- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
Bende cok bozuluyorum bu duruma bozuldugumu anladigi icinde dahada ileriye gidiyor aksamki olay benim uzerimden olsaydi cocugum beni isteseydi nebileyim utanir sıklrdm annesini istemedi beni istedi diye o uzulmesin diye cocugu ona yonlendirirdm meselaBen anladim empati kurarak gerçekten cok sacma boyle bisey yapması bana cocukca geldi. Esiniz kac yasinda? Bence onunla konusun gözümden dusuyosun ne yapmaya çalışıyosun cocukmusun sen derdim ben olsam
33 yasinda konusursam sen yanlis anliyosn fln derBen anladim empati kurarak gerçekten cok sacma boyle bisey yapması bana cocukca geldi. Esiniz kac yasinda? Bence onunla konusun gözümden dusuyosun ne yapmaya çalışıyosun cocukmusun sen derdim ben olsam
İlla bir duygu içine gireceksen eşine acıyabilirsin bak. Ne kadar zavallıca bir hareket. O utansın kendinden bence,sen yorma kendiniCok guzel cevabiniz tesekkur ederim tamda bu yuzden yapiyor belkide ben kendime engel olamiyorum bozuldugumu kiskandigimi anladigi icin yapiyor belkide
Hosuna gidiyo bence aramiz bozuk degilÇocuğunuzun ustundensize nispet yapması gerçekten çok ayıp.
Yanlış algılıyor olabilir misiniz ? Aranız mi bozuk , nedir bunu yapmasına sebep ?
Bencede hosuna gidyo hele siz böyle kizdiginizi belli ettikce daha da yapacak. Tekrar soyluyorum cok cocuksu hareket. Benim gözümden düşer buz gibi sogurdum dogrusuHosuna gidiyo bence aramiz bozuk degil
Bence gayet normal davranin bir daha boyle seyler yaparsa umursamayin. Kendi yaptığından utansin.Bende cok bozuluyorum bu duruma bozuldugumu anladigi icinde dahada ileriye gidiyor aksamki olay benim uzerimden olsaydi cocugum beni isteseydi nebileyim utanir sıklrdm annesini istemedi beni istedi diye o uzulmesin diye cocugu ona yonlendirirdm mesela
Bu da garip. Niye utanıyorsunuz bunun için? Çocuk bu, bazen anneyi seçer bazen babayı. Eşler birbirine de takılabilir bu konuda.Bende cok bozuluyorum bu duruma bozuldugumu anladigi icinde dahada ileriye gidiyor aksamki olay benim uzerimden olsaydi cocugum beni isteseydi nebileyim utanir sıklrdm annesini istemedi beni istedi diye o uzulmesin diye cocugu ona yonlendirirdm mesela
Cok dogru bir tespit kendime engel olmaya calisicagim bundan sonraBencede hosuna gidyo hele siz böyle kizdiginizi belli ettikce daha da yapacak. Tekrar soyluyorum cok cocuksu hareket. Benim gözümden düşer buz gibi sogurdum dogrusu
Tövbe estafurlah yahu.Merhaba arkadaslar belki dert degil ama inanilmaz takiyorum bu durumu. Sinir oluyorum uzuluyorum. 1 yasinda oglumuz var gecen hafta onun dogumgununu cocuklar icin aktivite olan bir cafede kendimiz kutladik cafede canli muzikte vardi pastayi canli muzik esliginde onlar dogumgunu sarkisi soyleyerek ilan ederek kestik esimde cikista nispet yaparcasina herzamanki gibi sen cok istiyodun boyle bir dogumgunu sana nasip olmadi oglumuza oldu vsvs dedi ben bozuntuya vermedim yine bu aksam bi olayda oglum babasini tercih etti istedi neyse yine nispet yaparak bir alisi var cocugu. disari ciktigimizda evde benden cok cocugumuzu muhattap aliyo beni 2.plana atiyor evet cok guzel cocugumzla boyle guzel ilgilenmesi ama beni kaale almamasi 2.plana itmesi beni uzuyor ben mi abartiyorum yanlis dusunuyorm bir akil verin lutfen
Ben kiskanmadimki oglumuTövbe estafurlah yahu.
Cidden de allah dert vermesin yani, bu ne biçim kafalar.
Siz bir de bir insan evladı yetiştiriyorsunuz, tabi ki de sizin içinizde kalanları çocuğunuz kavuşur imkan ölçüsünde.
Yani ben küçükken bale yapamadım kızım yapıyor diye kıskanayım mı, tam tersi bana olmadı çocuğuma oldu diye sevinirim. Yani ben hiç empati yapamadım ama yadırgadım bu düşünce biçimini
Kesinlikle kasitli yapiyo kullaniyo bu durumu hosuna gidiyo ya bunlarda var birde benimle ilgilenmemesi atiyorum arabada benden cok cocukla konusmaya calismasi dosarida ayni sekilde evde ayni sekilde ben bi 3.kisi gibiyim nasil anlatsam bilemedmSize ilgisizliği varsa bunlardan bahsedin.. oğluma böyle yaptı bana nispet yaptı derseniz bebenizi kiskandiginizi buradaki çoğu üye gibi bende dusunurum ki eşiniz de bu durumun farkındaysa bi yerden sonra daha çok kasıtlı yapiyordur...
Oğlumunu kıskandırmaya çalışıyor diyorsunuz ben bozuntuya vermedim demişsiniz sizin neden bozuntuya vermeyecek bir durumunuz ortaya çıkıyor o zaman anlamadım demek istediğiniziBen kiskanmadimki oglumu
Uzulmuyomusunz hic ben onada uzuluyorm cocugumun anneyi degilde babayi secmesine herzamn anne on planda olmuyormu ben boyle hayal etmemistm hic hatta guvenli baglanmayi filan arastiriyorm nettenbizde bu durum hep var eşim sürekli yapar.. biz çok güleriz hatta.. herşeyde oglum babasını seçer eşim bana bakıp pis pis güler.. bende bunu çok güzel kullanırım. hafta sonu oglumuzu yapıştırırım babasınaavantaja çevir inan onun herşeyiyle ilginmesi bana nispetde yapsa üzülmem.. en karlı bu durumdan oglum ona bakarım. takılmayın.
Kesinlikle kasitli yapiyo kullaniyo bu durumu hosuna gidiyo ya bunlarda var birde benimle ilgilenmemesi atiyorum arabada benden cok cocukla konusmaya calismasi dosarida ayni sekilde evde ayni sekilde ben bi 3.kisi gibiyim nasil anlatsam bilemedm
Ya yanlış anlamayın da bende eşim de birbirimizden çok çocukla ilgileniriz yani arabada giderken ben çocuğumla şarkı söylerim sohbet ederim baba da katılır ama 10 cümle kurarsam 2 si eşimle konuşmam ama aklıma 3. Şahıs beni kaale almıyor benimle muhatap olmuyor hiç ilgilenmiyor hiiiiçç gelmedi bir de bunu oğlumla konuşuyor benimle konuşmuyor şeklinde de kıyas yolu ile yapmadım ya siz kendinizi ifade edemediniz yada eşiniz o kadar o kadar çoook ilgisiz ki çocuğuna gösterdiği ilgiyi bile kıskanır oldunuzKesinlikle kasitli yapiyo kullaniyo bu durumu hosuna gidiyo ya bunlarda var birde benimle ilgilenmemesi atiyorum arabada benden cok cocukla konusmaya calismasi dosarida ayni sekilde evde ayni sekilde ben bi 3.kisi gibiyim nasil anlatsam bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?