpederin ismini söyleyeceklermiş. E okulda ayrı, evde ayrı derken saçma sapan bir kimlik bunalımı ortaya çıkacak. Şahsen bende oldu.