eşim çocuk dan soğudunu söylüyor

Ben de senden soğuyorum böyle yaptıkça deyin madem. Aklınca sizi razı etmeye çalışıyor vicdan yaptırarak. Çocuğu taşıyan siz doğuran siz bakıp büyüten büyük ölçekte siz. Ne zaman hazır hissederseniz o zaman doğurursunuz kimse karışamaz

şu laftan hoşlanmayan yüzlerce kişi bulabilirim
Maalesef öyle o cümle başlı başına bir belgesel veya kitap konusu olabilir bence
Beni derin düşüncelere sokuyor;açlıktan ölen binlerce bebek

Çok istiyorsa sizi ikna etmek için yapıyor bunu. Ben arkadaşlar gibi kötü düşünmedim basit bir blöf

Ehliyet almak için durumunuz yok çocuk İçin olabilir.
Önce ehliyet alın bence 2 çocukla bi 5 sene daha zor alırsınız .

Blöf yapıyor.

Konu sahibi ben sogudugunu düşünmüyorum.Sen geciktirdiğin için (ona göre) o da kendince naz yapıyor."Tamam tek çocuk yeter zaten bence de" de bakalım ne diyecek :)

Kendinizi hazır hissettiğinizde düşünün.
Amaç biraz da sizin üstünüzde Baskı kurmak.

Öyle bir başlık yazmışsınız ki çocuk ne yaptı da eşinizi kendinden soğuttu diye okuduk konuyu. Eşiniz kısmen haklı insan belli bir düzende bi süre yaşadıktan sonra değişiklik onu korkutabilir. Yani tek çocuklu hayata biraz daha alışırsa çocuk yapmak, onu en baştan büyütmek, bakmak zor gelebilir. Zaten bizim millette ikisi bir arada büyüsün çıksın mantığı vardır. Kimse dur hele yaptığımız çocuğu bi adam akıllı büyütüp sonra yenisini yapalım demez, öbürü de araya karışsın büyüsün der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…