Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

didemms23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
744
0
46
Malatya
ortada bosanma yok bişe yok adam dava acmıs ' müşterek cocuk ile sahsi ilişki kurulma talebi' davanın konusu izahatı dinleyince cok güleceksiniz
davalı eş .... tarihinde .... (kızımın ismi yazıo) alarak evden ayrılmıstır.ancak müvekkilimi telefonla dahi aramadıgı için nereye gittgini bilememekteyiz.yukarıda verilen adres davalı didem ... ün babasının adresidir.davalının oraya gitme ihtimali veya ailesiyle haberlesme ihtimali bulunması nedeniyle yukarıdaki adres belirtilmiştir
davalının bu eylemi nedeniyle .... ... ü (kızımın adı) nüfus kaaydi dahi yapılamamıstır
davalı eş .... tarihinden itibaren müşterek cocugu müvekkilimi göstermemektedir
müşterek cocukla sahsi ilişki kurabilmesi için sayın mahkeminize basvurma zorunlulugu hasıl olmustur
netice talepdede söle yazıo
müvekkilim ile müşterek cocuk ...... arasında haftada bir defadan az olmamak üzere sahsi ilişki TESİSİNE ve durumun aciliyeti göz önüne alınarak tensip ile birlikte görüş günü BELİRLENMESİNE
yargılama giderlerii ile üçreti vekaletin davalı traf üzerinde bırakılmasına
falan fesman :S:S:S

nasıl yani yaa...Siz daha ayrılmadan buna neden gerek görmüş kü bişey anlamadım :26:

Ciddi misin... ..Yaa bu adam çok gururlu olduğu için avukatları mı sokmuş araya.....
Kendi gelip güzelce senden özür dilese bir şey mi olacak sanki.....:26:

E hani görüşüp konusacakti?
Birde ücret masraf neyse sana yikmaya çalışıyor
Ailesi iyi gaz vermiş canım
görmek istedi mi kendisi hiç evden ayrıldıktan sonraçocuğu?:26:

Sen neden hıc konusmuyorsun esıne sorsana bu ne demek dıye canım artık kendı kendıne durma bence sor
bu nedır yanı ..hıc aramadı sormadı ,nufusa bıle gecırmeden gelmıssın barı nufusuna gecırsın cnm ver evrakları ..
Sen baska sehırdesın dı mı?Haftada bır nasıl görecek o zaman ?

Ciddi misin... ..Yaa bu adam çok gururlu olduğu için avukatları mı sokmuş araya.....
Kendi gelip güzelce senden özür dilese bir şey mi olacak sanki.....:26:

E hani görüşüp konusacakti?
Birde ücret masraf neyse sana yikmaya çalışıyor
Ailesi iyi gaz vermiş canım
görmek istedi mi kendisi hiç evden ayrıldıktan sonraçocuğu?:26:

ben nüfusunu cıkarrttım canım onu mu beklicem valla bilmiom arasam mı simdi dicek bak tırstı aradı

siz yazın ben geliyorum hastaneye gitcem bebegim hasta sonuclarını göstercem doktora :S offfffffffff bilmiorm nabacam

Haydaaa ücreti bile senin üstüne yıkacak yuhh bunların erkekliğine be!
Babasının adresini o kağıda yazana kadar atla da kapısına git be adam!
Ayyyy gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Çok sabırlısınız arkadaşım anan,baban bir büyüğün arasın silkelesin şunları yaa
Ne bu saçmalık?
Biri şunlara dur desin hanımlıktan, beylikten anlamayan tipler anlaşıldı.
Ayyy ben burda krize girdim.
Allah sana güç versin

didem neden eşinle konuşmuyorsun aralara hep başkalarını sokuyorsunuz
bu kadar belirsizlik olur mu

gerçi bu yazıyı gönderen adamla konuşsan ne yazar da
en azından bi karar varırsınız böyle gitmez ki

