Ü
üvercinka1981
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hayalsevgili
-
sanirim fazla düsünülmeden genelleme yapilarak yazilmis ama yine de beni cok üzdü :a015: 8 yillik evliyiz ve bebegimiz yok olmayacak da.. hayatta hersey insanlar icin.... bebegimiz olmadigi icin evliligimiz anlamsiz ya da kötü mü ? hayir.. tabiiki hayir... hala ilk günkü gibi hatta daha fazla asigiz :asigim: 5 cocuk olup sevgisiz yasayanlar daha mi mutlu ? sadece evliligi güzellestirecegi konusunda hemfikirim...
a.s.
durum farklı yönlere gitti sanırım eşim asla bana karşı saygısız ve ben ne istersem o olur tarzında bi insan değil başta bunu belirtmek istiyorum eşimin çocuklara olan ilgisinden dolayı evlenmeden önce bu konuda ona bişey sormadım belki yanlış yaptım kabul ama çocukları çok seven birisi olduğu için çocuk istemeyeceği hiç aklıma gelmedi ayrıca bende evlenirken sadece çocuk amaçlı evlenmedim evet bi bebeğimin olmasını çok istiyorum ama bu demek değilki ben sadece üremek için evlendim ben eşimi sevdiğimi için onunla evlendim ve eşimin asla çocuk sahibi olamicak bi rahatsızlığı olsaydı emin olun gene evlenirdim çocukları bu kadar sevmeme rağmen...
Hayatim tamamda bu sorununu cözmezki!!
Ortada verilmesi gereken bir karar var, cocuk ya yapilir ya yapilmaz ya evet ya hayirdir...
Dedigim gibi eger esin sadece zamani degil diyorsa ilerde olur diyorsa bunu konusarak halledersiniz ortak bir paydada bulusursunz hic problem degil, lakin ciddi ciddi hayir ben hic istemiyorum asla diyorsa o zaman düsünmen gerek kanimca...cünkü sen istiyorsun, cok degil en az 2 -3 sene sonra bu istegin dahada cogalacak, yas ilerledikce kadinlarin biolojik saatleride ilerliyor...ya sen onun kararina uyacaksin yada bir sekilde o sana uyacak bunun baska yolu yok....
Cocuksuz evlilik olmaz diye birseyde yok tabiki, iki kisi icinde bu problem degilse öylede mutlu olabiliyorlarsa neden olmasin....Ama bir taraf ister diger taraf istemezse simdi olmazsa bile ilerde sorunlar olabilecegini düsünüyorum...
Ha, ama diyorsan olsun ben onun kararina uyarim olmazsada olur, o zaman zaten bize allah mesut etsin demekten baska söyleyecek birsey kalmaz...a.s
kızlar 2 yıl oldu nerdeyse evleneli ben artık bi bebeğimiz olsun istiyorum ama eşim istemiyor
bu konu ne zamn açılsa tartışma çıkıyor istememesinin sebebide ilgisiz kalmak bebeğimiz olunca onunla ilgilenmeyeceğimi düşünüyor ve bu yüzdende istemiyor bana bi akıl verin ben ne yapıcam
ne güzel anlatmışsın bonibon... 3 yılı aşkın süredir sevdiğim insanla bu konuyu ilk yılımızda konuştuk. bence konuşulmalıydı böyle önemli bir konu. başta ben kesin kararlıydım ve onun kararını bilmeden devam edemeyeceğimi düşünüyordum. o ise her zaman temkinli biri olduğu için, öncesinde o da kendisi için aynı fikirde olduğunu ama iyice tartıp biçip, net kararını söylemek istemişti.
sonuç: çocuk sahibi olmak istemiyoruz. ama bunun nedeni, birbirimize ilgimiz azalır, gezip tozamayız vb. değil.
ikimizin de yaşam kalitesini düşüren hastalıklarımız var. kendimizi ayakta tutmayı başarmak bile bu kadar zorken, iş hayatımıza ayak uydurmak bile bu kadar zorlarken, hastalıklarımız nedeniyle birbirimizi bile kırıp ederken, genetik olarak iki ailenin birçok hastalığını bünyemizde barındırırken, neden? neden? neden suçsuz bir canlıyı dünyaya getirip ona hayatı zindan edelim?
not: ikimiz de çocuklarla çok iyi anlaşırız gamyoncuiremsu
aslında eşimin benimle vakit geçirmekten hoşlanması çok güzel bişey bu çok hoşuma gidiyo eşim gezmeyi eğlenmeyi çok seven birisi ve bunları benimle beraber yapmak istiyo e tabi çocuk oluncada bunlardan mahrum kalıcam öle her istediğinde onunla çıkıp bi yerlere gidemicem çocuk istememesinin sebebi de bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?