- 24 Eylül 2013
- 9.910
- 32.457
- 748
- Konu Sahibi Toprak2516
Şunu da eklemeliyim. Eşiniz elinde imkan varken böbrek için gittiğiniz randevularda yanınızda olmadıysa baba da olmasın zaten. Hiçbir anda yanınızda olacağını sanmıyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki cok haklisiniz bende boyle bir ortama cocuk getirmek istemiyorum ama gelecek planlarimda cocuk oldugu icin amrliyat olmak istedim esim ameliyat icin bile cabalamadi benimle bir kere bile doktora gelmedibakın şuna düzgün cevap bile vermemişsin hala eşim çocuk istemedi diye söyleniyorsunuz.. sürekli kavga ediyorsanız ve evinizde huzur yoksa eşiniz çok çok haklı çocuk istememekte..
adam kavga diyor siz çocuk için bir tek ben uğraşıyorum diyorsunuz. önce evliliğinizi bi düzene oturtsanız daha hayırlı olmaz mı?
oturup konuşmak olur, aile danışmanına gitmek olur önce buna çözüm bulun.. çocuk evlilik kurtarmaz, eşler arasında uyum ve huzur olmayan bi ortama çocuk yapılmaz..
Sagligimda bir problem yok cocuk da istemiyor o yuzden doktorada gelmiyorAma bu çocuk için çabalamak değil ki. Çocuk düşünmeseniz de eşinizin sağlık problemlerinizde yanınızda olması gerekir. Neden gelmiyor doktora sizinle? Bahsettiğiniz sorunlarla ilgili mi?
Tabiki cok haklisiniz bende boyle bir ortama cocuk getirmek istemiyorum ama gelecek planlarimda cocuk oldugu icin amrliyat olmak istedim esim ameliyat icin bile cabalamadi benimle bir kere bile doktora gelmedi
Tabiki cok haklisiniz bende boyle bir ortama cocuk getirmek istemiyorum ama gelecek planlarimda cocuk oldugu icin amrliyat olmak istedim esim ameliyat icin bile cabalamadi benimle bir kere bile doktora gelmedi
Bu ne kadar sacma bir yorum insanin en ufak bir saglik probleminde doktora hayat arkadasiyla birlikte gitmesi gerekir. He sizin icin bu boyle degilse tabi yorumunuz da normal.Esiniz sizinle neden doktora gelsin ki? Safra kesenizde tas var. Esiniz doktora gelse de ne yapacak?
Bu ne kadar sacma bir yorum insanin en ufak bir saglik probleminde doktora hayat arkadasiyla birlikte gitmesi gerekir. He sizin icin bu boyle degilse tabi yorumunuz da normal.
Safra kesemdeki taşın bana zararı yok diye bisey yok. Benim eniştem 45 yaşında safra kesesi deki taşın pankreasa düşmesi sonucunda öldü. Hiç bir çaresi yok sağlığını asla ihmal etme. Her ne ve kim için olursa olsun.Safra kesemdeki tasin suan bana zarari yok tabi ilerde ne olur bilmiyorum sirf cocuk icin olucaktim ameliyat simdi esim.oyle soyleyince hevesim kacti ameliyatta olmak istemiyorum esimle konusmali miyim ne yapmaliyim
Benim esim de istememisti evliligimiz ilerledikce zaman gectikce düzen kurdukca istedi.Merhaba sevgili hanimlar, oncelikle bir bucuk yillik evliyim agustosta 2 yil olucak. Esimle 5 yillik sevgililik doneminden sonra severek evlendik cocuklari cok seven birisi yegeni var onada deli olur cok sever beni sevdiginden de eminim. Benim safra kesemde tas var boyle hamile kalirsam hem.benim icin hem.bebek icin tehlikeli olurmus bu yuzden subat tatilinde prof. Bir hekimle gorustum esim yanimda yoktu doktor