Esim cocugumuz uzerinden beni kiskandirmaya calisiyor ne yapmaliyim

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
Merhaba arkadaslar belki dert degil ama inanilmaz takiyorum bu durumu. Sinir oluyorum uzuluyorum. 1 yasinda oglumuz var gecen hafta onun dogumgununu cocuklar icin aktivite olan bir cafede kendimiz kutladik cafede canli muzikte vardi pastayi canli muzik esliginde onlar dogumgunu sarkisi soyleyerek ilan ederek kestik esimde cikista nispet yaparcasina herzamanki gibi sen cok istiyodun boyle bir dogumgunu sana nasip olmadi oglumuza oldu vsvs dedi ben bozuntuya vermedim yine bu aksam bi olayda oglum babasini tercih etti istedi neyse yine nispet yaparak bir alisi var cocugu. disari ciktigimizda evde benden cok cocugumuzu muhattap aliyo beni 2.plana atiyor evet cok guzel cocugumzla boyle guzel ilgilenmesi ama beni kaale almamasi 2.plana itmesi beni uzuyor ben mi abartiyorum yanlis dusunuyorm bir akil verin lutfen

Bende mi gariplik bebegimle ilgilenmesi cok guzel ama sorun benimle ilgilenmemesi 2.plana atmasi ben mi abartiyorum

Kk da bazı konular vardır; böyle anlayıp dinlemeden yorum yazarlar “aaaa,hadi canım,yok daha neler” gibisinden efektlerle bişeyler derler, maalesef bu konuda onlardan olacak gibi:/
Konu sahibi, eşinin bu tür tavırlarını Ciddiye alma, işe yaradığını,senin rencide olduğunu anlarsa devam ettirebilir. Çocuğunu kendi kişisel çekişmelerine alet eden ebeveynlerden kimsenin haberi yok mu Allah aşkına?

Belkide soyleme tarzini cocugu alis tarzini burada ifade edemedigim icin anlasilamadim
Ben anladim empati kurarak gerçekten cok sacma boyle bisey yapması bana cocukca geldi. Esiniz kac yasinda? Bence onunla konusun gözümden dusuyosun ne yapmaya çalışıyosun cocukmusun sen derdim ben olsam

Belkide soyleme tarzini cocugu alis tarzini burada ifade edemedigim icin anlasilamadim

Yoo gayet güzel ifade ettiniz fakat okuduğunu anlamayan çok insan var.
Eşiniz neden böyle davranıyor. Aynı şeyi farkında olmadan siz ona yapıyor olabilir misiniz. Çocukla sizin ilişkinizi kıskandığı için nispet yapıyor olabilir mi?

Cok guzel cevabiniz tesekkur ederim tamda bu yuzden yapiyor belkide ben kendime engel olamiyorum bozuldugumu kiskandigimi anladigi icin yapiyor belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…