Eşim Çocuk istemiyor

canım bence sen onu baba olmaya hazırla.yavaş yavaş o sevgiyi içine sok.çocuğu olan arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelin.bebek mağazalarının önünden geçerken beraber bakın.yolda bir çocuk gördüğünüzde beraber sevin.onu heveslendir kısaca.maddi bir sorun yok birbirimizlede sorunumuz yok demiştin.bunlar benim senin durumunda olsaydım yapacağım şeyler olurdu diye düşünüyorum.faydalı olmuşumdur umarım.allah yardımcın olsun tatlım.a.e.ol

2 yil bencede cok az bir zaman bekleyin 1- 2 yil daha gecsin,daha hazir hissetmiyor kendini demekki .....

Mutlaka kendince bir sebebi vardır.
Sanıyorum bu sebebi sordun ama aldığın cevaptan pek tatmin olmadın?
Hemen kötü şeyler düşünmemek gerekir , çocuk istemiyorsa bu seni sevmiyor demek değil.

Bir kadinin cocuk konusunu düsünmemesi askiya almasini anlayabiliyorum, cünkü bütün eziyeti cekecek olan kadindir, hamilelik, dogum, cocugun sorumlulugu ve bakimi bunun yani sira ev isleri, yemek, camasir belki isede gitmek zorundadir vs. vs.....tüm bunlara gögüs germek bunca sorumluluga kendini hazir hissetmemek gayet normal, insan düsündügü zaman nasil altindan kalkarim, nasil basaririm diye cok gelgitler yasiyor:delphin:

Bu erkeklere ne oluyor anlamiyorum, aksamlari gelip yarim saat en fazla bir saat sevmekle oynamakla bir hafta sonunu ailesine ayirmakla hayatlarindan ve rahatlarindan cokta büyük ödün vermeyeceklerki...sanki moda olmus nereye baksam nerden duysam esim cocuk istemiyor, veya birtane var ikinciyi kesinlikle istemiyor....hey allahim yarrabbim dünya tersinemi dönüyor ne??:uhm:

Güzelim ne diyimki?? Esinle konusup bir karar alin, mesela en gec su zamanda olsun artik diye ikinizinde kabul edebilecegi ortak bir paydada bulusun....Bu is tek tarafli olmaz, iki tarafinda bunu istemesi lazim...:delphin:

Umarim cözersin, sevgiler:teselli:

adam istemiyosa zorla yapacak halin yok. babasının istemediği bi çocuk doğurmak doğru olmaz. etraflıca konuşun. hiç mi istemiyo yoksa istiyo mu ilerde. annesinin de babasının istemesi lazımbi bebeği bence.

iyi geceler arkadaşlar.biraz önce bende eşimle bu bebek konusunda tartıştık.ben bebek olsun diye çabalıyorum ama onda tık yok.dedim eşime allah bi çocuk verırse(ınsallah)bu çocuk benım dıye sahıp çıkma dedım.hiç hakkın yok ne oluyorsa benım zorumla oluyor dedım.bı erkek olarak onun ıstemesı lazım.sankı ben koca o hanım.delırecem yaaaaaaa

eger mümkün olacak bişey olsa bebeği tek başıma yapardım.eşime yalvarmazdım bebek yapalım dıye:((((

su erkeklerin neden ccocuk istemedigini anlamiyorum ya .
benim bildigim kadin olmasin falan der erkek SIKISTIRIR
bazen diyorumki benmi kadinim o mu kadin diye zirt pirt kuser
kavgamizda bitti der. cocuk meselesini askiya aldim der
galiba hata bizde biz bu manyaklara cok yuz veriyoruz
eski kadinlar oylemi ne kadar resmi ler
ama erkekleri hala seviyo alttan aliyo

2 yıl neki canım biz 5 yıl olduk hala istemiyo :emir_bebek: bende cok istemedim aslında ama ilersi için bile güzel bahsetmiyo ona takılıyorum tek dogru zaman güzel şartlar bunu bekliyodur eminim en azından bizde böle sıkma canını kaderde ne varsa ole olacak üstüne gitme ben asla baskı sonucu olsun istemem ortak istenmeli sevgilera.s.