da ameliyat olup oyle hamile kalmami tavsiye etti bu yaz tatilinde ameliyat olucaktim. Esim son zamanlarda her gun yegenini arayip onunla.gorusuyordu bende birazda bizim cocugumuz icin cabalasan olmaz mi dedim esim de ben cocuk istemiyorum ki dedi bende neden cocuklari cok seviyorsun her gun yegenini ariyorsun dedim esimde evet cok seviyorum en yakinimda yegenim var cocuk olarak o yuzden her gun onla konusuyorum ama evliligimiz duzene oturmadi (maddi acidan cok iyiyiz) surekli kavga ediyoruz dedi. Bende inanilmaz uzuldum zatdn ameliyatim icin cabalamadigindan anlamaliydim ama anlamadim bu zamana kadar esimden bunlari duymak beni cok uzdu uykularim kacti hâl boyle olunca bende ameliyat olmaktan vazgectim ama esime bir sey soylemedim daha. Bende hemen yarin cocuk yapalim demedim.zaten ameliyat olayim sonra cocuk dusunelim demek istedim ama esim benden uzaklasip cocuk istemeyip her gun yegeniyle konusmasi cok canimi yakiyor ne yapayim bilmiyorum![]()
Bir sey yapması icin bir fayda sağlaması icin degil, yanında olmak istemesi icin bir sebebe gerek yok.Esiniz sizinle neden doktora gelsin ki? Safra kesenizde tas var. Esiniz doktora gelse de ne yapacak?
Eşiniz haklı şu türk filmi havasından bir çıkın daha iki sene yahu az tadını çıkarın cidden evliliğiniz otursun böyle ota çöpe şimdiden tartışıyorsanız çocuk olunca birbirinizi yersiniz ayrıca yeğeniyle konuşması canımı yakıyor ne demek onu hiç anlamadım bende çocuk sevmem yeğenlerimle de sık sık konuşurum eşim gelip canım yanıyo her gün konuşma cart curt dese deli misin derimMerhaba sevgili hanimlar, oncelikle bir bucuk yillik evliyim agustosta 2 yil olucak. Esimle 5 yillik sevgililik doneminden sonra severek evlendik cocuklari cok seven birisi yegeni var onada deli olur cok sever beni sevdiginden de eminim. Benim safra kesemde tas var boyle hamile kalirsam hem.benim icin hem.bebek icin tehlikeli olurmus bu yuzden subat tatilinde prof. Bir hekimle gorustum esim yanimda yoktu doktor da ameliyat olup oyle hamile kalmami tavsiye etti bu yaz tatilinde ameliyat olucaktim. Esim son zamanlarda her gun yegenini arayip onunla.gorusuyordu bende birazda bizim cocugumuz icin cabalasan olmaz mi dedim esim de ben cocuk istemiyorum ki dedi bende neden cocuklari cok seviyorsun her gun yegenini ariyorsun dedim esimde evet cok seviyorum en yakinimda yegenim var cocuk olarak o yuzden her gun onla konusuyorum ama evliligimiz duzene oturmadi (maddi acidan cok iyiyiz) surekli kavga ediyoruz dedi. Bende inanilmaz uzuldum zatdn ameliyatim icin cabalamadigindan anlamaliydim ama anlamadim bu zamana kadar esimden bunlari duymak beni cok uzdu uykularim kacti hâl boyle olunca bende ameliyat olmaktan vazgectim ama esime bir sey soylemedim daha. Bende hemen yarin cocuk yapalim demedim.zaten ameliyat olayim sonra cocuk dusunelim demek istedim ama esim benden uzaklasip cocuk istemeyip her gun yegeniyle konusmasi cok canimi yakiyor ne yapayim bilmiyorum![]()
Bir sey yapması icin bir fayda sağlaması icin degil, yanında olmak istemesi icin bir sebebe gerek yok.
