- 24 Eylül 2013
- 9.957
- 32.642
- 748
- Konu Sahibi ManyamisBebek
- #121
Tek çocuk düşünmesine inandınız mı? Nerde perişan halde çocuk görsem arkasından 2-3 kardeş geliyor. Nerde maddi durumu kötü olam aile görsem en az 3-4 çocuk var.Siz fazla hassasmışsınız bence.babam bana dondurma bile almazdı, unuttum gitti.hayatı bu kadar ciddiye almamalısınız bence.bize gelene kadar neler neler var dünyada.savaşın ortasında bombaların altında büyüyor çocuklar, açlıktan siroz, pislikten kolera oluyor.babası annesini öldürenler var.siz de bir zahmet bu kadarcık eksikleri unutuverin.hayat yetişkinlikte de toz pembe değil ki.
Sizin gibiler demişsin ama ben çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum bile.hatta yapanlara da şaşırıyorum neden diye? Ama bu bahane de geçerli gemedi bana.biraz da bunun kararını yaratıcı vermeli bence.düzen demek ki bu şekilde işliyor.en çok çocuk savaşlarda ve aşırı yoksullukta yapılıyor.eee allah da veriyor şimdi.ne yapalim? Bu arada konu sahibi tek çocuk düşünüyor şimdilik.
Hassas olmam benim karakterimle ilgili. Bunu değiştiremem. Ama psikoloğum hiçbir dert başkasının derdi ile yarıştırılmamalı derdi. Bu dert benim ve beni çok üzdü zamanında. Ama savaşta ölen çocuklar var, ben üzülmeyim diye teselli olmak bana daha acımasızca geliyor.
konu sahibinin parayı borsada batıran, karısının parasını hiç Eden ve hala ona çalış diyen bir kocası var. Bu olayda çocuğun yeri Neresi?