- Emoji Skoru
- 6.347
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Çocukdan değil çocuktan olacak...milletçe şu kelimeleri yanlış kullandığımıza inanamıyorum
Çocukdan
Ayle (aile diyecek)
Eylenmek (eğlenmek)
Ne kadar çok arttı bunlar ya
Maalesef öyle o cümle başlı başına bir belgesel veya kitap konusu olabilir benceşu laftan hoşlanmayan yüzlerce kişi bulabilirim
öyle bir başlık atmışsınız ki bende eşiniz şuan hayattaki kendi çocuğundan soğudu zannettim. bu konu eşinizle aranızda çözebileceğiniz bir sorun buradakiler ne yapabilir ki.
Almıo değil almıyor.Ben de duramıyorum ya..
Aile ye nasıl ayle yazılır aklım almıo...youtube yorumlarına bi bak cidden inanamıyorum bunlarla dolu
Sanırım bir tek bize gelmedi rızkıylaşu laftan hoşlanmayan yüzlerce kişi bulabilirim
Öyle bir başlık yazmışsınız ki çocuk ne yaptı da eşinizi kendinden soğuttu diye okuduk konuyu. Eşiniz kısmen haklı insan belli bir düzende bi süre yaşadıktan sonra değişiklik onu korkutabilir. Yani tek çocuklu hayata biraz daha alışırsa çocuk yapmak, onu en baştan büyütmek, bakmak zor gelebilir. Zaten bizim millette ikisi bir arada büyüsün çıksın mantığı vardır. Kimse dur hele yaptığımız çocuğu bi adam akıllı büyütüp sonra yenisini yapalım demez, öbürü de araya karışsın büyüsün der.4yasina yeni girmiş bir kızım var eşim kalabalık bir ailede büyümüş kızımız doğduğundan beri bir çocuk daha istiyor birlikde büyükler birlikde okula giderler birbirlerine hem arkadas hem kardes olurlar vs. diyor bu zamana kadar devamli erteledim maddi yönden dururmumuz cokda kötü degil küçük bir ciftligimiz vvarben hayvanlar la ilgileniyorum eşim de baska bir işte çalışıyor hamile kalirsam isten çıkıp hayvanlara bbakicak.Bende biraz daha maddi olarak rahatlayalim ehliyet almak istiyorum onu aliyim seneye yapalim bir cocuk daha diyorum eşim de sen böyle dedikce ben de soguyorum artık diyor çocuk rizkiyla bereketiyle gelir diyor acaba gerçekten soguyor mu??
ben de öyle sandımöyle bir başlık atmışsınız ki bende eşiniz şuan hayattaki kendi çocuğundan soğudu zannettim. bu konu eşinizle aranızda çözebileceğiniz bir sorun buradakiler ne yapabilir ki.