Şu durumda iseniz bence çocuk düşünmeyin zaten. Eşiniz haklı ise de haksız ise de. Belli ki oturmayan bir şeyler var. Bu belirsizliğe çocuk getirmek biraz haksızlık olur.Merhaba sevgili hanimlar, oncelikle bir bucuk yillik evliyim agustosta 2 yil olucak. Esimle 5 yillik sevgililik doneminden sonra severek evlendik cocuklari cok seven birisi yegeni var onada deli olur cok sever beni sevdiginden de eminim. Benim safra kesemde tas var boyle hamile kalirsam hem.benim icin hem.bebek icin tehlikeli olurmus bu yuzden subat tatilinde prof. Bir hekimle gorustum esim yanimda yoktu doktor da ameliyat olup oyle hamile kalmami tavsiye etti bu yaz tatilinde ameliyat olucaktim. Esim son zamanlarda her gun yegenini arayip onunla.gorusuyordu bende birazda bizim cocugumuz icin cabalasan olmaz mi dedim esim de ben cocuk istemiyorum ki dedi bende neden cocuklari cok seviyorsun her gun yegenini ariyorsun dedim esimde evet cok seviyorum en yakinimda yegenim var cocuk olarak o yuzden her gun onla konusuyorum ama evliligimiz duzene oturmadi (maddi acidan cok iyiyiz) surekli kavga ediyoruz dedi. Bende inanilmaz uzuldum zatdn ameliyatim icin cabalamadigindan anlamaliydim ama anlamadim bu zamana kadar esimden bunlari duymak beni cok uzdu uykularim kacti hâl boyle olunca bende ameliyat olmaktan vazgectim ama esime bir sey soylemedim daha. Bende hemen yarin cocuk yapalim demedim.zaten ameliyat olayim sonra cocuk dusunelim demek istedim ama esim benden uzaklasip cocuk istemeyip her gun yegeniyle konusmasi cok canimi yakiyor ne yapayim bilmiyorum![]()
İstemiyorum dememiş tam olarak. Evliliğin birazdaha oturmasını istemiş ki çok haklı. Evlilik oturmadan cocuk yapılıyor sonra bosanılıyor olan cocuklara oluyor ortada kalıyorlar psikolojileri mahfoluyor. Haklı o yüzden eşinizi anlayısla karsılayın anlamaya çalısın. İkiniz içinde evliliğin içinde doğru olan buMerhaba sevgili hanimlar, oncelikle bir bucuk yillik evliyim agustosta 2 yil olucak. Esimle 5 yillik sevgililik doneminden sonra severek evlendik cocuklari cok seven birisi yegeni var onada deli olur cok sever beni sevdiginden de eminim. Benim safra kesemde tas var boyle hamile kalirsam hem.benim icin hem.bebek icin tehlikeli olurmus bu yuzden subat tatilinde prof. Bir hekimle gorustum esim yanimda yoktu doktor da ameliyat olup oyle hamile kalmami tavsiye etti bu yaz tatilinde ameliyat olucaktim. Esim son zamanlarda her gun yegenini arayip onunla.gorusuyordu bende birazda bizim cocugumuz icin cabalasan olmaz mi dedim esim de ben cocuk istemiyorum ki dedi bende neden cocuklari cok seviyorsun her gun yegenini ariyorsun dedim esimde evet cok seviyorum en yakinimda yegenim var cocuk olarak o yuzden her gun onla konusuyorum ama evliligimiz duzene oturmadi (maddi acidan cok iyiyiz) surekli kavga ediyoruz dedi. Bende inanilmaz uzuldum zatdn ameliyatim icin cabalamadigindan anlamaliydim ama anlamadim bu zamana kadar esimden bunlari duymak beni cok uzdu uykularim kacti hâl boyle olunca bende ameliyat olmaktan vazgectim ama esime bir sey soylemedim daha. Bende hemen yarin cocuk yapalim demedim.zaten ameliyat olayim sonra cocuk dusunelim demek istedim ama esim benden uzaklasip cocuk istemeyip her gun yegeniyle konusmasi cok canimi yakiyor ne yapayim bilmiyorum![]()