Eşim Çocuk istemiyor

Aynı durumu bnde yaşadım ben evliliğimn ilk yılında istedim esim istemedi olmaz falan dedi ama bakti bn cok.uzluyrm yaptik ama simdi anliyrm cocgn agir bi sorumlulik gerektrgini yani.erkekler bnlari.dnsyr.hazi hissetmiyrlar bazilarda dgmdan sonra bzln vücuda takiylar kafayı mesela.esim bana hep.derdi evliliğinin.tadini cikar bi iki.yil sadce gezip tozalim.sonra zaten yaoicaz ama ben direttim tabi :) o zamanlar cocukla gezerim sanmstm.ama oyle olmyrms ama herseye rağmen oglusumla mutluyum iyiki diyrm hep

Bende ilk zamanlar ayni sorunu yasadim. O zamanlar esim gercekten istemiyordu ve hazir degilim diyordu. Simdi cocuk diye diye bi hal oldu bu seferde deniyoruz olmuyor:) Hem 2 yil cok erken bence biraz daha bekleyin hayatinizi Yasayin. Emin olun esiniz kendi gelicek bebis istiyorum diye. Uzulmeyin, rabbim herseyin hayirlisini versin.

Merhaba arkadaşlar
biz 2yıllık evliyiz ilk sene ikimizde istemedik çocuk sahibi olmayı sonra istiyoruz dedik ama hep ertelemeye başladık bugün bir arkadaşımın hamile olduğundan bahsettim ve biz ne zaman yapacağız dedim verdiği cevapla şok oldum 'ilerde birgün yaparız' dedi
Gerçekten anlamıyorum ve normal gelmiyor çevremde eşinden çocuk istemeyen biri hiç duymadım Bir erkek neden eşinden çocuğu olsun istemez soruyorum size?
yaşlar kaç?

Merhaba arkadaşlar
biz 2yıllık evliyiz ilk sene ikimizde istemedik çocuk sahibi olmayı sonra istiyoruz dedik ama hep ertelemeye başladık bugün bir arkadaşımın hamile olduğundan bahsettim ve biz ne zaman yapacağız dedim verdiği cevapla şok oldum 'ilerde birgün yaparız' dedi
Gerçekten anlamıyorum ve normal gelmiyor çevremde eşinden çocuk istemeyen biri hiç duymadım Bir erkek neden eşinden çocuğu olsun istemez soruyorum size?

Merhaba arkadaşlar

Selamünaleyküm iyi günler. Abla aradan 9 yıl geçmiş. Ben senin olayını çok merak ediyorum. Çünkü bende aynı dertten muzdaribim 9 aylık evliyim ama eşimin çocukla alakalı bi muhabbeti yok. Çok zoruma gidiyor çok. Evlendiğime dahi pişman oldum. Ne biliyim durumu en kötü olan insanlar bile çocuk yapmaya korkmazken bizzz=(eşime karşı sevgimde azaldı bu yuzden. Siz ne durumdasınız şuan abla. Gercekten çok merak ettim. Ve şu var artık onun yuzunden ben soğudum çocuktan bebekten

Yine eski bi konu hortlatilmis ;) aradan 9 yıl geçmiş. Ee yaptın mı çocuk Z zigor

Aynen bende merak ettim. Rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip etmiştir ablama. Şuan çok mutludur inşallah

Bence siz yeni bir konu açın. Sitede hala aktif olup da aynı dertten muzdarip olanlar yardımcı olabilir. Ya da diğer arkadaşların bir fikri olabilir. Burdaki konu sahibi uzun zamandır girmemiş siteye.

Bence siz yeni bir konu açın. Sitede hala aktif olup da aynı dertten muzdarip olanlar yardımcı olabilir. Ya da diğer arkadaşların bir fikri olabilir. Burdaki konu sahibi uzun zamandır girmemiş siteye.

Aynı içerikli konu açılmıyor yazıyor =) denerim yıne de sağol canım=)

Back
X