Bu yazıları yazan arkadaşların eşleri çocuk istemeyen arkadaşların şu anki dudumunu çok merek ediyorum.Ne yaptılar?Ben de 3 yıllık evliyim maddi sorunumuz yok ve eşim çocuk için erken diyo yaşımız almış başını gidiyo.Ben ne yapacağıma karar veremedim.Bu durum okadar canımı acıtıyo ki...Ben anne olmak istiyorum.Evlenmeden önce çocuklarımızın isimlerini bile koymuştuk.Eşim çocuk üzerine mesajlar atardı hep çok istekliydi.2 yıl yapmayalım diye konuştuk ama 4 yıl olucak eşim çok duyarsız davranıyo.Banan karşı çok iyi ama çocuk konusuna gelince iş değişiyo.Çok moralim bozuk çok.:59:

Acaba Konu Sahibi Arkadaşımın Çocuğu Oldu mu?
Vallahi Bende Onu Merak Ettim :1:

Bacım Bu Gece Çok Meraklıyız. Kabul Et Sende, Bende :)

bence eşine bir de tıbbi yönden anlatmayı deneyebilirsin
30dan sonra yumurtlamanın düzeninin değiştiğini; daha zor hamile kalındığını; kadın sağlığı için 30u geçirmemek gerektiğini anlatabilirsin

ben de yaşadım bu kadar keskin bir istememe durumu olmasa da eşim çok sıcak bakmıyordu 1-2 sene geçsin istiyordu
rutin kontrolüm için doktora gittiğimde rahim duvarımda kalınlaşma olduğunu söyledi
adetim düzensiz olduğu için atamadığım yumurtalar rahim duvarına yağışıyormuş fln filan
büyük bir problem yok ama çocuk sahibi olmayı çok geciktirmemeniz lazım dedi
26 yaşımdayım ben; 30a kadar bekleme 1-2 seneye yap dedi

eşim sordu akşam nasıl geçti muayene diye, anlattım
her seferinde biriki seneye yaparız diyen eşim bu sefer daha net planlar kurmaya başladı
işte sene sonuna doğru olsa şu zmn doğar Allah aratmasın fln

çok baskı yapmadan anlatmak lazım tatlım
ters tepiyor naza çekiyorlar insan doğası
bu şekilde de anlatmayı dene istersen

ha bir de benimki evdeki düzenimizi kuramamaktan çocuğa nasıl bakacağımızdn falan endişe ediyordu
çok rencide oldum bunu duyunca,
sonuçta hem çok yoğun bir işim hem de çok nadiren temizlikçi aldığım kendim çekip çevirdiğim bir evim var
ama onun dikkat ettiği şeyleri istersem ve vaktim olursa çok rahat yapabileceğimi gösterdim
biraz gururum kırılmıştı başlarda ama ortak bir hayat için sonuçta tüm bunlar
kırıldığımı ona da anlatmıştım artık hazır hissettiğinde
sanki ben hiç korkmuyorum sadece o korkuyor gibi onu hazırlamıştım resmen
ama anlattım, konuştuk
akşamları folik asitimi i içirmeden yatmıyor artık

düzelir tatlım,
konuş eşinle, anlat

benim 7 yaşında bi oğlum var 9 aylık evliyken doğdu tek çocukla kalmak istiyor çok üzülünorum acaba nedeni ne olabilir

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar
Maalesef ben kocamı bebek yapmaya ikna edemem böyle bir şey yapamam eğer aile olmak istemiyorsa bu onun bileceği şey başka kadınlara kocaları yalvarırken,ikna etmeye çalışırken neden ben tersini yaşayayım ki çok gurur kırıcı benim için
İstememesinin sebebi ne olursa olsun belki sevmiyor belki sorumluluk almak istemiyor belki başka bir şey (aklıma gelmeyen yok) ama normal değil işte yaa
Bildiğim bir şey varki ben anne olmak istiyorum bebek için yıllarca bekleyemem eğer baba olmak istemiyorsa kendime yeni bir yol çizebilirim ve haksızda sayılmam değilmi?
Konuşma yaklaşık 8 sene önce olmuş. Ama danışmak istedim malesef benim eşim de istemiyor lafını bile açtırmıyor gerçekten çok gurur kırıcı çok mutsuzum

Zaman mı değişti, erkekler mi anlamadım. Çevremde, akrabalarımda çocuk istemeyen bir erkek görmedim. Ama burda ara ara çıkıyor böyle bir konu. Nedeni ne olabilir bilemeyeceğim.

Asıl çocuk olayında kadın kendini hazır hissetmeli. Çünkü çocukla ilgili herşeyi kadın yapıyor. Erkeklere sorumluluk mu çok geliyor.

Kadın napsın. Zor bir hamilelik dönemi, aynı şekilde loğusalık, devasa boyutta kilo alımı, bozulan vücut, emzirme dönemi, gecelerce uykusuzluk vs... daha bir çok şey. Ee... bu erkeklere ne oluyor ki?

Back
X