Eşim , çocuk isteği , depresyon...

bordoboneli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
8
1
36
Merhaba arkadaşlar,

6 aylık evliyim , eşimin ailesi ile yaşıyorum (kaynım,kayınpederim) hali ile evde pek rahat değilim..
Eşim 3 vardia çalışıyor bende çalışıyorum. Kendinizi benim yerime koyarak bana tavsiyelerde bulunmanızı istiyorum sevgiler..

Son düzenleme:
6 aydır evlisiniz bir kere gezmeye gitmemişsiniz, peki bundan sonra ne değişecekte gideceksiniz. yine gitmeyeceksiniz. burdan öyle görünüyor. evliliği pek sevememişsin, sevemediğin bu evliliğe çocuk yapmak? keşke en başta ailesiyle yaşamayı kabul etmeseydin, ikinizde çalışıyorsunuz ne gerek vardı. diyebilecek birşey kalmıyor. ayrı eve çıksanız gezebilir misiniz ki?

6 aydır evlisiniz bir kere gezmeye gitmemişsiniz, peki bundan sonra ne değişecekte gideceksiniz. yine gitmeyeceksiniz. burdan öyle görünüyor. evliliği pek sevememişsin, sevemediğin bu evliliğe çocuk yapmak? keşke en başta ailesiyle yaşamayı kabul etmeseydin, ikinizde çalışıyorsunuz ne gerek vardı. diyebilecek birşey kalmıyor. ayrı eve çıksanız gezebilir misiniz ki?

Eşimin annesi vefat etti , bakacak kimseleri yok o yüzden sesimi çıkartamıyorum. Dün gece karar verdim konuşacaktım eve geldi yemek yerken maaşımı alınca gezmeye gidelim ya sıkıldık evde dedi :) hemde gayet istekliyi nereye gitsek diye konuyu derinleştirdi bütün gece beni ilgiye boğdu :) mutmu mutlu uyanıp işe başladım :) Sanırım fazla abarttım mevzyu sürekli mesaileri oluyordu şimdi rahatız umarım daha fazla beraber kaliteli zaman geçiririz :) Bebiş konusunu da konuştuk herşey rayına girsin ben baba olmaya hazırım seni beklerim dediiii :)))

Merhaba arkadaşlar,

6 aylık evliyim , eşimin ailesi ile yaşıyorum (kaynım,kayınpederim) hali ile evde pek rahat değilim..
Eşim 3 vardia çalışıyor bende çalışıyorum. Eşimle aramızda 12 yaş var artık baba olmak istiyor ama benim için erken olduğu düşüncesindeyim.Ayrıca 6 aylık evli olmamıza rağmen yalnız bir kere bile gezmeye gitmedik .. Eşim beni seviyor bundan eminim çok fazla ilgi gösteriyor sürekli sevdiğini söylüyor vs.. ama birlikte dışarı çıkmışlığımız yok ve evlenmeden önce buluşup gezme tarzında hiç bir yaşantımız olmadı... 6.ayımda monoton bir hayat yaşıyorum artık eşim çocuk da istiyor fazlasıyla kararsızım çocuk olur ise tamamen eve kapanacağım zaten evliliğimden de birşey anlamadım depresyona girip daha da mutsuz olacağım korkusu ile yaşıyorum. Kendinizi benim yerime koyarak bana tavsiyelerde bulunmanızı istiyorum sevgiler..

Bende 6 aylık evliyim. Benimde eşim çocuk istiyor. Ama ben hazır değilim. Ben kayınvalidemle yaşamıyorum. Ama aynı durum benim de başıma gelmiş olsaydı bende senin gibi yapar kaynım ve kayınpederimle yaşardım. Eşin 3 vardiyalıymış benim eşimde öyle inan biz bile daha çıkıp gezemedik. Çünkü yorgun oluyor geldiği gibi uyuyor. Sevgiliyken daha çok geziyorduk inan ki :KK48: Bende çalışıyorum. Keşke kayınvalidem de olsaydı da temizliğe yemeğe yardım ederdi en azından. İŞten eve gel çok zor oluyor inan ki.

Back
X