Esim cocugumuz uzerinden beni kiskandirmaya calisiyor ne yapmaliyim

Ben kendime engel olamiyorm hem kiziyorum hemde belli esiyorum bizde tam tersi erkek babaya duskun

Benim ilk oğlum aşırı derece benim çocukluğuma benziyor. Bende eşime "benim genlerim seninkileri dövdü" diyorum yani sizinle ve çocuğu ilgilenmesi apayri iki olay. Çocuğunun onu sevmesine sevinen ve ilgilenen bir baba var. Anneler babalar arasında bazi bir rekabet oluşur böyle. Ama kari koca ilişkiniz nasil orasını bilemem

Benim cocuklarda hep babalarini sevip operler. Beni 1 kez zor open bebe babasina bi yapisinca 50 kez opuyo dusun:) takacak ne var bunda:)) abartiyosun
:) :) cok minnoslar yahu yerim onları
Esimin yengesinin 3 cocugu var tam yamyam lar ve cok tatlilar anneleri diyor ki seker verir misin kızım ? Bayramda.. vermiyor bana kas goz yapti annesi sen iste diye..
Dedim verir misin bana seker? Hemen açtı avucunu verdi.. bende annesine verdim.
Anneniz düşmanınız dimi diyor. Hahahahahahahahahaha simdiki cocuklar cok tatlilar ya

Ben sorun yapmiyorum :))) diyorum ya oglun beni zorla oper babasina yapisur birakmaz. Cocugumu girtlaklayim:))

misss_girl iki kız çocuğu annesiyim.Buyuk kızım babası ile takıldığında henüz bir yaşındaki olan da onların yanına gidiyor....bazen hep beraber dışarı çıkıyorlar.Koyuyorum kendime bir çay...uzatiyorum tum gün ev ,bebek pesinden kosusturmaktan bicim degistirmis ayaklarimi ....ohhh miss. Esime "canim bu kizlar sana cok asik" dedikçe adamcağız iyice mest oluyor,yemeklerini de yediriyor filan Akilli kadın çocuğunu babasına düşkün yetiştirirmis canım.

Ya isimede geliyor cogu zaman ama uzuluyorumda kiskaniyorumda

1 yasinda cocugun 30 33 yasinda insanlari getirdigi hale bak. Allah size baska dert vermesin.

Ben sizi anlayamadim. Dusunceniz cok tuhaf geldi.
Benim de bir oglum var ve asiri derece babaci. Baba eve gelince resmen beni disliyorlar :))) Ikisi gezmeye gider, babasi uyutur. Hic sizin gibi dusunmedim. Daha avantaja ceviririm nu durumu.

E madem babasını daha çok severmiş verin eline bezi altini değiştirsin. Yemeğini yedirsin banyo yaptırıp gezdirsin siz de keyif yapın evde. Siyasetçi olun biraz o kıskandırmak istedikce pohpohlayin. Keşke benim oğlan da babasına daha çok düşkün olsa

Aklima bisey geldi :) cok muzur bisey ama
Ciddi soyluyorum :)

Madem size nispet yapiyor , cocugun sorumluluklarinin bir kismini ona verin uyutmak yedirmek tuvaletine yardimci olmak gibi. Babasi seni cok seviyor. En cok seni seviyor hadi hallediver diye. Hem de cocugun yaninda sakayla soyleyin bakalim nispeti ne kadae surcek :))))))))))

Neler gorecek daha bu gozler aman Yarabbiiii kiz cocugunu mu kiskaniyorsun birak sevsin adam cocugunu.

Bende mi gariplik bebegimle ilgilenmesi cok guzel ama sorun benimle ilgilenmemesi 2.plana atmasi ben mi abartiyorum
Ben eşimle konuşuyorum bak senin bir değil iki kızın var bende ilgiye muhtacım diye bence bu tatlıda bi durum bu kadar yüklenenler eşlerinle ilişkileri bu kadar mı uzak iki yabancı olmuşlar evlat ayrı karı koca ilişkisi ayrı

Uzulmuyomusunz hic ben onada uzuluyorm cocugumun anneyi degilde babayi secmesine herzamn anne on planda olmuyormu ben boyle hayal etmemistm hic hatta guvenli baglanmayi filan arastiriyorm netten

üzülmüyorum çünkü babasını görme zamanı kısıtlı akşamdan akşama pazar günleride babasının oglumu biraz şımartmasına kendi tarafına çekmesine izin veriyorum. her zaman benimle benim terbiyemle büyüyor zaten elimden geleni yapıyorum oglum için.. benim içinde öncelik oglum eşin içinde öyle.. hatta örnek veriyim akşam oldu olay. fıstık ayıklıyordum. az kalmış eşimde bende yemedik ogluma ayıkladım. eşim ayıklada oglum yesin dedi. ben yemim demi dedim ilk o dedi.. benim daha çok hoşuma gidiyo önceligi o olması..

Gayet anlaşılır yazmışsınız ve haklısınız. Bazı erkekler , erkek evlat sahibi olunca havaya girerler. Babasının oğlu, paşam, veliahtım gibi isimlerle seslenenler bile mevcut. Ayrıca sana kısmet olmadı demek yerine , üzgünüm hayatım sen de istemiştim, bir dahaki sefere de senin için böyle bir organizasyon yaparız diyebilir. Bu şekilde davranması çok itici

Son düzenleme:
Eşinle aranızda iletişimsizlik mi var. Gerçekten sizi kıskandırmak için yaptığını düşünüyorsanız eşinizin bilinçalttında yatan istenilme beğenilme sevilme dürtüsü küçüklükten kalma bir sorun olabilir iyi tarafı bunu başkalarıyla değil çocuğuyla tamamlıyor olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…