senin söyledigini inan bende cok düşünüyorum biizi sevmedigini seven insanın böyle yapmayacagını bende daha büyük seyler bekliyorum artık .ama inan git bosanma davasını ac demek kolay ama olmuyor işte yapamıyorsun benim bi cocugum varMerhaba Didem;
Önceki konuna hiç yazmadım, ancak ara ara okudum.
Bekledim ki güzel bir gelişme olur.Ama olmadı malesef...
Yazmak da istemedim, üzülürsün diye ama yazacagım artık...
Sen hala eşini sevdiğini söylüyorsun,
ama eşin ne seni, ne de çocugunu sevmiyor, deger vermiyor.
Seven, deger veren adam daha yeni dogum yapmış eşini, yeni dogmuş çocugunu bu hallere düşürmez.
Hem arayıp sormuyor, hem de bebegi görmek için dava açıyor.
Evliliği çocuk oyuncagı sanıyor sanırım. Gözdagı vermek neden ya?
Adam gibi adam, böyle ucuz oyunlara başvurmaz.
Alır karısını karşısına konuşur.
Eşinin etrafındaki herkese de yazıklar olsun. Hiç mi kimse çıkıp da buna bir şey demiyor?
Bence bu işin içinde senin tahmininden de fazla iş dönüyor.
Adamın çocugunun nüfus cüzdanının çıktıgından bile haberi yok!
Ben senin yerinde olsam ne yapardım biliyor musun?
O dava kagıdı geldiği anda gider boşanma davası açardım.
Bir daha da yüzüne bakmazdım.
Çünkü bana yeni dogmuş bebegimle bunları yaşatan, insanlıktan nasibini almamış kocaya koca demem.
Erkek diye dolaşmasın etrafta boşuna!
İnan çok sinirlendim...
Şahsi ilişki tesisi de bebegin babasını hangi günlerde, ne kadar arayla ve süreyle görecegi mahkeme kararıyla talep edilmiş.
Mahkemeyi kazanırsa, mahkemenin belirlediği saatlere göre bebegi görecek...
Didem canım senın olayında 2 secenek var..
1.Böyle ne olacak dıye bekleyeceksın ama kendı kendını yıyeceksın ,gunler gectıkce umudun uzaklasacak
tamamen alısmaya ve bıttı mı demeye baslayacaksın ..
2.Ya da artık madem seviyorsun ve kımseye kızgın degılsın ,ara ve konus esinle ..bulusalım de ve yuzyuze
görusme ayarla ..Hem neden aramadıgını ögren hem de neden bu davayı actıgını sor..bu böyle olmaz cnm,
artık adım at bak Ocak olsu nerdeyse 2aya gelecek ,ben sana demıstım zaman cok gecmeden halletmelısın
dıye..Yoksa ıkı taraf da alısıyor ve bır bakmıssın bıtmıs..(
senin söyledigini inan bende cok düşünüyorum biizi sevmedigini seven insanın böyle yapmayacagını bende daha büyük seyler bekliyorum artık .ama inan git bosanma davasını ac demek kolay ama olmuyor işte yapamıyorsun benim bi cocugum var
yahu ailen ne diyo bu ise
bu yaptigi saygisizlik kalleslik sana ve ailene
bebegi kullaniyo dusunebiliyormusun !
haa araci gonderip bebegi illa gormek istedigini soylemisse
geri aliyorum soylediklerimi ama dedigin gibiyse cidden onursuzluk bu yaptigi
ama hala kiymetli gozunde isin kötü tarafi bu
Evet kolay degil.
Benim de 2 evladım var.
Ama çocugumu arayıp sormayan birine de sırf ondan çocugum var diye katlanamam.
Çünkü eşinin yaptıgı hiç yenilir, yutulur şeyler degil...
Gurur , gurur nereye kadar gidecek bu işin sonu.....Resmiyette sen ve çocuğun onun soyadını taşıyorsunuz ama haftalardan beri ayrı yaşıyorsunuz....
Annen baban ve sen çok sabırlı insanlarmışsınız inan.....Eve gelen o kağıt üzerine baban aramalıydı bence oğlum sen neyin peşindesin,bu ne demek diye....
benim eşim beni böyle aramasa sormasa kaç ay boyunca ben çatlardım dayanamazdım gider ben onu arar senin ne derdin var beni sevmiyosan bu masum suçu ne diye sorardım
sen çooook sabırlısın sanırım
Evet kolay degil.
Benim de 2 evladım var.
Ama çocugumu arayıp sormayan birine de sırf ondan çocugum var diye katlanamam.
Çünkü eşinin yaptıgı hiç yenilir, yutulur şeyler degil...
katılıyorum bu yoruma, bu nasıl bir saçmalık, önce sorarsın çocuğu görmek için göstermiyorlarsa tamam...
ama böylesi resmen iftira, yarın başka bir iftira da atabilir (hele ki davanız açılırsa)
dikkatli ol bence...
bu forumda o kadar üzücü konular okudum ki,bu da onlardan biri.çoğuna yorum yapmadım,takip ettim sadece.arkadaşlar konu sahibi arkadaşlara üzüldüler,akıl verdiler,dua ettiler bol bol.bir çoğunun sonuca bir baktık kadın affetmiş kocasını.onun için üzülen onca kadın şaşkınlık içinde yorum yapınca suçlu oldular bir de.lütfen siz onlardan biri olmayın.şöyle bir düşünün,bir erkek bir kadına ne kötülükler edebilir.dayak ,aldatma,ekonomik şiddet,psikolojik şiddet.sizinki hangi gruba giriyor peki.eşiniz hangi hafifletici sebepten dolayı affedilmeyi hakedebilir .hala seviyorum dediğiniz için soruyorum bunu.sevmeyin.kendinize ,ailenize ve de çocuğunuza olan saygınızdan dolayı sakın sevmeyin.yok sevgi diye birşey,unutun bunu.değer vermek var,ahlaklı davranmak var,allahtan korkmak var,lohusa karısına süt kokulu bebesine sahip çıkmak var.bunlar yoksa hiçbirşey yok,bilmem anlatabildim mi.en zor günleri atlattınız bence.40 ınız bile çıktı.beklemeyin açın davayı.hala o gelmeden gitmem diyorsunuz.bence kapınızda davul bile çalsa gitmeyin.hangi açıklamayla alacak gönlünüzü.kusura bakma çok kızgındım ancak duruldum mu diyecek.o gittikçe çamura saplandığının farkında bence,son çırpınışları.dikkat edin üzerinize sıçratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?