Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

ayyyyyyyyyyyyyy yaaaaaaaaa okudukça cinlerim tepeme çıktı
ne insan lar var böyle biz 7 yıldır bir bebeğimiz olsunda mutluluğumuza mutluluk katsın diye uğraşıyoruz
bebeği olanlarda böyle kıymet bilmiyo
bu nasıl bir adamdır
bu ne inattır anlamadım inan ki kaç aydır takip ediyorum yazılarını
senin ailenden birisi kayınpederin yada kv görüşse konuşsa büyükler araya girse bence
böyle birbirinizi görmedikçe soğuyosunuz kininiz artıyo
senin için değilsede bebek için bence
gerçi o kalpsiz adam
çocuğunu düşünse çoooktan bir yolunu bulurdu
ne bileyim yaaaaaa allah yardım etsin ne taraf hayırlıysa oraya çevirsinnnnnnn

bu nasıl erkeklik nasıl babalık adam hem aramıyor sormuyor hem de utanmadan dava açıp masrafı da üstüne yıkıyor
yok artık cidden tiksindim erkek milletindenbu kadar da beyinsiz vicdansız olunmaz ki
bu adama hiç acıma sende dava aç canım çocuğumun masraflarını karşılamıyor aramıyor sormuyor diye eşinde ailesi de bunu hakediyor

afedersnz ama b.. yıkar masrafları benim üstüme ne varki nasıl karsılayayım sabahtan beri ne yapıyorum bilmiyorum cocugum hasta bu böle üstüne geldi kafam allak bullak

canım zaten cevap vermem gerek 2 hafta içinde kuzenimin kaynı avukat birazdan onla konsucam

bide beni düşün sen okdukca cinlerin tepene cıkıyor ben bnları yasadıkca neler cekiyorum :S bakalım avukatla konusayım bi ona göre arayacam serefsizi

haklısın canım suan kafam hiç iyi değil saglıklı düşünemiyorum bugün arayacaktım esimi arayacaktım annem bırakmadı

Nasil yani tam anlayamadim canim ya? Resmi nikahiniz varsa cocuk zaten direk babasinin nufus hanesine yazilir...cocuk kimin uzerine kayitli ki?
canım ben bebek bi haftalıkken babamgile küstüm geldim cocugun nüfsu cıkmamıstı o zaman ben babamgile geldikten sonra cıkardım

canım zaten benmde anlamadıgım o bosanma yok bişey yok böyle dava nasıl acıyolar karsılık vermem lazım zaten vercem aynen dediklerini söylicem avukata

şaka gibi şok oldum kayınbiraderine bişekilde haber uçur şunun havasını alsın eşşek gibi getirsin kapına hayvana bak çocuğunu aramamış sormamış bide dava açıo

ucurdum bile gerci ondanda umudu kestim kimsenin bana faydası yok onu anladım

iyi edersin canım avukat sana yol gösterecektir ne yapman gerektiğini bizlerden iyi bilir
Allah sana sabır versin canım bebeğin için sakin olmaya çalış

amin canım Allah razı olsun sakin olmaya calsıyorum işte olmuyor bugün postacı geldi kapıya yine dizlerim kırıldı acıkcası bosanma davasıdır diye düşündüm ama öyl e cıkmadı cok nefissizmiş hala soyadını tasıyuorum beni mahkemeye veriyor

zaten bosanmaya niyeti yok olsa coktan acmıstı davayı ben onu cok iyi tanıyorum bilmiyorum böyle yaparak beni korktuyorki kendim gideyim ama kusura bakmasın heleki bunlardan sonra hayatta gitmem keendi gelmedigi sürece ailemde izin vermez zaten

inşaallah canım ya valla dedigin gibi o kadar sey yapıyor hala sevmiyorum diyemiyorum hiç kin tutamıyorum

yangına körükle gitmek istemem ama gitme canım
eşin kapına gelmeden özür dilemeden dönme kocan bunu haketti
ailende izin vermiyormuş zaten onları çiğneme

s.a didem bacım. okuduğumda inanamadım yani nasıl olur nasıl bi gururdur bu... kaynına anlat durumu bence,bi akıl versin kardeşine.hiç mi akıllı insan yok bu adamın cevresinde

as bacım ben acıkcası bekliyordum anneme bikac gündür söylüyordum bu ppolise sikayet etti benden ses cıkmayınca baska sekil beni korkutacak diye akıl mı alıyor o gerizekalı kimseyi dinlemez o valla demek yokmus akıllı

yangına körükle gitmek istemem ama gitme canım
eşin kapına gelmeden özür dilemeden dönme kocan bunu haketti
ailende izin vermiyormuş zaten onları çiğneme

öyle zaten afedersiniz esekmiyim bunlara ragmen kendi ayagımla gideyim valla artık geleceginide hiç zannetmiyorummmmmmmm

bebegin adina uzuldum didem
Allah yardimciniz olsun senin ve kizinin

öyle yoruldumki anlatamam bebegim hasta bi yandan bunlar bi yandan nedir bu yasadıgım anlammadım mahkemenin yakınından bile gecmemişim görmemişim dava mava inanamıyorum hala nasıl böle oldu pöf polise kadar sikayet etti çökmüş durumdayım

şahsi ilişki tesisi ne demek tek mi görmek istiyormus gerci birazdan avukatla konusunca sorcamda bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…