Esim cocugumuz uzerinden beni kiskandirmaya calisiyor ne yapmaliyim

Ben anladim empati kurarak gerçekten cok sacma boyle bisey yapması bana cocukca geldi. Esiniz kac yasinda? Bence onunla konusun gözümden dusuyosun ne yapmaya çalışıyosun cocukmusun sen derdim ben olsam
Bende cok bozuluyorum bu duruma bozuldugumu anladigi icinde dahada ileriye gidiyor aksamki olay benim uzerimden olsaydi cocugum beni isteseydi nebileyim utanir sıklrdm annesini istemedi beni istedi diye o uzulmesin diye cocugu ona yonlendirirdm mesela

Cok guzel cevabiniz tesekkur ederim tamda bu yuzden yapiyor belkide ben kendime engel olamiyorum bozuldugumu kiskandigimi anladigi icin yapiyor belkide
İlla bir duygu içine gireceksen eşine acıyabilirsin bak. Ne kadar zavallıca bir hareket. O utansın kendinden bence,sen yorma kendini

Bence gayet normal davranin bir daha boyle seyler yaparsa umursamayin. Kendi yaptığından utansin.

bizde bu durum hep var eşim sürekli yapar.. biz çok güleriz hatta.. herşeyde oglum babasını seçer eşim bana bakıp pis pis güler.. bende bunu çok güzel kullanırım. hafta sonu oglumuzu yapıştırırım babasına avantaja çevir inan onun herşeyiyle ilginmesi bana nispetde yapsa üzülmem.. en karlı bu durumdan oglum ona bakarım. takılmayın.

Size ilgisizliği varsa bunlardan bahsedin.. oğluma böyle yaptı bana nispet yaptı derseniz bebenizi kiskandiginizi buradaki çoğu üye gibi bende dusunurum ki eşiniz de bu durumun farkındaysa bi yerden sonra daha çok kasıtlı yapiyordur...

Bu da garip. Niye utanıyorsunuz bunun için? Çocuk bu, bazen anneyi seçer bazen babayı. Eşler birbirine de takılabilir bu konuda.

Tövbe estafurlah yahu.
Cidden de allah dert vermesin yani, bu ne biçim kafalar.
Siz bir de bir insan evladı yetiştiriyorsunuz, tabi ki de sizin içinizde kalanları çocuğunuz kavuşur imkan ölçüsünde.
Yani ben küçükken bale yapamadım kızım yapıyor diye kıskanayım mı, tam tersi bana olmadı çocuğuma oldu diye sevinirim. Yani ben hiç empati yapamadım ama yadırgadım bu düşünce biçimini
Ama eşiniz de size hangi kafa ile böyle davranıyor anlamadım sizin üzülmeniz hoşuna mı gidiyor nedir yani bir tuhaf yani

Yine soyle bir olay olmustu sabah ise giderken cocuk onun kucagindaydi oglumu istedim gelmek istemedi oda daha kucaginda tutuyo hosuna gidiyo ben olsam ayni durumda cocugu karsi tarafa kucagina dogru vermeye calisir cocugada hadi oglum ben ise gitcem annene git sen fln derim hatta bundan sobra tekrar istesene bi neyapacak filan dedi baska bigun vsvs

Ben kiskanmadimki oglumu

Kesinlikle kasitli yapiyo kullaniyo bu durumu hosuna gidiyo ya bunlarda var birde benimle ilgilenmemesi atiyorum arabada benden cok cocukla konusmaya calismasi dosarida ayni sekilde evde ayni sekilde ben bi 3.kisi gibiyim nasil anlatsam bilemedm

Uzulmuyomusunz hic ben onada uzuluyorm cocugumun anneyi degilde babayi secmesine herzamn anne on planda olmuyormu ben boyle hayal etmemistm hic hatta guvenli baglanmayi filan arastiriyorm netten

Kesinlikle kasitli yapiyo kullaniyo bu durumu hosuna gidiyo ya bunlarda var birde benimle ilgilenmemesi atiyorum arabada benden cok cocukla konusmaya calismasi dosarida ayni sekilde evde ayni sekilde ben bi 3.kisi gibiyim nasil anlatsam bilemedm

Siz kasıtlı olarak yaptığı şeyden şikayetçiyseniz güzellikle dile getirun. Oğlunuza daha fazla lgilenmesini kiskaniyorsaniz durum başka ...

Ya yanlış anlamayın da bende eşim de birbirimizden çok çocukla ilgileniriz yani arabada giderken ben çocuğumla şarkı söylerim sohbet ederim baba da katılır ama 10 cümle kurarsam 2 si eşimle konuşmam ama aklıma 3. Şahıs beni kaale almıyor benimle muhatap olmuyor hiç ilgilenmiyor hiiiiçç gelmedi bir de bunu oğlumla konuşuyor benimle konuşmuyor şeklinde de kıyas yolu ile yapmadım ya siz kendinizi ifade edemediniz yada eşiniz o kadar o kadar çoook ilgisiz ki çocuğuna gösterdiği ilgiyi bile kıskanır oldunuz

Sizi çok iyi anlıyorum, bizde de var mesela eşim biz baba kiz iz der bişey olsun mesela o benim kızım der kızıma sinir koysam kızıp uyarsam ben senin değil babamin kızıyim der, yada öper bak kızim beni öpüyor der vs. Kıskandıracak nispet yapacak seyler, ama ben kızıp kıskanmam yada belli etmem. Geneli diyemem ama, anneler kuz ki çocuklarıni babalar erkek çocuklarını kiskanani gördüm. Birde aile düzeni mutsuz kişiler eşlerinden görmediği ilgiyi ya çocuğuna veriyoruz çocuğundan bekliyor. Tabi eş kişisi de bu durumu kiskaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…