eşim çocuk dan soğudunu söylüyor

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
4yasina yeni girmiş bir kızım var eşim kalabalık bir ailede büyümüş kızımız doğduğundan beri bir çocuk daha istiyor birlikde büyükler birlikde okula giderler birbirlerine hem arkadas hem kardes olurlar vs. diyor bu zamana kadar devamli erteledim maddi yönden dururmumuz cokda kötü degil küçük bir ciftligimiz vvarben hayvanlar la ilgileniyorum eşim de baska bir işte çalışıyor hamile kalirsam isten çıkıp hayvanlara bbakicak.Bende biraz daha maddi olarak rahatlayalim ehliyet almak istiyorum onu aliyim seneye yapalim bir cocuk daha diyorum eşim de sen böyle dedikce ben de soguyorum artık diyor çocuk rizkiyla bereketiyle gelir diyor acaba gerçekten soguyor mu??

Bunu esine sorsana.Burdakiler ne bilsin sogur mu sogumaz mi..

Yani ehliyeti almak ne kadar sürüyor ki çalışmalara başlayın ehliyetide alırsınız.çocuk hemen olacak diye birşey yok.herşeyi çok planlı yapınca bazı erkeklerde ters etki yapıyor.

Bencile bak ya. Tabi kendisi sadece çocuğun yapım aşamasında olacak, ondan bol keseden sallıyor.
Ev işi, diğer çocuğun sorumluluğu, maddi durumlar, hamilelik, psikolojik harpleri göğüsleyecek var nasıl olsa.
Siz ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın. Isınır o tekrar birşey olmaz.
Hep bu coğrafyanın erkekleri böyle ya, neden acaba?

Çocukdan değil çocuktan olacak...milletçe şu kelimeleri yanlış kullandığımıza inanamıyorum

Çocukdan
Ayle (aile diyecek)
Eylenmek (eğlenmek)

Ne kadar çok arttı bunlar ya
İngilizce eğitimimiz vasat bilmem ne diye konuşulana kadar gerçekten Türkçeyi bi konuşsak da o kusur kalsa. En tilt olduğum şeyler de işte tutmaya çalışıyorum kendimi ama biri yazdı mı da duramıyorum

Ben de duramıyorum ya..
Aile ye nasıl ayle yazılır aklım almıo...youtube yorumlarına bi bak cidden inanamıyorum bunlarla dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…