Nasil yani tam anlayamadim canim ya? Resmi nikahiniz varsa cocuk zaten direk babasinin nufus hanesine yazilir...cocuk kimin uzerine kayitli ki?

madem iş bu kadar çirkinleşti sende dava aç, çok mu zor bi kalem bi kağıda bakar, boşanma davası yok bişey yok ortada öyle davamı olur,sen de de ki beni evden kovduğu gibi bi kere bile aramadı, telefon kayıtlarını çıkar ortaya, öyle olmaz böyle olur pisliğe bak sen,ailenin yanına gitmeyip napcakmışsın yeni doğmuş bebekle, ne demek yerini bilmiyoruz okuyan güler

şaka gibi şok oldum kayınbiraderine bişekilde haber uçur şunun havasını alsın eşşek gibi getirsin kapına hayvana bak çocuğunu aramamış sormamış bide dava açıo

Canım sen böyle sessiz kalırsan yarın'da boşanma davası gelir.
Sen ne yapılması gerekiyorsa yapmalısın,bundan sonra sessiz kalma..
Bir avukat yakınınız varsa görüş yada burda avukat arkadaşlar yardımcı olsun.
Sende bir kere dahi gelip görmediğini, babamın evinden başka nerde olabilceğini.Dogduğu günden beri genel ihtiyaç bez, mama masraflarını, karşılamadığını vs..bunun gibi şeylerden şikayet de bulun.
En önemlisi'de ÜZÜNTÜDEN Anne sütününden kesildiğini ki bu çok önemli bir durum bence..
SENİ VE YAVRUĞUNU BÖYLE ÜZMEYE KİMSENİN HAKKI YOK..

Son düzenleme:
Ne adam yaa
Nasıl baba ya
Nasıl bir eş yaa..
Yazık yaa gerçekden yazık.
Çok şey yazmak daha içimden geliyor ama seni etkilemek istemiyorum...

Kaynım çok iyidir diyordun galiba.
Ara durumu anlat bu olaya iyi bir el atsın artık
Gerekirse senin ailen,sen de birlikte gidin bu kaynın da olsun ama
size destek olur,toparlar falan.
Ama artık sessiz kalma.
Boşanmaya niyeti olan adam bu davayı açana kadar boşanma davasını
açar. Adam seni korkutup döndürmeye çalışıyor.
bir özür bile dilemeyecek,önünde eğilmeyecek.
İnsan bebeğinin hatrına karısına köle bile olur yahu ne var iki tatlı sözle
gönlünü alsa.
Ama yok gururu daha önemli.
En güzel günlerinizi ne hale getirdi yazık günah!

çok kızdım gerçekten, bir arayıp sorsa özür dilemese bile dön evine dese gel dese yeterdi sana yani çok saçma davranmış gerçekten, aklıma gelen çok şeyler var yazamıyorum resmen ayrıl diyorum diye taşa tutarlar beni hem de ne bileyim sen seviyorsun evine dönmek istiyorsun. İnşallah kocan en büyük pişmanlıkları yaşar da kızınla senin yoluna paspas olur serilir canım ne diyeyim

s.a didem bacım. okuduğumda inanamadım yani nasıl olur nasıl bi gururdur bu... kaynına anlat durumu bence,bi akıl versin kardeşine.hiç mi akıllı insan yok bu adamın cevresinde

s.a didem bacım. okuduğumda inanamadım yani nasıl olur nasıl bi gururdur bu... kaynına anlat durumu bence,bi akıl versin kardeşine.hiç mi akıllı insan yok bu adamın cevresinde

yok canım yok hiç bir akıllı yok.olsa bu zamana kadar bu kız böyle üzülmez.
gerçi tamam onlar öyle diyor ama baba olucuk eş'de özlemez merak etmez mi yeni dünya ya gelmiş olan yavrusunu..
hepsi nasıl gittiyse öyle gelsin burnu sürtsün diyorlardır eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…