- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
Ben kendime engel olamiyorm hem kiziyorum hemde belli esiyorum bizde tam tersi erkek babaya duskunSizi çok iyi anlıyorum, bizde de var mesela eşim biz baba kiz iz der bişey olsun mesela o benim kızım der kızıma sinir koysam kızıp uyarsam ben senin değil babamin kızıyim der, yada öper bak kızim beni öpüyor der vs. Kıskandıracak nispet yapacak seyler, ama ben kızıp kıskanmam yada belli etmem. Geneli diyemem ama, anneler kuz ki çocuklarıni babalar erkek çocuklarını kiskanani gördüm. Birde aile düzeni mutsuz kişiler eşlerinden görmediği ilgiyi ya çocuğuna veriyoruz çocuğundan bekliyor. Tabi eş kişisi de bu durumu kiskaniyor
:) :) cok minnoslar yahu yerim onlarıBenim cocuklarda hep babalarini sevip operler. Beni 1 kez zor open bebe babasina bi yapisinca 50 kez opuyo dusun:) takacak ne var bunda:)) abartiyosun
Ben sorun yapmiyorum :))) diyorum ya oglun beni zorla oper babasina yapisur birakmaz. Cocugumu girtlaklayim:)):) :) cok minnoslar yahu yerim onları
Esimin yengesinin 3 cocugu var tam yamyam lar ve cok tatlilar anneleri diyor ki seker verir misin kızım ? Bayramda.. vermiyor bana kas goz yapti annesi sen iste diye..
Dedim verir misin bana seker? Hemen açtı avucunu verdi.. bende annesine verdim.
Anneniz düşmanınız dimi diyor. Hahahahahahahahahaha simdiki cocuklar cok tatlilar ya
Ya normal sekilde soylemiyorki tamamen bana nispet yaparcasina kiskandirarak
Ya isimede geliyor cogu zaman ama uzuluyorumda kiskaniyorumdamisss_girl iki kız çocuğu annesiyim.Buyuk kızım babası ile takıldığında henüz bir yaşındaki olan da onların yanına gidiyor....bazen hep beraber dışarı çıkıyorlar.Koyuyorum kendime bir çay...uzatiyorum tum gün ev ,bebek pesinden kosusturmaktan bicim degistirmis ayaklarimi ....ohhh miss. Esime "canim bu kizlar sana cok asik" dedikçe adamcağız iyice mest oluyor,yemeklerini de yediriyor filan Akilli kadın çocuğunu babasına düşkün yetiştirirmis canım.
Tabi canim :) sorun yapilcak birsey degil ki ..bende sanirim sorun yapmazdimBen sorun yapmiyorum :))) diyorum ya oglun beni zorla oper babasina yapisur birakmaz. Cocugumu girtlaklayim:))
Ben eşimle konuşuyorum bak senin bir değil iki kızın var bende ilgiye muhtacım diye bence bu tatlıda bi durum bu kadar yüklenenler eşlerinle ilişkileri bu kadar mı uzak iki yabancı olmuşlar evlat ayrı karı koca ilişkisi ayrıBende mi gariplik bebegimle ilgilenmesi cok guzel ama sorun benimle ilgilenmemesi 2.plana atmasi ben mi abartiyorum
Uzulmuyomusunz hic ben onada uzuluyorm cocugumun anneyi degilde babayi secmesine herzamn anne on planda olmuyormu ben boyle hayal etmemistm hic hatta guvenli baglanmayi filan arastiriyorm netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?